آخرین مطالب

زندگی با کرونا باید به مردم آموزش داده شود آیین زندگی، بهداشت و سلامت

زندگی با کرونا باید به مردم آموزش داده شود

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجرشمال :مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه تاکنون دارو و روش درمانی برای ویروس کرونا یافت نشده است، گفت: از این پس باید مردم زندگی و همراهی با این ویروس را بیاموزند.

دکتر سیمین بابایی روز پنجشنبه در شورای اطلاع رسانی دولت افزود: تاکنون روش ها و برنامه های ارائه شده بر مبنای پیشگیری از ویروس کرونا بود که البته باید این روند تداوم داشته باشد.

 وی با بیان اینکه بیش از این نمی توان جامعه را محدود کرد،  افزود: از این پس باید اطلاع رسانی ها، هشدارها و آگاهی بخشی به مردم در جهت زندگی با ویروس کرونا باشد زیرا هیچ روشی برای ریشه کن شدن این ویروس یافت نشده و ممکن است تا مدت طولانی نیز این مسئله ادامه داشته باشد.

به گفته مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، برای مواجهه و مقابله طولانی مدت با ویروس کرونا لازم است مهارت زندگی مردم در سطح خصوصی و اجتماعی تقویت شود.

بابایی به عادی شدن بخش زیادی از فعالیت های اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه این مسئله در همه کشورها اجتناب ناپذیر است ، اما این به معنای فقدان ضرورت رعایت بهداشتی فردی و عمومی و همچنین فاصله گذاری اجتماعی نیست.

وی از مردم و رسانه های مازندران خواست تا ارتباط خود با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی افزایش داده تا از این طریق بتوان سطح مهارت عمومی برای زندگی با ویروس کرونا را ارتقا بخشید.

 

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: برخلاف برخی تصورات، دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان های تابع آن در بالاترین سطح درمانی خود قرار دارد و تجهیزات موجود  نیز به استاندارد رسیده است.

بابایی افزود: تاکنون بیش از 77 میلیارد تومان برای مقابله با ویروس کرونا در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی هزینه شد که از این میزان حدود 50 میلیاردتومان مربوط به تجهیز ،نوسازی و زیرساخت های بخش درمانی و بهداشتی استان بود.

وی با بیان اینکه هنوز بخش های درمانی مازندران نیازمند تجهیزات بیشتر هستند گفت: با این وجود اکنون در شرایط مطلوبی به سر می بریم و کمبود زیرساختی برای مقابله با ویروس کرونا احساس نمی شود.
بابایی به کمک های چشمگیر خیرین در مجموعه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و گفت: در مدت 2 ماه گذشته حدود 28 میلیارد تومان از سوی خیرین استان به دانشگاه علوم پزشکی در قالب کمک های نقدی ، تجهیزات و اقلام مصرفی کمک شده است.

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: طبق آخرین برآوردها 92 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران (به جز شهرستان بابل و بابلسر) تعداد 2 میلیون و 694 هزار و 779 نفر غربالگری کرونایی شدند.

 وی افزود: طرح غربالگری همچنان ادامه خواهد داشت و مردم می توانند برای غربالگری به کلینیک های 18 گانه دانشگاه علوم پزشکی در سراسر استان مراجعه کنند و خدمات رایگان غربالگری کرونایی را دریافت کنند.

بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، ظرف 24 ساعت گذشته تعداد 62 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند و ظرف همین مدت تعداد 77 نفر از افراد مشکوک بستری شده از بیمارستان ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

هم اکنون نیز  346 نفر بیمار با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ترویج اندیشه و آثار شهید مطهری برای همه سرمایه است

بررسی پروژه‌های راه و آزادراه تهران - شمال در غرب مازندران

مراسم عزاداری سالروز شهادت جانسوز ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام

هر شهید حمایت از یک کودک یتیم)

فرازی از وصیت نامه شهید گرانقدر: از شما می خواهم حجاب و عفت تان را حفظ کنید

مراسم به مناسبت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود