آخرین مطالب

استاندار خواستار همکاری مازندرانی‌ها برای قطع زنجیره کرونا در نوروز شد آیین زندگی، بهداشت و سلامت

استاندار خواستار همکاری مازندرانی‌ها برای قطع زنجیره کرونا در نوروز شد

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :استاندار مازندران در آستانه سال نو با انتشار پیامی ضمن تبریک نوروز 99 ، از همه فعالان مقابله با بیماری کرونا قدردانی کرد و خواستار همکاری بیشتر مردم برای قطع زنجیره ویروس کرونا در تعطیلات نوروزی شد.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان در پیام نوروزی خود نوشت : در دین والا و آسمانی اسلام و سنت ها و افکار بلند ایرانیان در طول سده ها، بهار تنها در تغییر فصل، بی قراری زمین برای نفس کشیدن، شکفتن گُل ها و شاخسارها و درختان و جاری شدن رودها و چشمه سارها تجلی نمی یابد ، بلکه اساس و معیار راستین بهار در دگرگونی و تغییر افکار و کردار و اعمال انسان ها معنی می شود و اگر این دو با هم از راه نرسند، بهار دل ها و جان ها هرگز از راه نخواهد آمد.
نماینده عالی دولت در مازندران اضافه کرد : امسال نوروز را با بحرانی به مراتب سخت تر و صعب تر از سال پیش که همراه با سیلاب قبل و بعد از سال نو بود ، آغاز می کنیم و برخی هموطنان و هم استانی های ما بی آن که پایان زمستان و شروع سال جدید را جشن بگیرند، شعله حیاتشان فروکش کرده است و امروز در میان ما نیستند و خانواده های بسیاری داغدار عزیزان خود هستند و اگر پیش از رسیدن فصل زمین، فصل جان و روح را تغییر ندهیم و افکار و کردار خویش را تازه نکنیم، چه بسا شاهد گسترش بیش از پیش ویروس کرونا و صحنه هایی تلخ تر و دردناک تر باشیم.
حسین زادگان اظهار داشت : در خانه نیز بهار خواهد آمد، در خانه نیز گُلدان ها سبز می شوند و قناری ها آواز می خوانند، در خانه عشق هست، فرزندان و عزیزان ما آنجا هستند و بیرون؛ هنوز سوز سرما سهمگین تر از همیشه جولان می دهد.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی مقابله با کرونا مازندران در بخش دیگری از این پیام نوروزی یادآور شد : اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهیدان والامقام انقلاب با تبریک سال 1399 هجری شمسی به ملت بزرگ ایران اسلامی و مازندرانی های غیور و بافرهنگ، از آحاد مردم عزیز استان و ایران بویژه مسافران و گردشگران و میهمانان بزرگوار این سامان تقاضا دارم، با تغییر نگاه، رفتار و کردار خود در مواجهه با بیماری خطرناک کرونا، از شیوع این ویروس مرگبار، ممانعت و زمینه خدمت رسانی حوزه بهداشت و درمان به بیماران و قطع زنجیره انتقال را فراهم کنند تا هر چه زودتر دوباره بتوانیم پنجره های خود را به روی باور و یقین و بهار دل ها و تماشای رقص سیز شاخساران بگشاییم و میهمانان خود را در ماه های پیش رو بر سفره بزرگ و آباد این جلگه پرغرور حاشیه البرز بنشانیم و پذیرا باشیم.

 حسین زادگان تاکید کرد : از میهمانان نوروزی نیز به طور خاص می خواهم آگاه باشند که مازندران مثل همیشه پذیرای آن ها خواهد بود، لیکن امروز استان ما یکی از کانون های آلودگی و برای آن ها مخاطره آمیز است و از آنان تقاضا داریم در خانه بمانند و سفر را به روزهایی در نزدیکی دهکده ها، جلگه ها، کوهپایه ها و ساحل ها و جنگل های پاک و عاری از بیماری کرونا منتقل کنند و به هیچ وجه در ایام تعطیلات نوروزی به مازندران سفر نکنند، چرا که قطعا خطرناک و تهدید کننده است و در مازندران امکان پذیرایی از آنان وجود ندارد و به دلیل محدود بودن امکانات بهداشتی و درمانی، در صورت ابتلای به این بیماری، مراقبت و حفاظت از جان آنان غیرممکن است چراکه همه بیمارستان ها و مراکز درمانی ما درگیر هستند و امکان هیچ خدماتی به مسافران نیست.
استاندار مازندران بار دیگر با تاکید بر ماندن در خانه برای قطع زنجیره انتقال ویروس کروتا اظهارداشت : دیگر بار؛ از همه مردم بزرگ ایران تقاضا کنم با ماندن در خانه و رعایت شدید اصول و قواعد بهداشتی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا بویژه گوش فرادادن به دستورالعمل ها و پیام های این ستاد و تماس با شماره های اعلامی، فرصت را از این دشمن خطرناک و مهاجم بستانیم و آنقدر در خانه گرم خود بمانیم تا دوباره بدون دلهره و در فضایی سرشار از عشق، امنیت و رهایی؛ با فرزندان خود در دنیایی گرم، سبز و پاک خود را رها کنیم و ضمن تقدیر از مردم همراه و همه تلاشگران خط مقدم مبارزه با این بیماری خاصه پزشکان و پرستاران مجاهد و کلیه فعالان این عرصه، برای رفتگان بویژه شهدای راه خدمت به نظام و مردم از آستان خداوند قادر متعال، طلب آمرزش و رحمت واسعه الهی بنماییم.
استان مازندران از اول اسفند ماه جاری با شناسایی 2 بیمار مشکوک در بابل به جمع مناطق آلوده به کرونا پیوست .

بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت ، ویروس کرونا تاکنون حدود یکهزار و 600 نفر را در مازندران مبتلا کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین رونمایی از دو اثر ادبی در بابلسر برگزار می‌شود

نخستین همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در مازندران برگزار شد

مقام قدسی کوثر هستی؛ استدلال قرآنی بر مظلومیت و شهادت حضرت زهرا (س)

81 نوعروس تحت حمایت کمیته امداد بابل راهی خانه بخت شدند

جمع‌آوری بیش از 121 میلیارد ریال برای رفع نیاز محرومان

نخستین رویداد ملی «جایزه ادبی نیما» برگزار می‌شود

نقدی بر گزارش روزنامه هفت صبح از رواج پدیده شوگرددی و شوگرمامی

تأکید بر آنالیز خاک و نقش کشاورزان پیشرو در توسعه کشت‌های استراتژیک

شهر زیرزمینی نوش‌آباد، شاهکار شگفت‌انگیز دست‌کند ایرانیان در دل خاک

بازدید آیت‌الله پیشنمازی از پایگاه هلال‌احمر گدوک؛ تجلیل از فداکاری امدادگران مازندرانی

ارائه‌ خدمات آموزشی جهاددانشگاهی مازندران به دانشجویان جدیدالورود

هشدار نماینده ولی‌فقیه در مازندران نسبت به گسترش ناهنجاری‌های فرهنگی

تیم اتو فرزاد بابل قهرمان جایزه بزرگ والیبال دودانگه ساری شد

حمایت از مظلوم امنیت ملی، منافع و مصالح کشور را تأمین می‌کند،

گرامیداشت زادروز «نیما یوشیج» در روستای یوش

خانلری امام جمعه سیمرغ گفت / با تاکید بر اینکه توان دفاعی کشور خط قرمز نظام است تصریح کرد موشک. های ایران اسلامی همیشه در حالت آماده باش هستند

دودانگه ساری میزبان سومین دوره مسابقه سراسری دو خیابانی کشور شد

بیداری ملت‌ها در برابر ظلم و استکبار نشانه‌ای از تحقق وعده الهی است

چهارمین آیین «شهیدانه دعوت» در پهندر دودانگه برگزار شد

نشست قرارگاه راهبری مساجد شهرستان بابلسر در هادی شهر

احیای زمین‌های «رِجه» پس از چهار دهه رکود؛ آغاز فصلی تازه برای کشاورزی سوادکوه

جمع‌آوری 134 میلیارد تومان زکات در مازندران طی شش‌ماهه نخست سال

امام جمعه شهرستان سیمرغ گفت /کتاب و کتاب خوانی مهم‌ترین ابزار در ارتقا فرهنگ عمومی جامعه است.

نشست نوآوری در مشاغل مرتبط با صنعت نوغان و پرورش کرم ابریشم برگزار شد

مازندران خاستگاه بزرگان علم، ادب و جهاد است

«یاس نبی» در مدارس مازندران به اجرا در می آید

مازندران از دیرباز پیوندی ناگسستنی با تاریخ ایران داشته است

ایستگاه صلواتی چهارشنبه‌های رضوی(ع) درسوگ حضرت زهرا(س)درسیمرغ برپا شد

عطر فاطمی (س) درچهارشنبه‌های امام رضایی در شهرستان سیمرغ

حضور خادمیاران امام رضا(ع) در چهارشنبه‌های رضوی همزمان با ایام فاطمیه (س) در مدارس سیمرغ

راهپیمایی 13 آبان؛ یادآور دلاوری دانش‌آموز شهید حسین فهمیده

افتتاح خانه هلال روستای ورسک

لایحه منع خشونت علیه زنان نیازمند تصویب شدن است

صحنه شکار نافرجام مرغ ماهی‌خوار در ساحل بابلسر

راهپیمایی مردم و دانش‌آموزان بابلسر در یوم‌الله سیزده آبان

عدالت پزشکی در شهرستان‌های محروم رعایت نشده است

پیام فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ به مناسبت 13 آبان

مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان 1404 در شهرستان سیمرغ برگزار شد

nیدار استاندار مازندران با جمعی از ایتام دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد

نخستین دوره مسابقات وزنه‌برداری ارتش‌های جهان «سیزم 2025» در بابلسر

دیدار فلاح مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران با وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

آیین بزرگداشت روز ملی مازندران برگزار شد

نشست مشترک مسئولان شهرستان جهت بررسی مسائل شهری نشست مشترکی

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟