آخرین مطالب

کارشناس مسائل سیاسی گفت: خروج نیروهای امریکایی نخستین گام انتقام است، گام اصلی را سپاه برداشت که با موشک‌های پیشرفته پایگاه نظامی همراه با تجهیزات و نیروی انسانی امریکا را شخم زد، گام دوم انتقام تداوم راه حاج قاسم و محور مقاومت است.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: خروج نیروهای امریکایی نخستین گام انتقام است، گام اصلی را سپاه برداشت که با موشک‌های پیشرفته پایگاه نظامی همراه با تجهیزات و نیروی انسانی امریکا را شخم زد، گام دوم انتقام تداوم راه حاج قاسم و محور مقاومت است.

  بزرگنمایی:

خیرنگار فجر شمال :سیدعلی سلیلی در مراسم بزرگداشت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و آغاز ایام فاطمیه در حسینیه شهید رستمی شهر پل‌سفید با اشاره به شخصیت بزرگ سردار دل‌ها اظهارکرد:سپهبد شهید طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب خوشبخت شد، فیض عظیمی که خداوند به آن بشارت داده است  را به دست آورد، حاج قاسم دارای ویژگی‌های منحصربه فردی همچون ، پشتیبان  ولایت بودن، شجاع و جسوربود، کاش می‌مردیم و چنین روزی را  که حاج قاسم نباشد را نمی‌دیدیم.

وی با تاکید بر اخلاص سپهبد شهید مرد  بی ادعا، که  مثل بعضی‌ها رنگ عوض نکرد، ایام انتخابات رنگ به رنگ نشد، تصریح کرد:حاج قاسم حافظ امنیت و ناموس منطقه بود، همه‌ی مردم، جهان اسلام حتی اروپا نیز به حاج قاسم بدهکار است چرا که اگر حاج قاسم  نبود امنیتی با وجود داعش در جهان وجود نداشت.

این استاد دانشگاه با اشاره به حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر پاک سردار دل‌ها خاطرنشان کرد:این شهید بزرگوار به درجه محمود رسید، سرداری که پیکر پاکش در حرم چند امام معصوم طواف داده شد و در اوج شکوه و استقبال بی‌نظیر مردم  که در دهه‌های اخیر با چنین استقبالی بی‌سابقه، تدفین شده است.
سلیلی افزود: اخلاص عمل سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به گونه‌ای بود که در قلب میلیون‌ها انسان بدون اینکه شهید بزرگوار را از نزدیک دیده باشند جای داشت، چگونه است که انسان‌ها شخصیتی را نمی‌بینند اما در دل‌ها قرار دارد؟ این نشان دهنده شخصیت الهی شهید عالی‎مقام بود، سردار بی‌تکرار به دنبال شهادت در بیابان‌ها رفت تا یک مرگ تاجرانه را برای خود رقم بزند.

وی با بیان اینکه معجزه‌ای بزرگ رخ داده است در این چند روز شاهد حقیقتی شبیه افسانه‌ها بودیم، مردم از تیپ‌های گوناگون در مراسمات عزاداری سردار که پرورش یافته مکتب اسلام بوده شرکت کردند، تصریح کرد:ملت قدردان ایران قدرشناسی کردند، باید قدر این ملت را دانست، این مردم را باید  بهتر درک کرد، جز عده‌ای معدود بقیه مردم در مراسمات شرکت کردند، بهایی‌ها و تعدادی از اصلاح طلب‌های معاند در مراسم ها حضور نداشتند، آنهایی که شرافت ندارند بعد از ریخته شدن  خون شهید بزرگوار دم از مذاکره می‌زنند، روزی با وجود حاج قاسم رجز می خواندیم و امروز با خون سردار رجز خواهیم خواند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه خون سردار دل‌ها ما را بیمه کرده است افزود: مراسم اربعین حاج قاسم مصادف با 22 بهمن است که تا آن روز مراسمات ادامه خواهد داشت،مدیران سردار شهید را الگو قرار دهند به گونه ای رفتار کنند وقتی مردم اسم آنها را می شنوند همین حس به آنها دست دهد،سردارسلیمانی پشت میز نشین نبود،تمام عمر در میدان نبرد یا در میان مردم،و جمع خانواده های معظم شهدا حضور داشت،همه ی ملت ایران دختر قهرمان حاج قاسم را دیدند او که گرین کارت ندارد، فرزندی که نه برج ساز است و نه و در جایی ویلا دارد، مسئولان این گونه رفتار کنند ،سهم مردم  قدر دان ایران بیش از این است.

سلیلی با اشاره به اینکه در این مدت 4سال مجلس خوب عمل نکرده است و ضعف‌هایی داشته است، افزود:یک کار مثبت مجلس تصویب سه فوریتی طرح انتقام سخت بود که باید بگوییم آقایان مجلس دیر اقدام کردید، می‌توانستید در زمان حضور حاج قاسم سه فوریت خروج از برجام را تصویب کنید که انجام ندادید.

وی با اشاره به نحوی شهادت سردار دل‌ها که به دست یک ابرقدرت شیطان صفت رقم خورده است، گفت: ملت ایران انتقام سختی را خواهند گرفت، هدف قرار دادن پایگاه نظامی عین الاسد امریکا در عراق فقط یک سیلی به صورت دشمن بود، امریکا  ما را به حمله به 52 نقطه فرهنگی تهدید می‌کند، به دشمن می‌گوییم ای  بی صفتان  شما قلب ما را گرفتید دیگر چیزی برای دست دادن و ترسی از حمله نداریم و اعلام می‌کنیم تا امریکا، اسرائیل، سعودی‌ها بدانند انتقام سختی در راه است.

این استاد دانشگاه با تاکید براینکه پاسخ سپاه هوشمندانه، مدبرانه بود و دقیقا پایگاه نظامی عین الاسد امریکا در خاک عراق  درست همان جایی که دستور ترور حاج قاسم در همان ساعت و از همان مکان صادر شده بود مورد هدف سپاه قرار گرفت، افزود: امروز فقط یک سیلی دریافت کردند، انتقام خون حاج قاسم بیش از اینهاست، حتی کشتن ترامپ قمار باز نمی‌تواند قصاص خون سردار باشد، ترامپی که تمام عمر در کاباره‌ها چرخیده و یک کاباره زاده است چگونه می‌تواند گزینه قصاص حاج قاسم باشد، ارزش کفش‌های سردار بی‌تکرار بیش از سر ترامپ است.

سلیلی اقدامات انتقام سخت را در مرحله برشمرد و گفت: خروج نیروهای امریکایی نخستین گام انتقام است، گام اصلی را سپاه برداشت که با موشک‌های پیشرفته پایگاه نظامی همراه با تجهیزات و نیروی انسانی امریکا را شخم زد، گام دوم انتقام تداوم راه حاج قاسم و محور مقاومت است.:مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین بزرگداشت روز ملی مازندران برگزار شد

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل