آخرین مطالب

رییس دانشگاه مازندران؛

کاهش بدهی دانشگاه مازندران در سال 99 علم، فناوری و بازی

کاهش بدهی  دانشگاه  مازندران در سال 99

  بزرگنمایی:
گروه اقتصادی: رییس دانشگاه مازندران از کاهش بدهی دانشگاه مازندران در سال ۹۹ خبر داد و گفت: رقم بدهی ۴۱ میلیاردی سال ۹۸ دانشگاه مازندران در سال ۹۹ به سیزده میلیارد تومان کاهش یافته است که در سال مالی سخت ۹۸ دستاوردی عظیم و استثنایی بوده است.

گروه اقتصادی: رییس دانشگاه مازندران از کاهش بدهی  دانشگاه  مازندران در سال 99  خبر داد و گفت:  رقم بدهی 41 میلیاردی سال 98 دانشگاه مازندران در سال 99 به سیزده میلیارد تومان کاهش یافته است که در سال مالی سخت 98 دستاوردی عظیم و استثنایی بوده است.

کوروش نوذری رییس دانشگاه مازندران در گفت و گو با پایگاه خبری فجر شمال  به فعالیت های دانشگاه در حوزه اداری و مالی پرداخت وگفت: درحالی که رقم بدهی جاری دانشگاه در اول تیرماه 98 معادل 41میلیارد تومان بوده است، با انتظام مالی موثر و جلوگیری از هدر رفت منابع دانشگاه، رقم بدهی اکنون به سیزده میلیارد تومان کاهش یافته است که در سال مالی سخت 98 دستاوردی عظیم و استثنایی بوده است.

وی افزود: درآمدهای اختصاصی دانشگاه با وجود پیش بینی 16میلیارد تومانی در لایحه ی بودجه، عملاً با رشدی بی نظیر به رقم تحقق یافته 22/5میلیارد تومان رسیده است. در این راستا وصول مطالبات معوق دانشگاه از یک سو و در آمد زاییموثر از همه ی امکانات قابل اجاره دانشگاه از سوی دیگر، بسیار موثر بوده است. در این مسیر، از اعمال تخفیف های رانت آمیز به اشخاص و شرکت ها به شدت جلوگیری شده است.

نوذری ادامه داد: با وجود تخصیص نامناسب و افزایش سرسام آور قیمت مصالح و آهن آلات، تمامی طرح های عمرانی دانشگاه در مدار فعالیت و تکمیل قرار دارند.در این راستا پروژه دانشکده اقتصاد با تمام توان در حال آماده سازی است و انشاالله در اول نیمسال آینده به بهره برداری می رسد. پروژه ساختمان اساتید دانشکده فنی و مهندسی با سرعت مناسبی در حال تکمیل و زیرسازی و آسفالت مسیر های خاکی دانشگاه  هم در حال انجام  است و در تابستان جاری به بهره برداری می رسند.

رییس دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: پروژه احداث مجتمع ورزشی در سرای دانشجویی امام حسین (ع) آغاز شده و با تکمیل فاز اول، فاز دوم آن در دست انجام است. مشکلات حقوقی دانشکده حقوق و علوم سیاسی بر طرف شده است و عملیات اجرایی تکمیل این دانشکده از اول مرداماه آغاز می گردد. بقیه پروژه های عمرانی دانشگاه با وجود عدم پیش بینی اعتبار در زمان آغاز و با عدم اعتبار مالی لازم، با رفع مشکلات حقوقی مربوطه،  اگرچه با سرعت کمی پیش می روند اما در حال تکمیل هستند. تعمیر اساسی و مطلوب 4 بلوک 16 واحده از ساختمان های مجتمع با مشارکت معاونت دانشجویی دانشگاه، گفتنی است که این بلوک ها بیش از 45سال در دست بهره برداری بوده و کاملاً فرسوده شده بودند.

وی به کاشت بیش از 5000 اصله نهال بومی، مثمر و ایجاد شبکه آبیاری قطره ای برای نگه داشت مطلوب فضای سبز دانشگاه اشاره کرد و افزود: ایجاد اتاق سمینار مناسب برای گروه فیزیک دانشگاه، ایجاد کلاس و اتاق سمینار پیشرفته در دانشکده علوم ریاضی، ایجاد10 اتاق کار به همراه امکانات مربوطه در دانشکده اقتصاد برای استفاده انجمن های علمی دانشجویی، تعمیر، بازسازی و تجهیزویلای بسیج اساتید استان در سازمان مرکزی، بازسازی و احیای زمین چمن فوتبال و پیست تارتان دانشکده علوم ورزشی و تکمیل شبکه جمع آوری آب های سطحی مربوطه، بازسازی، تکمیل و تجهیز ساختمان پژوهشکده خزری، ایجاد شبکه انتقال برق، آب، گاز و اینترنت مورد نیاز دانشکده های جدید اقتصاد و حقوق، بازسازی و تجهیز ساختمان کارگاه و اتاق کار اساتید فیزیک از جمله فعالیت هایی است که از سوی حوزه اداری مالی صورت پذیرفته است.

رییس دانشگاه مازندران از عقد قرارداد جدید با بانک تجارت به منظور بهبود خدمات ارائه شده به دانشگاه و کارکنان خبر داد و گفت: افزایش دو برابری سقف تسهیلات اعطایی و تلاش در جهت کاهش درصد سود تسهیلات اعطایی، بهبود وضعیت کمک های رفاهی دانشگاه به کارکنان با ایجاد «رفاه کارت» و شارژ آن هر فصل یکبار و نیز شارژ آن به مناسبت های مختلف مانند اعیاد و پایان سال با رشدی چشم گیر نسبت به مدت مشابه در سال های قبل صورت پذیرفته است.

وی با ارایه این مطلب که تجهیز روابط عمومی دانشگاه به تجهیزات مدرن و پیشرفته را در دستور کار داشته ایم قریب یکصد میلیون تجهیزات پیشرفته مورد نیاز روابط عمومی دانشگاه خریداری و به زودی تحویل این واحد می گردد. افزود: خرید تجهیزات حفاظت الکترونیک دانشگاه را در پیش داشته ایم که  شامل دوربین ها و سیستم های پیشرفته دیگر می باشد و نصب آن ها آغاز شده است.  مسئله ای که باید بگویم این است که در این راستا دانشگاه در صدد ایجاد سیستم یک پارچه حفاظت الکترونیکی سازمان است که با فاز بندی مناسب تا پایان سال 99 به مرحله تکمیل آن نزدیک می شویم.

نوذری ادامه داد: افزایش بهره مندی دانشگاه از ردیف های متمرکز ذیل معاونت های وزارت عتف با رشدی بی سابقه که حاصل پی گیری های مکرر و رایزنی های موثر بوده است، دریافت سه میلیارد تومان از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای حل مسئله ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی نوشیروانی به جا مانده از سال 1384، پیگیری موثر و دریافت 5000 متر عرصه بسیار با ارزش از سازمان جنگل ها و منابع طبیعی کشور در منطقه نهراسم بندپی با مصوبه هیات وزیران و به منظور ایجاد مرکز پژوهشی وابسته به دانشگاه مازندران را در پیش رو داشتیم.

وی از دیگر فعالیت های حوزه مالی اداری را تعیین تکلیف خودروهای فرسوده ی دانشگاه که به عنوان معضل دیرپای برای دانشگاه بود دانست و افزود: در سالی که گذشت ساماندهی موثر و بسیار دقیق اموال دانشگاه با ایجاد سامانه و ورود دقیق اطلاعات به همراه پایش میدانی، بازسازی و تجهیز محل استقرار نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس دانشگاه ، شروع به بازسازی و بهسازی نماز خانه های دانشگاه با شروع از سازمان مرکزی، فروش اتومبیل های اسقاطی دانشگاه و اخذ مجوزهای لازم برای نوسازی ناوگان ترابری دانشگاه، شروع بازآرایی ساختار سازمانی دانشگاه در راستای تقویت ساختار در بخش های استراتژیک و آینده نگرانه، ساماندهی منابع انسانی با جلوگیری موثر از افزایش بی ضابطه تعداد نیروها، تشکیل شورای راهبردی درآمدزایی و تنوع بخشی به منابع درآمدی دانشگاه و کمیته های تخصصی ذیل آن، بازنگری در شیوه نامه ی ماموریت های دانشگاه، توجه ویژه به ورزش کارکنان  را هم به سرانجام رساندیم که ورزش کارکنان با شیوع کرونا عملاً متوقف گردیده است.

 وی به بقیه امور جاری حوزه اداری و مالی پرداخت و اذعان داشت: کار ها به طور متعارف اما با شفافیت کامل انجام شده اند که از جمله می توان به موارد تهیه و ارسال اطلاعات مربوط اصلاحیه بودجه تفصیلی سال97، مبادله موافقت نامه های عمرانی سال  98 و به فرم های لایحه بودجه سال 99، مکاتبه با مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان و پی گیری مربوطه برای خرید تعدادی کولر اسپلیت که 50 دستگاه آن محقق شده است.

نوذری ادامه داد: استخراج اطلاعات مربوط به دانشجویان فعال، دانشجویان فارغ التحصیل، کارمندان، اعضاء هیات علمی و مدرسین حق التدریس دانشگاه و ارسال آمارهای درخواستی واحدهای تابعه را در دستور کار داشتیم  که در این مسیر برای نخستین بار آمار شفاف و دقیقی از اطلاعات استراتژیک دانشگاه حاصل شده است،

وی در پایان  به برگزاری دوره های آموزشی برای کارمندان دانشگاه اشاره کرد و اذعان داشت: تهیه شیوه نامه انجام مزایده و مناقصه در دانشگاه، پیش نویس طرح طبقه بندی مشاغل ،شرح وظایف و شرایط احراز پست های سازمانی دانشگاه، طرح بهبود نظام حسابداری تعهدی و مدیریت بهای تمام شده در راستای استقرار بودجه ریزی بر مبنای عملکرد و پیش نویس طرح اضافه کار کارکنان غیرهیات علمی،حذف کلیه مکاتبات و استفاده از دولت الکترونیک با توجه به بخش نامه های ابلاغ و بازسازی، تعمیرات و تجهیز در کلیه اماکن اداری دانشگاه را می توان از دیگر فعالیت  در گذشت یکسال گذشته دانست./حمیدرضا گل محمدی تواندشتی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.