آخرین مطالب

این مسئول تاکید کرد: باید نظارت بیشتری بر اجرای پروتکل های بهداشتی صورت گیرد تا هم امنیت مسافران و هم سلامت و ایمنی مردم مازندران تامین شود. فرهنگی، هنری

این مسئول تاکید کرد: باید نظارت بیشتری بر اجرای پروتکل های بهداشتی صورت گیرد تا هم امنیت مسافران و هم سلامت و ایمنی مردم  مازندران تامین شود.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :بر اساس تازه‌ترین گزارش هیات نجایت غریق مازندران ، آمار غرقی‌های دریا امسال با وجود شرایط کرونایی و آغاز به کار طرح‌های سالمسازی با 2 هفته تاخیر ، با مدت مشابه سال گذشته برابر می‌کند ، آماری که نه تنها نشانگر بی‌تاثیر بودن هشدارها در باره رعایت پروتکل‌های بهداشتی ، بلکه بی‌توجهی به استانداردهای حضور و شنا در آب‌های ساحلی دریای خزر است.

بر اساس تازه ترین گزارش هیات نجات غریق و غواصی مازندران ، از ابتدای خرداد ماه و با آغاز طرح سالمسازی دریا در سواحل استان تا دیروز جمعه 30 خرداد 160 نفر در سواحل مازندران دچار غرق شدگی شدند که از این تعداد 138 نفر مرد و 22 نفر زن بودند. 

همچنین در این مدت چهار نفر پس از غرق شدن جان باختند که تقریبا در مجموع بنا بر گفته مسئولان نجات غریق با مدت مشابه سال گذشته تفاوتی نداشته است. 

همچنین اطلاعات به دست آمده نشان می دهد که تمامی جان باختگان سال جاری افراد غیربومی شامل 2 شهروند تهرانی و 2 نفر اتباع افغانی بودند. اتباع افغانی چهارشنبه هفته پیش در ساحل نمک‌آبرود غرق شده و جان باختند.

برابری آمار غرق شدگان سال گذشته با سال جاری در سواحل مازندران در حالی است که این استان با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کند و بر اساس توصیه های بهداشتی باید شاهد کاهش حضور مردم در سواحل و اماکن عمومی مانند دریا باشد.

البته این آمار مربوط به 375 نقطه از خط ساحلی مازندران است که حدود 950 ناجی غریق در آن حضور دارند ، در حالی که 95 درصد از غرق شدگان در مناطقی که طرح دریا ندارد غرق می شوند که آماری از آنها در دست نیست. 

 

 رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران در گفت و گو با خبرنگار ما توضیح داد : متاسفانه مسافران و گردشگران توجهی به توصیه های ناجیان مستقر در ساحل ندارند و بیگدار به آب می زنند. 

نقی کریمیان با اشاره به اینکه در هفته ای اخیر حضور مسافران در سواحل مازندران روند افزایشی داشته است ، افزود: متاسفانه افزایش جمعیت مانع از خدمات رسانی دقیق و گسترده می شود. 

وی گفت : به عنوان مثال روز چهارشنبه 28 خرداد هشت تبعه افغانی در ساحل نمک آبرود وارد دریا شدند که به علت ناآشنایی با آب دریا و بویژه شرایط حاکم بر دریای خزر همگی دچار غرق شدگی شدند که 6 نفر آنان توسط ناجیان غریق نجات یافتند ولی 2 نفر جان باختند. 

رییس هیات نجات غریق مازندران با اشاره به اینکه هنوز خطر شیوع ویروس کرونا برای تجمعات وجود دارد ، گفت : شاید ویروس کرونا از راه آب دریا منتقل نشود ، اما وجود این ویروس هوشیاری بیشتر مسافران را می طلبد تا رفتار محتاطانه ای داشته باشند و به توصیه ها عمل کنند. 

به گفته او ، طبق آمار غرق شدگان سواحل مازندران ، امسال گویا نه تنها جمعیت ورودی به سواحل نسبت به سال گذشته کم نشده است ، بلکه روند افزایشی را طی می کند. 

کریمیان همچنین به اجرای پروتکل های بهداشتی در سواحل مازندران اشاره کرد و گفت : ناجیان غریق و مجریان طرح مجبور به رعایت تمامی دستور العمل های بهداشتی هستند.

وی افزود : مردمی که به ساحل می آیند در حال حاضر تقریبا هیچیک از پروتکل های بهداشتی را در ساحل دریا اجرا نمی کنند و رعایت این پروتکل ها در پایین ترین سطح قرار دارد. 

این مسئول تاکید کرد: باید نظارت بیشتری بر اجرای پروتکل های بهداشتی صورت گیرد تا هم امنیت مسافران و هم سلامت و ایمنی مردم  مازندران تامین شود. 

 

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران هم از افزایش حضور مسافران در استان در شرایط کرونایی سال جاری ابراز نگرانی کرد و گفت : با وجود کاهش هفت درصدی تردد خودرویی و آمار سفر به مازندران ، اما میزان اقامت گردشگران رشد 2 برابری داشته است .

حسین حسن نژاد با اعلام این که عدم رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا دغدغه اصلی استانداری و مسئولان استان است ، افزود : سواحل مازندران در هفته های اخیر مملو از گردشگر و مسافر بوده که نگرانی ها را افزایش داده است.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا طبق گفته های علمی در طولانی مدت میان مردم زیست خواهد کرد ، گفت : به همین خاطر باید با مدیریت در مقابل ویرس کرونا ظاهر شد و تعطیلی و ممنوعیت راه به جایی نخواهد برد. 

معاون استاندار مازندران اجرای طرح دریا را نیز به منظور مدیریت بهتر سواحل عنوان کرد و گفت : حضور ناجیان در سواحل برای حفاظت از جان مسافران ضروری بود که این کار در طرح های سالمسازی و مناطق حادثه خیز محقق شده است. 

حسن نژاد رعایت پروتکل ها و دستور العمل های بهداشتی را مهم ترین رویکرد دانست و افزود: به وضوح می توان دید که تصمیم دولت برای بازگرداند فعالیت اصناف چقدر به موقع بوده و از ایجاد خسارات بیشتر جلوگیری کرد.

حضور بی شمار مسافران و مجاوران در سواحل مازندران در حالی است که برخی از مردم استان به خاطر نگرانی از ابتلا به ویروس کرونا همچنان خانه نشین هستنند وفرصت حتی یک بازدید از ساحل را نداشتند.

ویروس کووید-19 یا همان کرونا چهارمین ماه از حضور خود در مازندران را پشت سرگذاشته است ، ویروسی که هزاران نفر در این استان را به خود مبتلا کرد و جان صدها نفر را نیز گرفت.البته حتی با گذشت چندین ماه شیوع این ویروس جهان گیر در استان مازندران همچنان ادامه داشته بنابر آمارهای رسمی از سوی دانشگاه های علوم پزشکی مازندران حدود 330 نفر مشکوک مبتلا به ویروس کرونا در مراکز در مانی و بیمارستانی استان بستری هستند. 

ویروس کرونا خسارات های جدی به بخش های اقتصادی مازندران وارد کرد و تقریبا تمامی بخش ها از جمله گردشگری را به تعطیلی کشاند. اما رفته رفته حوزه های اقتصادی با توصیه ها و پروتکل های بهداشتی فعالیت خود را از سر گرفتند و با کاهش محدودیت ها از بیش از 40 روز گذشته مازندران میزبانی گردشگران خود را از سرگرفته است.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

برپایی نخستین نمایشگاه انفرادی آثار بانوی هنرمند بابلی

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر