آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران: انتخابات نماد قدرت ملی است/ 2 اسفند روز جهاد اکبر است

نماینده ولی فقیه در مازندران: انتخابات نماد قدرت ملی است/ 2 اسفند روز جهاد اکبر است

  بزرگنمایی:

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه انتخابات نماد قدرت ملی است، حضور همگانی در انتخابات و پای صندوق‌های رای را اصل مهم برای افزایش اقتدار و امنیت کشور دانست.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال : حجت الاسلام محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نماز جمعه ساری با گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و مادر اظهار داشت: حضرت امام راحل بارها و بارها بر نقش زنان در همه عرصه‌ها به ویژه انقلاب اسلامی تاکید داشته‌اند.

وی حضور و تأثیرگذاری بانوان و زنان را در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی را تأثیرگذار دانست و با تبریک ولادت حضرت امام راحل نیز گفت: حضرت امام راحل یک مولود مبارک بود که برکت زیادی داشته است و این انقلاب و نهضت اسلامی زمینه ساز انقلاب و نهضت جهانی حضرت مهدی (عج) خواهد بود.

وی صدور فتوای تاریخی حضرت امام راحل مبنی بر قتل سلمان رشدی که به پیامبر اسلام اهانت کرده بود را نشانه به روز حضرت امام راحل دانست و گفت: وی در عین حال که به روز بود از اصول و مبانی اعتقادی عقب نشینی نکرده است.

وی همچنین با گرامیداشت شهادت شهید محلاتی و 40 نفر از یارانش به وسیله عمال آمریکایی‌ها، تقدیر از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن و مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی، یاد و خاطره نماینده فقید و سابق ولی فقیه در استان را گرام داشت و رحلت این عالم ربانی را به مقام معظم رهبری و بیت آیت الله طبرسی و مردم مازندران تسلیت گفت.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به فرازهایی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصریح کرد: طبق این بنیانیه، جمهوری اسلامی متحجر و برابر پدیده‌های نو به نو فاقد احساس و ادارک نیست ولی به اصول خود پایبند و مرزبندی برابر دشمنان حساس است و از خطوط اصلی خود بی مبادلاتی نمی‌کند.

امام جمعه ساری یادآور شد: نباید فقط نگاهمان با شرایط روز باشد و به مبانی اعتقادی توجه نکنیم و باید بین مبانی و مقتضیات روز جمع بندی کنیم.

 

وی انتخابات و جمهوری اسلامی را جمع ارزش‌ها و مقتضیات امروزی دانست و گفت: ما مبانی دینی خود را در قالب مردم سالاری عرضه کنیم وانتخابات را عمومی کنیم و برای مردم حق رأی قائل باشیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با عنوان اینکه رأی ملت در انتخاب‌ها دخیل است، تصریح کرد: انتخابت نمونه‌ای از جمع مبانی اعتقادی و مقتضیات روز و زمان است زیرا نظام اسلامی، جمهوری و اسلامی و متکی بر آرای مردم است.

امام جمعه ساری با اشاره به شروع تبلیغات انتخابات مجلس از داوطلبان و طرفداران خواست تا اخلاق را رعایت کنند و یکدیگر را تخریب نکنند و گفت: داوطلبان برنامه‌ها و حرف‌های خود را بگوییند و از دادن وعده‌های بلندپروازانه و نادرست پرهیز کنند.

حجت الاسلام محمدی، حسن انتخاب و انتخاب احسن را امری مهم و ضروری دانست و خواستار شناسایی افراد لایق برای ورود به مجلس شد و گفت: شایسته‌ترین ها را انتخاب و روانه مجلس کنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید براینکه دشمنان نقشه‌هایشان را برای انتخابات برنامه ریزی کرده‌اند، خواستار بصیرت مردم شد و گفت: نباید میدان و فرصت به دشمن و فتنه گران داد و نباید انتخابات و شورای نگهبان را زیر سوال برد و نباید گفت انتخابات تشریفاتی است زیرا این بزرگترین ضربه به جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه انتخابات نماد قدرت ملی است و نباید آن را زیر سوال برد گفت: نمک شناسی آن است که قدرشناسی کنیم و انتخابات را مورد تشکیک قرار ندهیم زیرا انتخابات در کشور از همه جای دنیا سالم‌تر و منظقی تر است.

امام جمعه ساری با اشاره به اهمیت انتخابات برای افزودن اقتدار ملت و امنیت ملی از روز دوم اسفند به عنوان روز جهاد اکبر یاد و تصریح کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری هر کسی به ایران و امنیت ان علاقمند است باید در انتخابات شرکت کند و حضور همگانی در انتخابات لازم و ضروری است.

حجت الاسلام محمدی لائینی در بخشی از سخنانش با تاکید براینکه سبک تقوایی را در زندگی پیاده کنیم، گفت: تقوای در زندگیی سبب خوشبختی و صلح می‌شود.

وی با اشاره به فرازی از خطبه پیامبر گرامی اسلام (ص) با تاکید برپیشه کردن تقوای الهی گفت: انسان دارای نهان و آشکار است و باید آن را به شکل درستی مدیریت کند.

وی ادامه داد: انسان از نظر روانشانی دارای سه بعد شخصیتی است و در همه حوزه‌ها خداوند انسان را به تقوی دعوت کرده است بنابراین باید در همه شئون زندگی از جمله خلوت‌ها تقوا را رعایت کرد


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

قدردانی سپاه کربلای مازندران از حمایت‌های مردم در امنیت کشور

محور کندوان یک‌طرفه شد

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد