آخرین مطالب

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه نوع سرمایه گذاری صندوق به سمت بازار بورس هدایت شده است؛ سیاست و جامعه

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه نوع سرمایه گذاری صندوق به سمت بازار بورس هدایت شده است؛

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  : علی شیرکانی، عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه مازندران با بیان اینکه یک میلیون و 800 هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستائیان و عشایر کشور هستند، اظهار کرد: این افراد سرپرستان خانوار بوده و با شمار اعضای تبعی به بیش از 5 تا 6 میلیون نفر می‌رسد.

وی افزود: در استان مازندران نیز 105 هزار نفر بیمه اجتماعی بوده که بیش از 4 هزار و 300 نفر مستمری بگیر هستند.

معاون وزیر و مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور، خاطرنشان کرد: ساختار صندوق اجتماعی جوان و میزان پرداختی آن نسبت به تامین اجتماعی کمتر است؛ اما کمک دولت به این صندوق بی سابقه و بی نظیر است.

این مسئول با بیان اینکه بر اساس توافق اولیه تا پایان تیرماه امکان انتقال سوابق بیمه‌ای، بیمه شدگان به این صندوق فراهم می‌شود؛ مطرح کرد: کارهای کارشناسی این انتقال در سازمان تامین اجتماعی در حال انجام است و موافقت اولیه این برنامه نیز اخذ شده است و با اجرای این برنامه بخش زیادی از مشکلات بیمه شدگان اجتماعی کشاورزان و روستاییان رفع می‌شود.

شیرکانی ادامه داد: در حال حاضر یک سوم بودجه کشور مربوط به تامین اجتماعی و 60 درصد بودجه نیز مختص اعضای شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وی با بیان اینکه نوع سرمایه گذاری صندوق به سمت بازار بورس هدایت شده و از این رو این صندوق یکی از موفق‌ترین صندوق‌ها در کشور بوده است، عنوان کرد: نباید به سمت سهامداری بالای 40 درصد برویم و سعی کردیم به جای شرکت‌داری و خرید شرکت به سمت بازار بورس برویم.

معاون وزیر و مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور، اعلام کرد: برای صیانت از سرمایه موجود در صندوق، ما به نوعی غیر مستقیم داریم برای روستاییان و عشایر، سرمایه گذاری بورسی می‌کنیم تا از این ظرفیت‌هایی که طی یک سال اخیر در بورس شکل گرفته است، استفاده کنیم.

این مسئول گفت: طی سال گذشته به نسبت سال قبل یعنی 97، رشد فعال افزاد بیمه شده ما نزدیک به 84 درصد بود؛ یعنی علاوه بر اینکه توانستیم سرمایه‌گذاری‌های خوبی را انجام دهیم، از آن سمت هم در توسعه بیمه نیز سال موفقی داشتیم.

شیرکانی تصریح کرد: هر چند این رشد، رقم بسیار بالایی است اما در واقعیت، در سطح جامعه تعداد زیادی از عشایر و روستاییان وجود دارند که تحت پوشش بیمه قرار ندارند و به همین دلیل، باید خدمات خود را در بین این جامعه، گسترش دهیم.

وی متذکر شد: برای اینکه خدمات سه گانه صندوق، ملموس‌تر شود، آمدیم و در کنار بسته‌های بلند مدت، یک سری بسته‌های کوتاه مدت تعریف کردیم؛ که تقریبا به 15 هزار نفر از اعضای صندوق، وام کم بهره بدون مراجعه به بانک و با ضمانت خود صندوق دادیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: ما در سال گذشته، تعداد یک هزار نفر از روستاییان تحت پوشش خود را که تاکنون به زیارت امام رضا(ع) مشرف نشده بودند، طی یک برنامه ریزی به زیارت مشهد مقدس اعزام کردیم و استان مازندران از نخستین استان‌های اجرای این طرح در کل کشور بود.

این مسئول تاکید کرد: در سال گذشته نزدیک به 4 هزار پرونده فوتی در دست بررسی داشتیم که همگی را رسیدگی کردیم و ضمن صدور احکام جدید، حتی معوقات آن‌ها را نیز پرداخت کردیم.

شیرکانی یادآور شد: متاسفانه با انجام دستی محاسبات مستمری‌ها، دچار اشکالات و اشتباهاتی می‌شدیم که طی سال گذشته، بیش از 100 هزار پرونده را مجددا با استفاده از یک برنامه و بدون دخالت دست، بررسی و مابه‌التفاوت‌ها را پرداخت کردیم و عدالت در پرداخت را در عمل به اجرا گذاشتیم.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های در دست اجرای سال گذشته که کرونا مانع از انجام آن شد این بود که ما در حال تغییر روند سنتی تشکیل پرونده به روش دیجیتال و الکترونیکی بود؛ یادآور شد: اجرای روش سنتی نیاز به یک ساختمان، با هزینه‌های جانبی و با قابلیت دسترسی کند بود که بستر آی‌تی این زمینه را فراهم کردیم و بنا داریم تا طی سال جاری، با اجرای کامل این طرح در کل کشور، فضای بایگانی‌های خود را خالی کنیم.

به گفته معاون وزیر و مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور، استان مازندران جزو 7 استان برتر کشور در بیمه روستایی است که اقدامات خوبی تاکنون در آن انجام شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم