آخرین مطالب

هتل‌ها، مهمانپذیر‌ها و خانه‌های شخصی که پذیرای مسافر باشند پلمب می‌شوند آیین زندگی، بهداشت و سلامت

هتل‌ها، مهمانپذیر‌ها و خانه‌های شخصی که پذیرای مسافر باشند پلمب می‌شوند

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :سید یونس حسینی‌عالمی دادستان عمومی و انقلاب مازندرانبا تاکید بر ضرورت پذیرفتن مسؤولیت اجتماعی در شرایطی که عنوان می‌شود، سفر ممنوع است، گفت: باتوجه به شرایطی که داریم تاکید ما به مردم این است که خودشان را قرنطینه کنند و در جلسه‌ای که با مسؤولان ارشد استان داشتیم تاکید شد از همه ابزاری قانونی، اجتماعی، رسانه‌ای و شبکه‌های مجازی و مردمی استفاده شود تا مردم در اجتماع حاضر نشوند.

او با بیان اینکه هیچ راهی جز قرنطینه شدن اختیاری مردم نیست، افزود: با توجه به اینکه درمان این بیماری در دنیا عرضه نشد تاکید شده مردم در منازل بمانند و فقط و فقط برای ضرورت در اجتماع حضور یابند.

دادستان مرکز مازندران با اشاره به اینکه جلوی ورود مسافران به استان گرفته شود و همه مسؤولان دنبال این مهم هستند، گفت: تاکید ما به مسافران این است که از سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند؛ چرا که احتمال اینکه یا خودشان بیمار شوند و یا اینکه ویروس را انتقال دهند وجود دارد.

حسینی‌عالمی با اعلام اینکه تعطیلات و مرخصی‌ها برای این است که  افراد در منازل‌شان بمانند، افزود: به شدت به مردم سایر استان‌ها  توصیه می‌کنیم که وارد استان مازندران نشوند؛ چرا که احتمال ناقل بودن و شیوع وجود دارد.

او درباره برخورد با کسانی که هنوز سفر را در برنامه کاری دارند و تلاش‌های نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی به‌صورت جدی پای کار است و حمایت قاطع مدیران قضایی استان نیز به‌دلیل حفظ حقوق عمومی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است.

دادستان مرکز مازندران افزود: با توجه به اطلاعات کسب شده از مراکز جهانی و کشوری شیوع این بیماری جدی است، هیچ کس نباید احساس کند که این ویروس سراغش نمی‌آید و باید مردم خودمراقبتی داشته باشند و خودشان را قرنطینه کنند.

او افزود: مردم باید مراقب باشند در منازل خود بمانند و تنها برای کار‌های ضروری از منازل خارج شود؛ چرا که بهترین مکان برای قرنطینه منازل است.

حسینی‌عالمی گفت: با توجه به اینکه آمار مبتلایان به شدت در حال افزایش است این به معنا بوده که مردم کمتر رعایت می‌کنند.
او با اشاره به حمایت قاطع مدیران قضایی استان از انسداد مسیر‌های ورودی استان مازندران، افزود: مدیران قضایی استان نخستین کسانی بودند که پیگیر این موضوع بودند، به‌دلیل سلامت همه هم مسافران و هم مردم بومی از این طرح حمایت می‌کنیم.

دادستان مرکز مازندران گفت: مردم مازندران به هر صورت مهمان‌نواز هستند، اما این دلیل نمی‌شود که مردم استان تاوان در این شرایط خاص تاوان بی‌احتیاطی‌های مسافران را بدهند و توصیه ما به مردم و مسافران این است که از مسافرت پرهیز کنند.

او افزود: از همه کسانی که هتل، مهمان‌پذیر و مسافرخانه و خانه ویلایی دارند از آنان می‌خواهیم مسافر نپذیرند و اگر ما متوجه شویم در هر نقطه‌ای در مازندران مهمان پذیرفتند قطعا آن محل را پلمب می‌کنیم.

حسینی عالمی گفت: واحد‌هایی که منازل خود را به مسافران اجاره دهند، قطعا پلمب می‌شوند و مردم در صورت دیدن همچین مسئله‌ای در شهر‌ها به دادستان‌ها، مدیران درمانی و اجرایی مراجعه کنند، چرا که همه این مسائل صرفا به‌دلیل حفظ سلامت هم مردم و هم مسافران است.

او با بیان اینکه از همه مردم می‌خواهیم به شدت از خودشان مراقبت کنند، افزود: در ارتباط با برخورد با محتکران، پرونده‌های مختلف قضایی تشکیل شد و این روند هم ادامه دارد.

دادستان مرکز استان مازندران گفت: اداره کل تعزیرات حکومتی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان در این زمینه فعال هستند.

حسینی‌عالمی افزود: اگر واحد‌هایی که به مسائل قرنطینه و بهداشتی توجه نکنند درصورت مشاهده به‌صورت موقت قطعا بسته می‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت

تنها کشوری که اجازه نداد طرح «اسرائیلِ بزرگ» شکل بگیرد، ایران بزرگ بود

نخستین روز آیین عزاداری فاطمیه دوم در بابلسر با حضور مسئولان شهرستان

همراه با سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) آیین یادواره شهدای روستای باقرتنگه برگزار می‌شود

دنیای رنگین‌کمان با هنر عکاسی در دل جنگل

شهید سد لفور، حکایت گوهری بر روی سد است

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند

اقامه ولایت مهم‌ترین درس زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) است

برگزاری رویدادهای ورزشی در بابلسر چه آورده ای دارد؟

برگزاری دوره توانمندسازی هنرآموزان صنایع چوب و مبلمان مازندران در بابلسر

دودانگه در سوگ افتخار؛ خوشامدگویی عاشقانه به شهید شلمچه

تفکر بسیجی بر منطق مقاومت استوار است

خانواده‌های زندانیان محروم و مظلوم‌اند و باید کرامت آن‌ها حفظ شود.

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری

نسل زد و شهدا/ آشکار شدن نیمه پنهان نسل زد در یاد شهدا

آغاز طرح «مسجدی وچون» و «پسران حاج قاسم» در میاندورود

اردوی جهادی در بازسازی منزل نیازمند درسیمرغ در ادامه فعالیت‌های جهادی و خدمت‌رسانی،خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

پیام تبریک دکتر_علی_کشوری نماینده مردم شریف قائم‌شهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی

مساعدت بیش از 11 میلیارد ریالی حامیان سیمرغی به فرزندان ایتام و محسنین در 7 ماهه سالجاری

نمایشنامه‌خوانی «آلوده» توسط گروه تئاتر سیاوشان جهاددانشگاهی مازندران

ایران دریامحور؛ مسیر آینده توسعه و فرصت‌های منطقه آزاد شمال

اولین تجربه حضور در همایش دانشگاه و رسانه در دانشگاه مازندران – بابلسر

مسئله حجاب به عهده مسئولان سه قوه است

حذف 323 سرعت‌کاه غیرمجاز به دستور استاندار مازندران

وضعیت مطلوب دام در شهرستان سوادکوه

جشن بزرگ هفته مازندران در دبستان مهدیه پل‌سفید

پیام تبریک صاحب‌امتیاز و شورای تحریریه‌ی پایگاه خبری فجر شمال به نویسنده سویه‌های نمایشی در آیین‌ها و بازی‌های محلی مازندران

رونمایی از دو اثر ادبی در بابلسر؛ پیوند آیین‌های بومی با نگاه انسان‌گرای ادبیات معاصر

عطر رضوی میهمان دانش‌آموزان سیمرغی شد در ادامه اجرای طرح معنوی چهارشنبه‌های رضوی(ع)

کشف ماینر‌های میلیاردی قاچاق در شهرستان سیمرغ

آیین رونمایی از دو اثر ادبی در بابلسر برگزار می‌شود

حسینیان جانشین سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور شد

پیش‌بینی برداشت بیش از 145 هزار تن مرکبات از 3740 هکتار باغات سیمرغ

نخستین همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در مازندران برگزار شد

مقام قدسی کوثر هستی؛ استدلال قرآنی بر مظلومیت و شهادت حضرت زهرا (س)

81 نوعروس تحت حمایت کمیته امداد بابل راهی خانه بخت شدند

جمع‌آوری بیش از 121 میلیارد ریال برای رفع نیاز محرومان

نخستین رویداد ملی «جایزه ادبی نیما» برگزار می‌شود

نقدی بر گزارش روزنامه هفت صبح از رواج پدیده شوگرددی و شوگرمامی

تأکید بر آنالیز خاک و نقش کشاورزان پیشرو در توسعه کشت‌های استراتژیک

شهر زیرزمینی نوش‌آباد، شاهکار شگفت‌انگیز دست‌کند ایرانیان در دل خاک

بازدید آیت‌الله پیشنمازی از پایگاه هلال‌احمر گدوک؛ تجلیل از فداکاری امدادگران مازندرانی

ارائه‌ خدمات آموزشی جهاددانشگاهی مازندران به دانشجویان جدیدالورود