آخرین مطالب

با حضور معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان امور استخدامی کشور:

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد سیاست و جامعه

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

  بزرگنمایی:
جشنواره شهید رجایی سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه با حضور معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان امور استخدامی کشور و استاندار مازندران در تالار مرکزی ساری برگزار شد،

آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال ، جشنواره شهید رجایی با حضور علاءالدین رفیع زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی و  مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان 18 شهریورماه در تالار مرکزی ساری برگزار شد، 



علاءالدین رفیع زاده،  معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در این جشنواره با اشاره به جایگاه مازندران گفت: مازندران مهد ادب، هنر و فرهیختگان است؛ استانی قهرمان‌پرور که بارها پرچم جمهوری اسلامی ایران را در عرصه‌های مختلف برافراشته کرده است.

وی با تبریک به مردم استان بابت حضور استانداری پرتلاش و مردمی افزود: استاندار مازندران به‌عنوان مدیری میدانی و پای‌کار، توانسته گام‌های مهمی در مسیر خدمت به مردم و توسعه استان بردارد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به شخصیت شهید رجایی خاطرنشان کرد: دلیل اصلی ماندگاری شهید رجایی، خدمتگزاری صادقانه به مردم بود، هرچند دوران مسئولیت او کوتاه بود اما اثرات و یادگارهایش همیشگی شد.

آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی

وی با یادآوری بیانات رهبر معظم انقلاب در هفته‌های اخیر تأکید کرد:رهبر معظم انقلاب طی هفته دولت تا کنون دو بار از دولت تقدیر کردند و این موضوع نشان می‌دهد مسیر درستی در پیش گرفته‌ایم؛ هرچند این تشویق، بار مسئولیت ما را دوچندان می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه شعار دولت چهاردهم وفاق یکپارچه میان مردم و مسئولان است، افزود:دولت صداقت با مردم و حضور در میان آنان را سرلوحه کار خود قرار داده است. همان‌طور که دیدیم رئیس‌جمهور در ایام جنگ 12 روزه در میان مردم و تا پای جان در صحنه حضور داشت.

رفیع زاده  ادامه داد: وفاق یکپارچه بین مردم، مسئولان و نیروهای مسلح رمز پیروزی کشور در سخت‌ترین مقاطع بوده و امروز نیز این مسیر ادامه دارد.

آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به طرح «فواد» گفت:هدف از راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری این است که مشکلات مراجعه‌کنندگان در لحظه و به‌صورت واحد در دستگاه‌های اجرایی حل شود و مردم معطل نمانند.

معاون رئیس‌جمهور در پایان با تأکید بر نقش مردم در سنجش عملکرد دولت گفت: ارزیاب واقعی عملکرد مدیران مردم هستند. اگر رضایتمندی مردم حاصل شود، یعنی کار درست انجام شده است. اگر خروجی اقدامات ما به رضایت خدا و مردم منتهی نشود،کاری نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه قانون باید برای همه ملت یکسان باشد و در کشور قانون درجه یک و درجه دو نداشته باشیم، مردم استان مازندران را از وفادارترین و بافضیلت‌ترین شهروندان کشور دانست و گفت: استان ما جزو معدود مناطقی است که مردم و مسئولان نسبت به یکدیگر محبت و علاقه دارند. 



مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران درادامه  این آیین گفت:  نخبگان و اندیشمندان را سرمایه اصلی توسعه کشور خواند و گفت: این کشور پیشرفت نخواهد کرد مگر اینکه امور را به دست نخبگان و فرهیختگان بسپاریم.

وی  به معرفی «سکوی معنا» پرداخت و آن را سامانه‌ای یکپارچه برای مدیریت عملکرد و حکمرانی کشور معرفی کرد که جایگزین سامانه قدیمی ارزیابی عملکرد شده است.
 
یونسی رستمی بیان کرد: این سکو امکان پایش برخط اهداف و برنامه‌ها را از مرکز تا شهرستان‌های دور فراهم می‌کند، نقش هر فرد در فرایند ارزیابی را مشخص می‌کند و قابلیت بهره‌گیری همزمان از نظرات کارشناسان و مردم را دارد و نتایج ارزیابی‌ها نیز در سامانه «دولت‌سنج» منتشر می‌شود. 



عبدالرضا کریم‌پور ملکشاه، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران نیز در این آیین گفت: همه دستگاه‌های اجرایی استان در جایگاه ارزیاب، پشتیبان و همکار، کمک‌های ارزشمندی به این سازمان ارائه کردند.

وی فلسفه اصلی جشنواره شهید رجایی را ترویج مشی و عملکرد شهیدان رجایی و باهنر، که همواره در میان مردم و همراه آن‌ها بودند، دانست و افزود: همه دستگاه‌ها براساس میزان خدمت‌رسانی خود به مردم ارزیابی می‌شوند.

کریم‌پور ملکشاه اظهار کرد: استان مازندران چهار درصد جمعیت کشور را در اختیار دارد و یکی از استان‌های پرجمعیت و پرتراکم کشور است. این استان دارای 22 شهرستان و جمعیتی با بافت روستایی 38 درصدی است. بر این اساس، توسعه روستا‌های مازندران نیازمند برنامه‌ریزی ویژه و راهبردی است.

آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی

وی با بیان اینکه شاخص‌های ارزیابی دستگاه‌ها در این جشنواره علاوه بر کمیت خدمات، بر کیفیت، اثربخشی و میزان رضایت‌مندی مردم نیز متمرکز است، تصریح کرد: یکی از برنامه‌های مهم دولت، گسترش عدالت منطقه‌ای و کاهش شکاف توسعه‌ای بین شهرستان‌ها و روستاهاست و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران نیز در این میدان، نقشی محوری ایفا می‌کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران افزود: در ارزیابی سال جاری، دستگاه‌هایی که در اجرای پروژه‌های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی عملکرد درخشان داشتند، به‌عنوان دستگاه‌های برتر معرفی و از آن‌ها تجلیل می‌شود.
 
کریم‌پور ملکشاه با بیان اینکه جشنواره شهید رجایی صرفاً برای تقدیر از برگزیدگان نیست، گفت: این رویداد به‌عنوان موتور محرک دستگاه‌ها، نقش مهمی در ایجاد انگیزه برای بهبود مستمر عملکرد و ارتقای خدمات‌رسانی به مردم ایفا می‌کند.

گفتنی است که در این جشنواره از برترین برنامه‌ها و اقدامات شاخص دستگاه‌ها در زمینه خدمت رسانی به مردم در جنگ 12 روزه، جذب اعتبارات ملی برای استان، دستگاه اجرایی با بالاترین امتیاز در شاخص های عمومی و همچنین از خانواده شهیدان شاخص والامقام جنگ 12 روزه، فداکار خدمت هلال احمر استان، فداکار خدمت نجات غریق استان و دهیاری موفق در اجرای طرح تفکیک زباله از مبداء  تجلیل به عمل آمد.



آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی


آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی


 آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی


آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

برپایی نخستین نمایشگاه انفرادی آثار بانوی هنرمند بابلی

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر