آخرین مطالب

مدیرکل منابع طبیعی مازندران خبر داد زراعت 460 هکتار چوب در مازندران/ 1.9 میلیون اصله نهال تولید شد سیاست و جامعه

مدیرکل منابع طبیعی مازندران خبر داد زراعت 460 هکتار چوب در مازندران/ 1.9 میلیون اصله نهال تولید شد

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :سید محسن موسوی‌تاکامی در آستانه فرا رسیدن هفته منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری( 15 الی 21 اسفند)،در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه این اداره کل، نهال کاری مشارکتی با بسیج همگانی را با دستور سرپرست سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور از 14 آذر ماه شروع کرده و اسفند ماه به پایان می‌رساند، گفت: نهالکاری امروز از جمله اقدامات موثر در توسعه فضای سبزمحسوب می شود و از مردم استان خواست تا از این طرح مشارکت و حمایت کنند و به علت درگیر بودن با ویروس جدید کرونا و نیاز جدی به پیشگیری، جلوگیری و کنترل این بیماری تا شکست قطعی آن، می توان در صورت ایجاد فضایی مراقبتی و بهداشتی و با رعایت نکات بهداشت فردی و اجتماعی، در صورت شرایط، در باغچه ها، باغات، فضای سبز شخصی نیز به این امر الهی مبادرت ورزیده و در ساخت محیط و شهری پاک و سرسبز مشارکت داشته باشند.

دبیر ستاد هفته منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری گفت: زمان نهالکاری ها در فصل خزان است بهترین فرصت و زمان برای نهالکاری است و تاپایان اسفند نهالکاری صورت می گیرد.

وی افزود: در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ و سنت پسندیده نهال کاری و توجه بیشتر به موضوع درخت و درخت کاری و حفظ طبیعت، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری در سال 98 در نهالستان های زیر مجموعه اداره کل و شهرستان تابعه، یک میلیون و 891 هزار و 234 اصله نهال تولید کرده است که از این مجموع، 153 هزار اصله نهال در طرح میراث ماندگار توزیع و غرس شد، 380 هزار اصله در طرح های جنگل کاری،133 هزار و 60 اصله به ارگان ها و شرکت های متفرقه، 131 هزار و 376 اصله برای ادارات شهرستان ها جهت توسعه فضای سبز، 67 هزار اصله نهال تحویل به خارج از استان و 620 هزار اصله برای امر زراعت چوب توزیع و غرس شده است.

موسوی تاکامی افزود: بر اساس تعهد اداره کل سطح کل نهال کاری به منظور جنگل کاری، احیاء و توسعه جنگل از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، 500 هکتار بوده است که 250 هکتار آن انجام شده و مابقی نیز در حال انجام است.اما در بخشی دیگر بر اساس تعهد اداره کل برای امر زراعت چوب 250 هکتار بوده است که این اداره کل بیشتر از این سطح یعنی 460 هکتار تاکنون انجام داده و بخشی هم در حال انجام است.

وی به سفارش و تاکیدات دین و احادیث و روایات در خصوص اهمیت درخت و کاشت آن اشاره کرد و گفت: دین مقدس اسلام نیز بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده است و بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته اند. حضرت علی علیه السلام در مدینه باغ های خرمای فراوانی به وجود آورد و بیشتر آنها را در راه خدا وقف کرد.  پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در این باره می فرماید: «اگر شخصی درختی بکارد یا مزرعه ای را به زیر کشت ببرد و انسان ها، حیوانات یا پرندگان از آن بخورند، این کار صدقه ای از طرف آن شخص شمرده می شود و این نشانگر تاکید و توصیه اولیای اسلام به حفظ و حراست از درختان و اهمیت درختکاری است.

این مسئول با بیان اینکه برای دستیابی به سیاست‌ها و اهداف ترسیم شده منابع طبیعی در این هفته، از ظرفیت تشکل‌ها، دانش آموزان، پایگاه‌های بسیج در روستاها و شهرها و آبخیزنشینان استفاده کرد، بیان کرد: پروژه عملیات تثبیت زمین لغزش روستای تاکام شهرستان ساری، پروژه عملیات مکانیکی آبخیزداری و کنترل سیلاب حوزه چالوی شهرستان ساری، عملیات مکانیکی آبخیزداری و کانال و دیواره حائل حوزه پهنه کلا شهرستان سار، از پروژه های قابل افتتاح در هفته منابع طبیعی است.

موسوی گفت: همچنین پروژه عملیات سد هراز حوزه سراسب بلده شهرستان نور، اجرای طرح جنگل کاری منطقه لفور شهرستان سوادکوه شمالی و اجرای طرح جنگل کاری کفترکارونشد شهرستان بهشهر در این هفته افتتاح می‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه