آخرین مطالب

سرپرست وزارت صنعت: سایه کالای خارجی از سر تولیدات داخلی برداشته شود سرپرست وزارت صنعت: سایه کالای خارجی از سر تولیدات داخلی برداشته شود علم، فناوری و بازی

سرپرست وزارت صنعت: سایه کالای خارجی از سر تولیدات داخلی برداشته شود سرپرست وزارت صنعت: سایه کالای خارجی از سر تولیدات داخلی برداشته شود

  بزرگنمایی:

سرپرست وزارت صنعت ، معدن و تجارت با اعلام اینکه وزارت متبوعش مسیر را هموار می‌کند تا تولید کننده بتواند در فضایی مناسب محصولات مورد نیاز جامعه را تولید کند ، گفت : درشرایط تحریم، سایه کالای خارجی باید از سر تولیدات داخلی برداشته شود و از این طریق می توانیم میزان تولید را در کشور افزایش دهیم.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :حسین مدرس خیابانی عصر امروز چهارشنبه در حاشیه مراسم افتتاح خط تولید جدید فرش ساوین در گفت و گو با خبرنگاران در قائمشهر با تاکید بر این که برای کشور اصل تولید و اجرای طرح های توسعه مهم است ، افزود: امروز آمدیم تا خبر خوش را به همه مردم  مخابره کنیم که کشور دست از تولید بر نداشته است و استان مازندران هم سهم خوبی در جهش تولید دارد.

وی با اعلام این که واحدهای صنعتی مازندران در حال فعالیت هستند و در همه واحدهای صنعتی طرح توسعه راه افتاده است ، گفت : طرح توسعه همین واحد تولیدی فرش ساوین قائمشهر یک سوم گسترش یافت ؛ یعنی 33 درصد با یک سرمایه گذاری تقریبا 40 میلیارد تومانی توانست برای 200 نفر اشتغال ایجاد کند. همچنین این واحد علاوه بر کمک به اقتصاد ، در زمینه صادرات هم فعالیت می کند.

سرپرست وزارت صنعت خواستار واردات ماشین جدید برای کارخانه ساوین شد و افزود : امیدواریم با ورود ماشین آلات جدید کیفیت و ظرفیت تولید را در منطقه افزایش دهد.

وی گفت : هرگاه واحد تولیدی در منطقه شکل می گیرد و توسعه پیدا می کند، تمام فرهنگ منطقه را تحت تاثیر قرار می دهد. معضلات اجتماعی همانند بیکاری، بزهکاری و غیره با رونق واحدهای تولیدی ازبین می رود و امروز اگر می خواهیم بسیاری از مباحث اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را در جامعه از بین ببریم ، لازمه آن توجه به تولید و سرمایه‌گذاری در آن است.

مدرس خیابانی با ابراز امیدواری در این باره که وزارت صنعت بتواند با تخصیص ارز ماشین الات مورد نیاز صنایع کشور را وارد کند ، افزود : وزارت صنعت مسیر را هموار می کند تا تولید کننده بتواند در فضایی مناسب محصولات مورد نیاز جامعه را تولید کند.

برای طرح توسعه فرش ساوین که با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت و استاندار مازندران و جمعی از مسئولان در قائمشهر افتتاح شد ، بیش از 270 میلیارد تومان اعتبار از محل تسهیلات بانکی بانک تخصصی صنعت و معدن استان مازندران هزینه شد. با اجرای این طرح ظرفیت تولیدی این شرکت به 15 هزار و 400 تن در سال می رسد.
همچنین با بهره برداری از طرح توسعه فروش ساوین برای حدود 400 نفر از بیکاران استان مازندران ایجاد اشتغال شد و تعداد کارگران این واحد به حدود 500 نفر خواهد رسید.
وزیر صنعت عصر امروز سفرش را به مازندران آغاز کرد. وی قرار است علاوه بر خط تولید جدید فرش ساوین ، کارخانه تولید انواع شیرخشک و پودر کنسانتره پروتئینی آب پنیر در آمل را هم عصر امروز افتتاح کند.

همچنین فردا پنجشنبه نهم مرداد ماه نیز صنایع سولوزی آرین شیمی با اعتبار حدود 700 میلیارد تومان به صورت ویدئو کنفرانسی با دستور رییس جمهوری در بندرامیرآباد در شرق استان به بهره برداری می رسد که وزیر صنعت هم در منطقه حضور خواهد داشت.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه