آخرین مطالب

احمد حسین زادگان نقش سپاه و بسیج و نیروهای جهادی را در مقابله با بحران سیل و کرونا و جبهه سازندگی در استان موثر و ماندگار توصیف کرد علم، فناوری و بازی

احمد حسین زادگان نقش سپاه و بسیج و نیروهای جهادی را در مقابله با بحران سیل و کرونا و جبهه سازندگی در استان موثر و ماندگار توصیف کرد

  بزرگنمایی:

فرمانده سپاه کربلای مازندران اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی و روستایی را اولویت این مجموعه برشمرد و گفت : هر جا که اقتضا کند برای خدمت به مردم در کنار دولت هستیم.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :سرهنگ پاسدار سیاوش مسلمی که بتازگی فرماندهی سپاه کربلای مازندران را بر عهده گرفت ، در دیدار با استاندار مازندران افزود : در اجرای طرح های محرومیت زدایی و روستاها، اولویت ما به ترتیب آب شرب، ساخت مخازن و لوله کشی، حوزه راه های روستایی و بین المزارع، آموزش بهداشت و اشتغال، ساخت خانه عالم، مسجد و خانه بهداشت و ... است و این طرح ها را با مشارکت مجموعه بزرگان و شخصیت های حقوقی روستاها و شناسایی ظرفیت ها و مزیت های منطقه برنامه ریزی و اقدام می کنیم.

وی اجرای طرح های حوزه دامپروری نظیر توسعه پرورش دام سبک و سنگین از میزان فعلی به 100 درصد ظرفیت، اصلاح نژاد دام که در بخش محدود آغاز شده و با نظارت کلینیکی و انتخاب درست دام و آموزش در پی توسعه آن هستیم، توسعه کشت گیاهان دارویی و قطب سازی و برندسازی برخی محصولات نظیر انجیر، گردو و انار همراه با صنایع تبدیلی مرتبط و فرآوری و صادرات با هدف تولید ارزش افزوده را از جمله این طرح ها نام برد.

فرمانده سپاه کربلا گفت : ساخت پل ها و مرمت سردهنه های کشاورزی، اصلاح زمین کشاورزی، نوع کشت در راستای بهره وری، آموزش و تغییر کشت و فعالیت های دانش بنیان در این راستا و ایجاد مشاغل خانگی با بهره گیری از تسهیلات کم بهره دولت و اجرا و تسریع در پروژه های ورزشی از جمله تکمیل و تجهیز استادیوم ها و سالن های ورزشی شهید متقی ساری، سالن کشتی جویبار و استادیوم هفتم تیر بابل از جمله پروژه های در دست اجرا و طرح های آینده بسیج سازندگی است.

وی لایروبی رودخانه ها و ساخت دیواره های حفاظتی در جهت پیشگیری از وقوع مجدد سیل و چند آببندان را از دیگر فعالیت ها و پروژه های بسیج سازندگی برشمرد و یادآور شد: همچنین ساخت و ساز و بهسازی پروژه های حوزه راهسازی از دیگر پروژه های مهم این مجموعه در همکاری با دولت است.

سردار مسلمی آبزی پروری، پرورش طیور، طرح های مرتبط با باغ و باغات و گلخانه ها و اصلاح مزارع ( شیب بندی ) و تبدیل برخی زمین های نامستعد برای کشاورزی را نیز از جمله فعالیت های بسیج سازندگی دانست و گفت : 160 هزار اصله نهال طی سه سال در نقاط مختلف استان غرس کردیم و بر آنیم تا با حمایت های استاندار، در حوزه زراعت چوب نیز به اجرای طرح اقدام نماییم.

استاندار مازندران هم در این دیدار خواستار توسعه همکاری‌های سپاه کربلا برای شتاب بخشی به طرح‌های عمرانی ، کشاورزی ، محرومیت‌زدایی ، اشتغال‌زایی و خدمت‌رسانی به مردم شد.

احمد حسین زادگان نقش سپاه و بسیج و نیروهای جهادی را در مقابله با بحران سیل و کرونا و جبهه سازندگی در استان موثر و ماندگار توصیف کرد و گفت : به کار بسیج سازندگی اعتقاد داریم و بسیج سازندگی در اجرای پروژه ها بویژه پروژه های مهم استان نقش موثری دارد.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که ظرفیت سپاه برای خدمت به مردم و اجرای پروژه های مختلف، بالاست، افزود : این طرح ها که در بخش های مختلف مسکن، پروژه های عمرانی و فعالیت های اقتصادی، شرکت های دانش بنیان، طرح های محرومیت زدایی، جهاد کشاورزی بویژه دامپروری و کاشت نهال، اشتغالزایی و ...می باشد، به صورت همکاری و کار مشترک به نتیجه می رسد و با تلاش نیروهای جهادی سرعت کار بالا می رود و نفعش به مردم خواهد رسید.

محمد مهدی اقبالپور، رییس بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران نیز در این دیدار با قدردانی از استاندار، وی را نیرویی متعهد و خدمتگزار مردم دانست و گفت: همه تلاش خود را برای کمک به دولت در اجرای طرح های خدمت رسانی و محرومیت زدایی بکار می بندیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل