آخرین مطالب

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد سیاست و جامعه

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

  بزرگنمایی:
رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد و خواستار ساماندهی این وضعیت شد.

 

خبرنگار فجر شمال /عباس پوریانی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان در ساری، با انتقاد از ضعف مدیریت در مجموعه های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی، افزود: در بندر امیرآباد بیش از 500 هزار تن مواد اولیه برای تامین کالاهای اساسی و نهاده های دامی انبار شده و مشکلات متعددی ایجاد کرده که این ضعف و مشکل در مجموعه جهاد کشاورزی، موجب صدور دستور قضایی برای ترخیص آنها شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه مدیران جهاد کشاورزی باید برای حل مشکلات جرات به خرج دهند، تاکید کرد: جای تاسف است که فردی در حوزه صنعت دام و طیور با دریافت مجوز پس از حدود دو دهه، هنوز فعالیت اقتصادی و اقدام مثبتی در این خصوص صورت نداده ولی علیرغم پایان مدت اعتبار این مجوز، هنوز برخوردی در این راستا از سوی مدیران متولی صورت نگرفته است.

پوریانی با بیان اینکه باید موضوعاتی این چنینی در اسرع وقت تعیین تکلیف شده و نسبت به حل مشکل مذکور و حدود یکهزار مورد مشابه در استان اقدام شود، خاطرنشان کرد: مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران در حکم دستور قضایی است و این مساله که علیرغم وجود مصوبه در این ستاد، مدیران مربوطه جراتی برای حل مشکلات استان ندارند، بسیار ناراحت کننده است که باید در این خصوص با قاطعیت، اقدام قانونی شود.

رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: دستگاه قضایی در راستای رشد و توسعه استان، حامی و پشتیبان دستگاه های اجرایی است ولی با مدیرانی که در انجام وظایف و تکالیف خود کوتاهی کنند، برخورد قاطع و قانونی می شود.

پوریانی همچنین از عدم حضور برخی مدیران کل دستگاه های اجرایی در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران به شدت انتقاد و تصریح کرد: مدیران و متولیان پاسخگو وظیفه و تکلیف دارند شخصاً در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران شرکت کنند و از این پس در صورت عدم حضور، اقدام جدی و قانونی صورت خواهد گرفت.

رئیس کل دادگستری مازندران در بخش دیگری از جلسه که به مشکلات مرتبط با شرکت سیمان نکا اختصاص داشت، اظهار کرد: با توجه به وجود مصوبه در خصوص مشکلات مرتبط با 4 هکتار از اراضی منابع طبیعی و ضرورت بهره برداری از منابع در راستای توسعه کارخانه سیمان نکا، باید پیگیری لازم در این خصوص انجام شود.

پوریانی تاکید کرد: با توجه به اهمیت وجود و فعالیت کارخانه سیمان در استان و همچنین نیاز این کارخانه به عرصه مذکور، باید اقدامات قانونی لازم از سوی متولیان امر، در خصوص اخذ مجوزهای قانونی لازم و اقدام مقتضی در اسرع وقت صورت گیرد.

تاکید رئیس کل دادگستری مازندران بر ساماندهی سواحل دریای مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران همچنین با اشاره به تقاضای شهرداری بابلسر مبنی بر درخواست واگذاری ساحل دریا، اظهار کرد: تابستان امسال در بازدید میدانی از ساحل دریای بابلسر با مسافرانی مواجه شدیم که از نبود استانداردهای بهداشتی، عدم وجود نمازخانه و بسیاری موارد دیگری گلایه داشتند که با توجه به مسافرخیز بودن این شهرستان، ضمن رعایت حفظ حریم دریا و همچنین ایجاد جاده سلامت برای رشد و توسعه استان و پیشگیری از سوء استفاده برخی افراد و تعرض به حریم دریا، باید موارد لازم جهت ایجاد فضایی مناسب همراه با امکانات لازم، از سوی دستگاه های متولی صورت گیرد.

پوریانی تصریح کرد: متاسفانه وضعیت ساحل دریای بابلسر بسیار اسفبار است که قطعاً با واگذاری اجازه بهره برداری از ساحل مذکور به شهرداری جهت سرمایه گذاری، ضمن حفاظت از منابع طبیعی و پیشگیری از تعرض به حریم دریا، شهرداری نیز در خصوص تکالیف مربوطه از جمله زیباسازی ساحل، فراهم کردم امکانات لازم و ساماندهی ساحل دریا، پاسخگو خواهد بود.

رئیس کل دادگستری مازندران با تاکید بر لزوم ساماندهی سواحل دریای مازندران، یادآور شد: با توجه به فرمان مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست های کلی توسعه دریا محور، باید اقدامات قانونی لازم در این خصوص صورت گیرد.

ایجاد شهرک صنعتی غیردولتی در بهشهر

پوریانی با اشاره به طرح ایجاد شهرک صنعتی غیردولتی در منطقه قره تپه بهشهر در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران، تاکید کرد: باید بسترهای لازم برای فعالیت افرادی که از اهلیت لازم برای سرمایه گذاری برخوردار هستند در راستای رشد و توسعه استان در چهارچوب قانون، فراهم شود./مجید اسدی 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

برپایی نخستین نمایشگاه انفرادی آثار بانوی هنرمند بابلی

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر