آخرین مطالب

مدیرکل تعاون مازندران عنوان کرد: لزوم انجام اقدمات پیشگیرانه ابتلا به کرونا در واحدهای کارگری سیاست و جامعه

مدیرکل تعاون مازندران عنوان کرد: لزوم انجام اقدمات پیشگیرانه ابتلا به کرونا در واحدهای کارگری

  بزرگنمایی:

مدیرکل تعاون مازندران، مهمترین و مقرون به صرفه ترین عمل برای جامعه کارگری و واحدهای تولیدی استان را اقدمات پیشگیرانه ابتلا به کرونا دانست.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :کامران اصغری پیش ازظهر دوشنبه در جلسه کمیته کارگری مبارزه با شیوع کرونا اظهار کرد: پس از اعلام وضعیت خاص در راستای آمادگی برای مقابله با شیوع کرونا ویروس در استان توسط استانداری مازندران، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان پس از برگزاری جلسه شورای معاونین در خصوص بررسی و تقسیم کار در راستای مبارزه با شیوع این ویروس، تجهیزات مورد نیاز جهت ضد عفونی و پیشگیری از این بیماری را در حد توان خریداری کرده است.

وی تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و احتمال ابتلاء و بیماری آحاد جامعه به ویژه افرادی که دچار نقص و ضعف سیستم ایمنی بدن هستند و ساعات متمادی را در محیط‌های بسته فعالیت می‌کنند حفظ و ارتقای سلامتی نیروی کار و خانواده‌های آنان و سالم سازی محیط‌های کاری باید در دستور کار شرکت‌ها قرار گیرد و در واقع مهمترین و مقرون به صرفه‌ترین عمل برای جامعه کارگری و واحدهای تولیدی استان انجام اقدامات پیشگیرانه است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اقدامات دیگر صورت گرفته در راستای حمایت از کارگران استان برای مقابله با این ویروس، افزود: طی مکاتبه‌ای با ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان‌های تابعه اعلام کرده‌ایم با توجه به شرایط اضطراری موجود در کشور تا اطلاع ثانوی از حضور و غیاب مقرری بگیران بیمه بیکاری در کاریابی‌ها جلوگیری شود.

اصغری افزود: از سوی دیگر با اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت رفاه حال بیمه شدگان و برای کاهش ضرورت خروج مردم از منزل، سازمان تأمین اجتماعی کلیه دفترچه‌های درمانی کارگران که تا پایان بهمن اعتبار داشت را بدون نیاز به مراجعه به شعب سازمان یا کارگزاری‌ها تا پایان فروردین 99 تمدید اعتبار کرد.

وی با اشاره به اینکه آنچه در این میان حائز اهمیت است کاهش بار منفی روانی حاکم بر جامعه و استرس و نگرانی بوده که بر خانواده‌ها تأثیر منفی گذاشته است، ادامه داد: باوجود همه اقدامات پیشگیرانه از مردم درخواست می‌کنیم حتی المقدور از حضور در محل ادارات خودداری کرده و امور اداری خود را از طریق فرآیند الکترونیکی دنبال کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: توصیه‌های عمومی برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا در کارگاه‌های کشور به مدیران و کارفرمایان استان ارسال شده است و بر تأمین وسایل حفاظت فردی از قبیل دستکش، ماسک و مواد ضد عفونی کننده مورد نیاز کارگران و همچنین ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به کارفرمایان تاکید شده است.

اصغری خاطرنشان کرد: در استان مازندران 66 هزار و 500 عدد ماسک و بیش از هزار عدد لباس و دستکش توسط 11 مرکز و 44 آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر استان تولید و در بیمارستان‌ها توزیع شد.

وی تمدید گواهی نامه‌های تأیید صلاحیت ایمنی پیمانکاران تا پایان فروردین 99 را اقدامات دیگر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا عنوان کرد و ادامه داد: با اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پیشگیری از شیوع کرونا وحفظ سلامت کارگران مشمول قانون کار که شغل خود را از دست داده اند، از این پس برای ثبت درخواست بیمه بیکاری نیاز به مراجعه حضوری ندارند و به منظور رعایت مهلت قانونی بیمه بیکاری، کارگران مشمول به سامانه bimebikari.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

اصغری با اشاره به شیوع ویروس کرونا، از شهروندان خواست با استفاده از خدمات دولت الکترونیک در منزل خود مانده و به قطع زنجیره انتقال این ویروس کمک کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران برنامه‌ریزی برای جبران ضرر اقتصادی مهدهای کودک، ارائه تسهیلات و بسته‌های حمایتی به کشاورزان، روستاییان و عشایری که به بیماری کرونا مبتلا شده اند، اختصاص سه بسته حمایتی به اقشار کم‌برخوردار، آمادگی خدمت به بیمه شدگان و مردم در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و واریز 10 میلیارد تومان به حساب 40 هزار معلول ضایعه نخاعی برای تهیه اقلام بهداشتی ارائه خدمات پزشکی به بازنشستگان در شهرهای درگیر "کرونا " را از اقدامات مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا برشمرد.

اصغری گفت: براساس نص صریح قانون کارگرانی که مخالف میل و اراده خود بیکار شده، همه کسانی که براثر بیماری کرونا از کار بیکار شوند با تشخیص سازمان‌های مربوطه شأن ظرفیت استفاده از قانون بیمه بیکاری را دارند و مشمول بهره‌مندی از ظرفیت‌های حمایتی سازمان و وزارتخانه مربوطه هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین بزرگداشت روز ملی مازندران برگزار شد

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل