آخرین مطالب

امام جمعه ساری:

محکومیت مصوبه ظالمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه ازسوی ملت ایران نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

محکومیت مصوبه ظالمانه اتحادیه اروپا  علیه سپاه ازسوی ملت ایران

  بزرگنمایی:
آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی با محکومیت مصوبه اخیر اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد:ملت ایران این مصوبه ظالمانه اتحادیه اروپا را به‌شدت محکوم کرده و حمایت قاطع خود را از سپاه پاسداران، قوی‌تر از گذشته، اعلام می‌کند.


سپاه و بسیج در خط مقدم مقابله با تروریسم قرار دارندبه گزارش پایگاه خبری فجر شمال،  به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران و امام جمعه ساری، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دهم بهمن‌ماه با اشاره به مناسبت‌های پیش‌رو، گفت: میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) و روز جوان در پیش است و آن حضرت الگوی کامل یک جوان در تراز اسلام به شمار می‌رود؛ جوانان ما باید اخلاق، منش و بصیرت علی‌اکبر(ع) را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

وی با اشاره به آغاز دهه فجر از روز یکشنبه افزود: دهه فجر یادآور بزرگ‌ترین نعمت الهی به ملت ایران در سال 1357 است که به پیروزی انقلاب اسلامی و 22 بهمن ختم شد.

امام جمعه ساری همچنین با بیان اینکه نیمه شعبان، سالروز میلاد حضرت مهدی(عج)، روز جهانی مستضعفان و روز سربازان گمنام امام زمان(عج) است، تأکید کرد: سربازان گمنام امام زمان(عج) باید با افزایش مهارت، هوشیاری و آمادگی، امنیت کشور را در شرایط بحرانی بیش از پیش حفظ کنند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به خسارات واردشده به اصناف و بازار اظهار کرد: جامعه بازار و بازاریان در صف اول خسارات ناشی از اقدامات خائنین قرار دارند که شرایط بسیار سختی را تحمل می‌کنند؛ از این قشر صبور قدردانی می‌کنیم. بخش خصوصی نیز از آسیب‌های این مزدوران در امان نمانده است.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: دولت محترم در حال خدمت‌رسانی است، اما متناسب با افزایش نرخ‌ها، خدمات در حوزه عمران، پروژه‌های نیمه‌تمام و معیشتی آن‌چنان که باید دیده نمی‌شود. لازم است کمک‌ها به عدالت نزدیک‌تر شود.

امام جمعه ساری تصریح کرد: پرداخت یک مبلغ ثابت، مانند یک میلیون تومان، برای همه دهک‌ها مناسب نیست؛ دهک‌های اول تا ششم باید دو تا سه برابر بیشتر مورد حمایت قرار گیرند. همچنین رشد قیمت‌ها در کالاهایی غیر از 11 قلم اساسی نگران‌کننده است و نباید به‌صورت بی‌رویه ادامه یابد.

وی با اشاره به نابسامانی بازار خودرو گفت: هر روز صبح شاهد افزایش قیمت خودرو هستیم و مشخص نیست این بازار در اختیار چه کسانی است؟ انتظار می‌رود دولت نظارت بر قیمت‌ها و نرخ‌گذاری را افزایش دهد و توجه ویژه‌تری به دهک‌های یک تا پنج داشته باشد.

آیت‌الله محمدی‌لائینی با اشاره به تهدیدات اخیر رئیس‌جمهور سابق آمریکا، گفت: ترامپ بار دیگر دچار توهم شده و زبان به تهدید گشوده است. ملت ایران در برابر این تهدیدات همان پاسخ سردار سلیمانی را می‌دهد؛ ما ملت شهادت و پیرو امام حسین(ع) هستیم.

وی افزود: این نبرد نه به صلح تحمیلی منتهی می‌شود و نه به سازش، بلکه یزیدیان زمان رسوا و نابود خواهند شد. مسئولان دستگاه دیپلماسی باید هوشیار باشند و زیر بار صلح تحمیلی نروند و با تکیه بر حمایت ملت و رهبری، با عزت در برابر دشمنان بایستند.

امام جمعه ساری با انتقاد از مصوبه اخیر اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: اتحادیه اروپا نیز مانند ترامپ دچار توهم شده و ناجوانمردانه و ناعادلانه سپاه عزیز ما را تروریست معرفی کرده است.

وی تأکید کرد: سپاه و بسیج که در برابر فتنه‌های داخلی و زورگویان خارجی ایستادگی می‌کنند و شجاعانه از ملت دفاع می‌کنند، هرگز تروریست نیستند. این برچسب‌ها نه خللی در روحیه و مأموریت سپاه ایجاد می‌کند و نه از حمایت ملت می‌کاهد.

آیت‌الله محمدی‌لائینی در پایان خاطرنشان کرد: ملت ایران این مصوبه ظالمانه اتحادیه اروپا را به‌شدت محکوم کرده و حمایت قاطع خود را از سپاه پاسداران، قوی‌تر از گذشته، اعلام می‌کند.

                     پایان پیام
خبرنگار : حمیدرضا گل محمدی تواندشتی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین