آخرین مطالب

حجت الاسلام محمد اسماعیل قلی‌پور:

حرکت در مسیر بندگی خدا مهم‌ترین وظیفه ما در عالم دنیا است نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

حرکت در مسیر بندگی خدا مهم‌ترین وظیفه ما در عالم دنیا است

  بزرگنمایی:
امام جمعه بابلسر در هفتمین روز شهادت نخبه علمی بابلسر شهید «علی اکبر شعبان نژاد» شهید حملات امریکایی صهیونیستی گفت: حرکت در مسیر بندگی خدا مهم‌ترین وظیفه ما در عالم دنیا است و عزت ما هم در همین است .

 


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیین هفتمین روز شهادت شهید نخبه علمی بابلسر شهید «علی اکبر شعبان نژاد» شهید حملات امریکایی صهیونیستی، بیستم اسفندماه در روز شهادت امیرالمومنین علی علیه السلام و شهادت مظلومانه حضرت آیت الله شهید سید علی حسینی خامنه‌ای(ره) با حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران، امام جمعه، فرماندار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، یادگاران هشت سال دفاع مقدس، مسئولان شهری و مردم ولایتمدار و شهید پرور شهرستان بابلسر بر سر مزارش واقع در گلزار شهدا (شبستان) امامزاده ابراهیم(ع) این شهرستان برگزار شد.



در این آیین پس از قرائت قرآن توسط قاری برجسته مازندرانی مجتبی محسنی، حجت الاسلام والمسلمین محمد اسماعیل قلی پور، امام جمعه شهرستان بابلسر با اشاره به جنگ تحمیلی و تجاوز رژیم آمریکایی صهیونی به ایران اسلامی و به شهادت رساندن کودکان، فرزندان، فرماندهان، نخبگان و مردم بی گناه این سرزمین گفت: در هفتمین روز شهادت یکی از شاگردان ممتاز مکتب امیرالمومنین علی(ع) و یکی از جوانان عاشق و دل داده به اهل‌بیت(ع)  هستیم، کسی که آنقدر معرفت داشت که خداوند متعال این توفیق را به او داد تا زندگی فانی را به زندگی باقی تبدیل کند. 



وی با اشاره به تلاوت قاری قرآن که شهدا زنده هستند و در نزد خدا روزی می خورند، افزود: شهید شعبان‌نژاد با شهادت خودش و خانواده بزرگوارش با این روحیه بالا،  فصل جدیدی را در بابلسر رقم زدند. 

حجت الاسلام قلی پور بیان کرد: شهدا به بالا ترین نقطه‌ای که در این عالم به وجود می‌آید دست پیدا کرده‎‌اند.

امام جمعه بابلسر با بیان این‌که امروز روز شهادت امیرالمومنین علی(ع) است، ایشان بعد از جنگ احد ناراحت بود که چرا رفقا رفتند و من مانده‌ام. خاطرنشان کرد: امیرالمومنین علی(ع) زمانی که به شهادت می رسد، می گوید به خدای کعبه رستگار شدم، شهادت در راه خدا یعنی رستگاری.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری امام شهیدمان می‌فرمود، آن کسی که معرفت پیدا کند به مقام شهید و شهادت، غصه دار می‌شود که در عالم دنیا به مرگ طبیعی و یا تصادف از بین برود.



حجت الاسلام قلی پور ادامه داد: امام شهید ما جمله‌ای را فرموده بودند که به نظر من این گفته حضرت آقا معرفت می‌خواهد، و آن این است که فرمود وای برمن که بخواهم با مرگ طبیعی از دنیا بروم، لذا پدر و مادر شهید هم خدا را شاکر باشند و به خود ببالند که این فرزند را به گونه‌ای تربیت و مراقبت کردند و هر لقمه‌ای را بر سر سفره نیاوردند و با دقت و مراقبتی که داشتند یک نخبه علمی را برای خدمت به کشور، انقلاب و نظام پرورش دادند، که در ادامه راه افتخار بزرگی را برای خود به ارمغان آورد.

امام‌جمعه بابلسر با اشاره به این‌که در این روز عزیز شهادت امیرالمومنین(ع) و هفتمین روز این شهید نخبه علمی و مجاهد انقلابی، جمله‌ای از امیرالمومنین(ع) خدمتتان عرض کنم که مناجات ایشان است، امیر مومنان علی(ع) می‌فرمایند که عزت برای من بس است که بنده تو خدا باشم، در عالم دنیا غیر از بندگی خدا کار دیگری نداریم، بیان کرد: حرکت در مسیر بندگی خدا مهم‌ترین وظیفه ما در عالم دنیا است و عزت ما هم در همین است، عزت در سر سپردگی فرامین پروردگار، نه سرسپردگی در برابر غیر پروردگار.



وی با اشاره به این‌که  امروز کسانی بنده آمریکا هستند، ادامه داد: در سال 1320 وقتی شوروی و انگلیس به ایران حمله کردند یک روزه ارتش ایران از هم پاشید و کمتر از چهار الی پنج روز توانستند ایران را در اختیار بگیرند و در آن زمان رضاخان قلدر را به جزیره موریس تبعید کردند.

حجت الاسلام قلی پور ادامه داد: امروز شاهد هستیم که همه از جمله اسرائیل، امریکا و کشورهای منطقه که خاکشان در اختیار امریکا گذاشتند، هجمه وسیع نظامی بر ما وارد کرده‌اند، دوازده روز از این هجوم وحشیانه دشمن صهیونیسی آمریکایی می‌گذرد و به هر روشی خواستند که بتوانند حدالاقل به یک خواسته شان برسند، به فضل و حول و قوه الهی تا به امروز موفق نشدند، حتی به  یکی از خواسته هایشان دست پیدا نکردند و این در سایه همان عبودیت و بندگی خدا است که مردم ایران اسلامی در خود دارند.



امام جمعه بابلسر با بیان این‌که امروز اعتبار امریکا در منطقه کاسته شده است. تاکید کرد:  امریکا اقتصادش با اعتبارش هست، با همان اعتبارش به منطقه آمد و پول‌های فراوانی دریافت کرد، تا امنیت آن‌ها را تامین و اقتصاد آن‌ها را شکوفا کند، اما امروز می بینید که در کشور‌های منطقه چه اتفاقاتی روی داده است، شاهد فرار سرمایه گزاران از ضربات مهلکی که بر آن‌ها وارد آمده و خواهد آمد، هستیم،  هنوز اغاز کار است.

در پایان این آیین مداح اهل بیت(ع)  سید جواد عباسپور به مدیحه سرایی در وصف امام شهیدان و شهید نخبه ملی پرداخت.


آیین هفتمین روز شهادت شهید نخبه علمی بابلسر شهید «علی اکبر شعبان نژاد»


آیین هفتمین روز شهادت شهید نخبه علمی بابلسر شهید «علی اکبر شعبان نژاد»


آیین هفتمین روز شهادت شهید نخبه علمی بابلسر شهید «علی اکبر شعبان نژاد»

پایان پیام
عکاس: علیرضا کریمیان
خبرنگار: حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند