آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: لزوم بهره گیری از ظرفیت اجتماعی بقاع متبرکه به نفع مردم سیاست و جامعه

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: لزوم بهره گیری از ظرفیت اجتماعی بقاع متبرکه به نفع مردم

  بزرگنمایی:

ساری - نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم بهره گیری از ظرفیت اجتماعی بقاع متبرکه به نفع مردم و خدمت رسانی برای مقابله با کرونا تاکید کرد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :حجت الاسلام محمدباقر محمدی لائینی بعدازظهر سه شنبه درگفتگو با خبرنگاران در اوقاف استان با قدردانی از اقدامات اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران در ضدعفونی کردن بقاع متبرکه و بهره‌گیری از ظرفیت خادمین امامزادگان در جهت تولید ماسک برای رزمندگان جبهه سلامت و مردم، گفت: در شرایط امروز جامعه باید از رویکرد اجتماعی بقاع متبرکه به نفع مردم بهره‌گیری کرد که این مسئله در استان مازندران در حال انجام است.

وی ا اشاره به ضرورت رعایت نکات بهداشتی در سطح جامعه اظهار کرد: مردم در این روزها برای قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا باید به هشدارهای ستاد ملی مبارزه با کرونا توجه و از حضور در تجمعات پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه امروز بیشتر از روزهای دیگر نیازمند همدلی و اتحاد بین مردم و مسئولان هستیم تا ویروس کرونا از کشور ریشه‌کن شود افزود: کرونا با برگزاری تجمعات و حضور در اماکن شلوغ ریشه‌کن نمی‌شود بلکه باید با خانه‌نشینی و پرهیز از حضور در اجتماعات بر آن غلبه کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با قدردانی از کادر درمانی کشور خاطرنشان کرد: در این روزها که کرونا جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته مدافعان سلامت کشور اعم از پزشکان، پرستاران، بسیجیان و نیروهای خدماتی جانانه پای کار ایستاده‌اند و شبانه روز برای حفظ سلامتی هموطنان عزیز تلاش می‌کنند که این مسئله جای قدردانی دارد.

محمدی‌لائینی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تعطیلی اماکن مذهبی و خصوصاً آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه افزود: مردم دیار علویان ثابت کردند پناهگاه خاندان اهل بیت (ع) هستند و در این روزها که کرونا جان مردم را به خطر انداخته با رعایت نکات بهداشتی و در خانه ماندن از حضور در اماکن عمومی خودداری می‌کنند و زمانی که خطر این ویروس برطرف شده است می‌توانند از ظرفیت‌های معنوی آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان همانند گذشته بهره‌گیری کنند.

وی بیان کرد: در بعضی از زیارت نامه‌های ائمه معصومین (ع) از جمله حضرت محمد (ص) زیارت از راه بعید داریم که شهروندان عزیز بعد از اقامه نمازهای یومیه مانند سلام دادن به امام حسین (ع)، امام رضا (ع) و حضرت صاحب الزمان (عج) می‌توانند از راه دور امامزادگان واجب‌التعظیم را زیارت کنند و با قرائت قرآن و دعا برای مسلمانان حظ معنوی را داشته باشند.

امام جمعه ساری با تاکید بر اینکه بسته بودن مساجد و آستان مقدس امامزادگان به منزله عدم پخش اذان‌های یومیه از بلندگوها نیست، گفت: خادمین آستان مقدس امامزادگان و هیأت امنای مساجد باید توجه داشته باشند اذان‌های یومیه به‌صورت مرتب از مساجد، بقاع متبرکه و آستان مقدس امامزادگان پخش شود.

محمدی‌لائینی با قدردانی از اقدامات اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران در ضدعفونی کردن بقاع متبرکه و بهره‌گیری از ظرفیت خادمین امامزادگان در جهت تولید ماسک برای رزمندگان جبهه سلامت و مردم، گفت: در شرایط امروز جامعه باید از رویکرد اجتماعی بقاع متبرکه به نفع مردم بهره‌گیری کرد که این مسئله در استان مازندران در حال انجام است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر