آخرین مطالب

حسین زادگان از ایجاد قرار گاه اطلاع رسانی پیشگیری از پیک دوم کرونا در استان خبر داد و گفت آیین زندگی، بهداشت و سلامت

حسین زادگان از ایجاد قرار گاه اطلاع رسانی پیشگیری از پیک دوم کرونا در استان خبر داد و گفت

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران گفت: عدم رعایت برنامه ها و اصول بهداشتی نگرانی از شیوع پیک دوم بیماری کرونا را در استان ایجاد می کند.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :احمد حسین زادگان عصر یکشنبه در جلسه ستاد استانی کرونا با بیان اینکه تصمیمات گرفته شده در این نشست نیاز به مشارکت و همکاری مردم دارد، گفت: اولین تصمیم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط خود ادارات، دستگاه‌ها و کارکنان دولت است که محل رجوع مردم هست و احتمال برزو مشکل نیز بیشتر است بنابراین هم مردم که برای انجام کاری اداری مراجعه می‌کنند با ماسک وارد شوند و هم خود کارکنان در سطح ادارات باید با ماسک و رعایت اصول بهداشتی عمل کنند.

وی با اشاره به شلوغی و تراکمی جمعیتی سواحل در تابستان و عدم رعایت دستور العمل های بهداشتی در برخی از شهرستان‌ها، بیان داشت: تصمیم گرفتیم با مسئولیت فرمانداران در هر شهرستان چنانچه در ساحل، مجریان طرح و مردم حد استانداردهای لازمی که دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرده رعایت نکنند، اجازه استفاده از ساحل و آن مجموعه و طرح به عنوان اجرای پر تراکم و پر ریسک داده نشود.

استاندار گفت: کسبه‌ها و مغازه‌هایی هم که در سطح سواحل و شهر فعالیت دارند، که متأسفانه گزارش شده برخی از کسبه‌ها که با مردم بیشتر سرو کار دارند، حداقل اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و این ما را نگران می‌کند که مازندران به پیک دوم شیوع بیماری برسد و خسارت‌های جانی و مالی زیادی رو مثل پیک اول برای استان و مردم به همراه داشته باشد.

وی با تاکید بر این مهم که مازندران به استقبال پیشگیری از پیک دوم می‌رود، خاطرنشان ساخت: برای پیشگیری از پیک دوم شیوع کرونا، تصمیمات جدیدی در ستاد استانی کرونا اخذ شد.

حسین زادگان افزود: همه بازارها و دستفروش ها و تالارها در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فعالیت آنها لغو خواهد شد همچنین آزمون دانشگاه‌ها به صورت مجازی برگزار شود و دستگاه‌های اجرایی نیز برای ارتباط سریع‌تر و سهل تر در زمینه رعایت موازین بهداشتی رابط تعیین کنند و به حوزه معاونت سیاسی استانداری معرفی کنند.

وی اظهار داشت: با هماهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرمانداری‌ها، در تمامی ورودی‌های استان تابلو ها و بیلبوردها با متنی هماهنگ ضمن خیر مقدم، رعایت پروتکل‌های بهداشتی را متذکر شوند و در روستاها نیز با همکاری دهیاران شعاری واحد برای جلوگیری از پیک دوم کرونا تهیه و نصب گردد.

استاندار با بیان اینکه سواحل، پاساژ و اصنافی که به صورت نزدیک با مردم در ارتباط هستند، استفاده از ماسک اجباری است، بیان کرد: با فعال‌تر شدن قرارگاه مراقبت‌های ویژه در استان مقرر شد تا نظارت دقیق‌تری بر واحدها صنفی صورت پذیرد.

وی با اشاره به اینکه فرمانداران رئیس قرارگاه در شهرستان‌ها هستند، عنوان کرد: نظارت توسط دستگاه‌های متولی مستمر انجام شود و ساعت نظارت نیز پس از شناسایی مکان‌های پرتراکم در زمان پیک کار صورت گیرد.

حسین زادگان از ایجاد قرار گاه اطلاع رسانی پیشگیری از پیک دوم کرونا در استان خبر داد و گفت: این قرارگاه با مسئولیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری صدا و سیمای مرکز استان تشکیل می‌شود.

وی با تاکید بر بسیج اطلاع رسانی برای پیشگیری از پیک دوم، ادامه داد: رسانه‌های مکتوب و مجازی و صدا و سیما با تهیه برنامه‌های مدون به این مهم بپردازند.

استاندار با بیان اینکه مردم را به عنوان سرمایه اجتماعی باید امیدوار نگه داریم، گفت: مدیران و مسئولین استانی در جهت رفع مشکلات مردم ملاقات عمومی را در طول هفته روزانه به صورت محدود و با رعایت موارد بهداشتی انجام دهند.

وی یادآور شد: از مردم فهیم استان خواهشمندیم که رعایت کنند و کرونا را جدی بگیرند چرا که زندگی با آن در خوشبینانه ترین حالت در سال جاری ادامه دارد و ساده انگاری و یا عادی انگاری موجب نشود، تا دچار مشکل شویم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر