آخرین مطالب

پرداخت 183 میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران اعلام کرد: پرداخت 183 میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان علم، فناوری و بازی

پرداخت 183 میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران اعلام کرد: پرداخت 183 میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان

  بزرگنمایی:

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد مازندران گفت: 183 میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان عادی و تبصره 14 طی سال گذشته پرداخت شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :محمد کوچکی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد مازندران اظهارداشت: 76 هزار و 646 خانوار در استان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند که از این تعداد 67هزار و 387 خانوار کمک معیشت بگیر هستند.

وی با بیان اینکه 58 درصد مددجویان در روستا و 42 درصد در شهرهای مازندران ساکن هستند، افزود: 61 درصد مددجویان استان را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند .

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران تصریح کرد: مهمترین دلیل تحت حمایت قرار گرفتن مددجویان فوت سرپرست، از کار افتادگی و بیماری سرپرست، طلاق و زندانی بودن سرپرست است.

وی به ارائه خدمات درمانی به مددجویان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته به سه هزار و 260 نفر از سالمندان ، مددجویان دارای بیماری‌های صعب العلاج و سایر بیماران در معرض خطر واکسن آنفولانزا تزریق شد .

کوچکی بیان داشت : سال گذشته هزینه های مکمل (فرانشیز) به مددجویان تحت حمایت نیز پرداخت شده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران با اشاره به اینکه به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در بخش مددجویی اقدامات مختلفی انجام شد ، ادامه داد:تشکیل جلسات مستمر در ستاد استان، پرداخت وجوه نقد و تحویل سبد کالای بهداشتی بابت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و جبران بخشی از خسارتهای مالی وارده ، شناسایی مددجویان مبتلا به کرونا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت شهرستانها و... از جمله اقدامات انجام شده در این بخش بوده است و تا کنون بالغ بر 9 میلیارد تومان در این خصوص به مددجویان و سایر اقشار آسیب پذیر بصورت نقدی و کالا خدمات ارائه شد.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان طرح اطعام مهدوی در حال اجرا است، گفت: در راستای فرامین مقام معظم رهبری در خصوص لزوم رسیدگی به نیازمندان در ماه مبارک رمضان، کمیته امداد مازندران با رعایت پروتکل بهداشتی طبخ و توزیع غذای گرم و سبد کالا را در این ماه مبارک برای مددجویان و سایر نیازمندان شناسایی شده در دستور کار دارد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران افزود: تاکنون بیش از 79 هزار 414 پرس غذای گرم و همچنین 27 هزار و520 بسته سبد کالا بین مددجویان و نیازمندان توزیع شد.

کوچکی به مهمترین برنامه‌های حوزه حمایت و سلامت در سالجاری اشاره کرد و گفت: ادامه ی فرآیند نیازسنجی ، توان سنجی و بروزرسانی اطلاعات این بخش برای ارائه خدمات هدفمند، توسعه ی فرآیند دریافت غیرحضوری درخواست‌های مددجویی ، تهیه لوازم ضروری منزل مورد نیاز مددجویان با اولویت تهیه آبگرمکن و بخاری گازی عمدتاً در مناطق روستایی و محروم، تهیه ی اقلام جهیزیه برای افراد در نوبت دریافت خدمات  ازدواج با استفاده از ظرفیت خیران ، موسسات خیریه ،مراکز نیکوکاری و... را از جمله برنامه‌های سالجاری برشمرد.

وی با تقدیر از همراهی، همکاری و مشارکت افراد خیر ،نیروی مقاومت بسیج و سپاه ، موسسات خیریه ، مراکز نیکوکاری ، ائمه جمعه و جماعات ،فرمانداران ،بخشداران ،شورای اسلامی ،دهیاران و... که در امر تهیه ، تدارک و توزیع غذای گرم و سبد معیشتی در ماه مبارک رمضان با امداد همکاری داشته اند ،گفت:با مشارکت یکدیگر می توانیم اقدامات مطلوبی را در راستای خدمت رسانی به نیازمندان انجام دهیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود

آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه کربلای مازندران برگزار شد

نویسنده 18 ساله بابلسری با نخستین کتاب خود تقدیر شد

درخواست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان فولاد و معدن در سوادکوه