آخرین مطالب

باقرزاده با اشاره به اینکه اموال موقوفه با وقف شدن قابل واگذاری و فروش نیست، فرهنگی، هنری

باقرزاده با اشاره به اینکه اموال موقوفه با وقف شدن قابل واگذاری و فروش نیست،

  بزرگنمایی:

مدیرکل ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینمکه موقوفه روستای ملار با قله دماوند متفاوت است و ارتباطی با آن ندارد، گفت:موقوفه با وقف قابل واگذاری و فروش نیست.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :مجتبی باقرزاده چهارشنبه شب در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه موقوفه قریه ملار مربوط به 90 سال پیش است و پهلوی این ملک را تملک کرد، گفت: در سال 21 که قانون املاک واگذاری تصویب شد این موضوع در دادگاه مطرح شد و با رأی هیأت رسیدگی و تصویه موضوع قانون املاک واگذاری، سند مالکیت پهلوی باطل شد.

وی افزود: طبق رأی دیوان عالی کشور در سال 1374 وقفیت قریه و مراتع ملار احراز و اثبات شد و بر اساس همین دادنامه در سال 84 سند مالکیت موقوفه صادر شد.

مدیرکل ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه موقوفه قریه ملار با قله دماوند متفاوت است و اوقاف از همان روز نخست اعلام کرد قله دماوند وقف نیست، ادامه داد: از صبح امروز در رسانه‌ها اعلام شد که قله دماوند از وقفیت خارج شد اما این در حالی است که ما از همان اول گفتیم قله دماوند وقف نیست بلکه قریه ملار وقف است و در همین زمینه موضع رسمی معاون سازمان ثبت و سخنگوی قوه قضائیه نیز شفاف بود.

این مسؤول تصریح کرد: تعیین حدود موقوفه از نظر پلاک ثبتی با اداره ثبت اسناد است و تعیین حدود قریه ملار نیز باید بر اساس احکام قضائی، سوابق ثبتی و نظرات کارشناسان اوقاف و ثبت صورت پذیرد.

باقرزاده با بیان اینکه برخی افراد با شیطنت رسانه‌ای اصرار بر وقفی بودن قله دماوند دارند، خاطرنشان کرد: باز هم تاکید می‌کنیم که موقوفه قریه ملار هیچ ارتباطی با قله دماوند ندارد و برخی رسانه‌ها این دو موضوع را با یکدیگر مرتبط کرده‌اند.

وی تاکید کرد: منافع موقوفات متعلق به مردم است و سازمان اوقاف و متصدیان وقف نیز منافع موقوفات عام را برعهده دارند و وقف از مصادیق بیت‌المال محسوب می‌شود و متصدیان اوقاف نیز وظیفه اجرای نیت واقف را دارند و اموال موقوفه بر اساس ماده 3 قانون تشکیلات اوقاف شخصیت حقوقی مستقل دارند و متعلق به هیچ شخص خصوصی نیست لذا روایت‌های مختلف از وقفی بودن قریه ملار موجب سواستفاده رسانه‌های معاند از این مسئله شده این درحالی است که موضع سازمان اوقاف در قبال قله دماوند روشن است و می‌گوئیم از اول هم قله وقف نبود.

باقرزاده با اشاره به اینکه اموال موقوفه با وقف شدن قابل واگذاری و فروش نیست، بیان کرد: مردم جامعه هوشیار هستند و رسانه‌های هوشمند هم ریشه‌یابی کنند که پشت پرده این جریان‌سازی‌ها و خبرهای کذب چه منفعتی برای اشخاص وجود دارد که این مباحث را مطرح می‌کنند.

مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: این مسائل باید ریشه‌یابی و تحلیل شود که موضوعاتی مانند دماوند و روستای آق‌مشهد که مربوط به سال‌های اخیر هم نیست در یک هفته مربوط به یک حوزه و استان و علیه یک سازمان به چه دلیل مطرح می‌شود.

باقرزاده گفت: بهره‌بردار و استفاده کننده از این هجمه رسانه‌ای چه کسانی هستند و چرا می‌خواهند با شبهه‌افکنی فرهنگ وقف را به حاشیه بکشانند و این این فضاسازی رسانه‌ای منافع چه اشخاصی را تأمین می‌کند و در آینده نزدیک مشخص خواهد شد.

وی با اشاره به اظهارات شتابزده مدیرکل دفتر حقوقی سازمان جنگل‌ها مبنی بر تصرف منابع طبیعی بر معدن موقوفه ملار، گفت: به نظر می‌رسد این اظهارات این شبهه رابه وجود می اورد که هدف از این فضاسازی‌ها و استفاده از احساسات و علاقه مردم عزیز ایران نسبت به قله دماوند برای خارج کردن معدن موقوفه ملار از وقفیت و واگذاری آن به اشخاص مورد نظر است، اما احکام قانونی و شرعی وقف مانع واگذاری اراضی به اشخاص است.

وی بااشاره به خبر مبنی برصدور سند موقوفه ملاربه نام سازمان جنگل‌ها تصریح کرد: این سوال ازمدیرکل حقوقی مطرح است که نقض رأی دیوان عالی کشور بر اساس رأی کدام دادگاه صورت گرفته و لزوماً باید متن رأی دادگاه جهت شفاف سازی ارائه و نیز مبنای تغییر پلاک ثبتی ادعایی که شبانگاهان در اداره ثبت صورت گرفته کدام رأی قضائی بوده است و یا اینکه اداره ثبت راسا مبادرت به ابطال سند ادعایی ایشان کرده است.

باقرزاده بااشاره به عدم حضور وعدم اطلاع نماینده سازمان اوقاف در نشست یکسویه تاکید کرد: قطعاً اگر خلاف رأی دادگاه ودیوان عالی کشور بر علیه وقف در هر موردی اقدامی شود سازمان اوقاف و امور خیریه وظیفه ذاتی خود می‌داند در پیگیری حقوق موقوفات از طرق قانونی اقدام کند.

کد خبر


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آغازمقاوم سازی 12 هزار واحد مسکن روستایی در مازندران

جزئیات شرکت در بخش خوشنویسی سومین پویش ملی «سوغات اربعین»

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران