آخرین مطالب

10 داروخانه و فروشگاه لوازم بهداشتی محتکر در مازندران پلمب شد آیین زندگی، بهداشت و سلامت

10 داروخانه و فروشگاه لوازم بهداشتی محتکر در مازندران پلمب شد

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساری گفت که در راستای برخورد با اخلاگران حوزه بهداشت و درمان ، تاکنون 10 داروخانه و فروشگاه اقلام بهداشتی محتکر در مازندران پلمب شده است.

سید یونس حسینی عالمی یکشنبه شب در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار ما افزود: علاوه بر این، برای 143 متخلف اقتصادی و بهداشتی نیز پرونده قضایی در تعزیرات حکومتی تشکیل شده است که با این متخلفان نیز با اشد مجازات پیش بینی شده در قانون برخورد خواهد شد.
وی در مورد مجازات های پیش بینی شده در قانون برای محتکران هم توضیح داد : اگر احتکار عمده از سوی اخلاگران صورت گیرد، به عنوان مفسد فی الارض محاکمه خواهند شد که جزای این افراد نیز در قانون به لحاظ حبس بین 5 تا 20 سال تعیین شده و علاوه بر این ، به 74 ضربه شلاق نیز محکوم خواهند شد.
حسینی عالمی، ضبط تمام اقلام و دارایی هایی که از راه اخلال و احتکار به دست آمده را به عنوان دیگر مجازات برای محتکران عمده کالا و اقلام بهداشتی یاد کرد.

وی گفت: اگر احتکار جزیی هم از سوی محتکران کالاهای بهداشتی و درمانی صورت گیرد، طبق قانون محتکران ضمن توقیف تمام اموال احتکار شده، بین 2 تا 5 سال زندان محکوم می شوند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساری از مردم خواست؛ هر گونه احتکار کالا و اقلام بهداشتی و گرانی بی رویه این اقلام را از طریق تماس با شماره تلفن همراه  09112293240 پیامک کنند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد شود.
 


دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران همچنین گفت که در روزهای اخیر، در راستای حفظ سلامت شهروندان دستور پلمپ 140 قهوه خانه و قلیان سرا نیز صادر و اجرا شد و در روزهای آینده نیز بازرسی از در سطح بازار از سوی اماکن و تعزیرات انجام می شود.
حسینی عالمی اظهار کرد: دستگاه قضایی بدون اغماض با متخلفانی اختلال در بازار توزیع اقلام بهداشتی و دیگر کالاهای مورد نیاز مردم در این روزهای سختی که جامعه مواجه با بیماری کرونا است ، برخورد خواهد کرد و تمام گزارشات مردمی نیز در کمترین زمان رسیدگی می شود.



دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران به مسؤولان نظارتی نیز توصیه کرد تا سطح فعالیت ها را در روزهای پیش رو در بازار  به منظور جلوگیری از تخلفات اقتصادی و اختلال در توزیع کالا و مایحتاج عمومی افزایش دهند.
حسینی عالمی گفت: قطعاً عملکرد دستگاه های نظارتی مسؤول در این روزها زیر ذره‌بین قرار می گیرد و با مسؤولان کم‌کار و سهل انگار نیز برخورد خواهد شد که این مجازات به لحاظ قانونی می تواند بین 2 تا 5 سال حبس داشته باشد.
در روزهای اخیر با رونمایی ویروس کرونا در استان مازندران و افزایش تقاضای مردمی برای خرید ماسک و سایر مواد و تجهیزات ضد عفونی، قیمت برخی از این اقلام طبق گزارش‌های مردمی چندین برابر افزایش یافته و اکثر این مواد نیز در بازار به یکباره نایاب شده است.
اگر چه بخشی از نایاب شدن ماسک در بازار به دلیل دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر عدم فروش این اقلام در داروخانه و ارسال تمام این تجهیزات به وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی برای تأمین نیازمندی های بیمارستان و مراکز درمانی و بیماران بستری نشأت می گیرد، اما گزارش‌های مردمی حاکی است که این اقلام در خارج داروخانه ها از سوی دلالان به چندین برابر در خارج از شبکه اصلی توزیع به فروش می رسد.
بر اساس آخرین گزارش، دستکم 400 فرد مشکوک به ویروس کرونا در 2 دانشگاه مازندران و بابل بستری شدند که تاکنون نتیجه آزمایش 42 نفر به ویروس کرونا مثبت اعلام شده است و سه نفر نیز جان باختند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ