آخرین مطالب

حسینی مازندرانی دربخش پایانی سخنان خود به رهبری بی نظیر حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) بعداز رحلت امام خمینی (ره) اشاره وبیان کرد:

حسینی مازندرانی دربخش پایانی سخنان خود به رهبری بی نظیر حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) بعداز رحلت امام خمینی (ره) اشاره وبیان کرد:

  بزرگنمایی:

امام جمعه موقت سیمرغ گفت: رهبری الهی حضرت امام خمینی (ره) باعث احیای اسلام و بیداری اسلامی در جهان شده است.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :حجت الاسلام سید اسمعیل حسینی مازندرانی عصر چهارشنبه در مراسم سی و یکمین سال ارتحال بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران در مسجد فاطمی شهرستان بابل به رهبری فراتر از یک ملت امام خمینی (ره) اشاره و اضافه کرد: رهبری الهی امام خمینی (ره) و بانگ بازگشت به اسلام ناب محمدی (ص) توسط معظم له باعث احیای اسلام و بیداری اسلامی درجهان شد و رهبری آن امام سفرکرده فراتر از رهبری یک ملت خلاصه می‌شود، زیرا در نگاه مسلمانان عالم، امام خمینی (ره) رهبری فراملی و جهانی برای همه آنها بود و همین نگاه در بین مستضعفان و آزادیخواهان جهان نیز به چشم می‌خورد.

وی در بخش دیگری ازسخنان خود به تأثیرگذاری انقلاب ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) وایجاد روحیه درامت اسلامی اشاره کرد و گفت: قدرت رهبری معنوی و سیاسی بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران باعث ایجاد روحیه‌ای مضاعف درامت اسلامی شد، این روحیه همانا شور، نشاط و شعف برای احیای اسلام و دفاع از کیان اسلامی در برابر طاغوت کوچک وبزرگ، محلی وبین المللی بود.

وی ادامه داد: حرکت اسلامی زیرفشار استکبار جهانی در معرض دشواری‌های بزرگی قرار داشت، از این رو وجود بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران باعث پیشبرد و سرزندگی و نشاط دنیای اسلام شد.

رئیس عقیدتی سیاسی پلیس اطلاعات انتظامی استان مازندران دربخش دیگری از سخنان خود به خصوصیات معمار کبیر انقلاب اشاره کرد و گفت: یکی از برجسته‌ترین خصوصیات و موفقیت امام خمینی (ره) این بود که قدرت‌های استکباری جهان را با همه عظمت و اقتدار پوشالی که داشتند، ضعیف و بی مقدار تصور می‌کرد و ارزشی برای آنها قائل نبود و این طرز تفکر در میان سایر مردم مسلمان نیز نفوذ جدی پیداکرد و سران استکبار را باچالش جدی روبرو کرد.

حجت الاسلام حسینی مازندرانی در بخش دیگری از سخنان خود به ابعادی از عملکرد امام (ره) به عنوان بزرگ‌ترین شخصیت قرن و رهبر مسلمانان جهان اشاره واضافه کرد: امام خمینی (ره) بزرگ‌ترین شخصیت قرن و موفق ترین رهبر مسلمانان جهان توانست انقلاب اسلامی را علیرغم توطئه‌های بسیار به پیروزی برساند و اولین شخصیت مذهبی بود که ضرورت و اهمیت جهاد را در اداره حکومت‌های اسلامی آشکار ساخت وتلاش کرد همه امت اسلامی را زیر یک پرچم واحد قرار دهد و امت اسلامی نیز به ندای الهی امام (ره) پاسخ داد و دشمنان خود را ناامید ساختند.

حسینی مازندرانی دربخش پایانی سخنان خود به رهبری بی نظیر حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) بعداز رحلت امام خمینی (ره) اشاره وبیان کرد: به حق، رهبری انقلاب اسلامی بعد از رحلت امام (ره) توسط خلف صالح او حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) ستودنی است و آنچه شخص ایشان رابه عنوان یک رهبر برجسته جهانی مطرح می‌کند، گذشته از تعلق مطلق وی به اسلام و سرسپردگیش در پیشگاه خداوند که رمز اساسی موفقیت‌های رهبری به شمار می‌رود، داشتن تمام خصوصیات برجسته ای که در وجود امام راحل خلاصه می‌شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پویش «همه حاضر» در مازندران

نقش روابط بین‌الملل در توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری در شهرداری‌ها

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

فرهنگ با گزارشگری بی‌پایه زخم می خورد

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»