آخرین مطالب

استاندار : طرح‌های زیر ساختی کشاورزی اولویت توسعه مازندران است علم، فناوری و بازی

استاندار : طرح‌های زیر ساختی کشاورزی اولویت توسعه مازندران است

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران با اظهار تکمیل طرح‌های زیرساختی کشاورزی را اولویت توسعه استان برشمرد و گفت : با بهره‌برداری کامل از پایانه‌های صادراتی گل و گیاه ، شیلات و برنج تحولات جدی در استان به وجود خواهد آمد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال : احمد حسین زادگان روز پنحشنبه در نشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران که با حضور دکتر محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهوری در ساری برگزار شد ، افزود : تمام تلاش استان اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و پروژه جدید عمرانی در استان تعریف نشده و نخواهد شد چرا که در حال حاضر پنج هزار طرح در استان نیمه تمام است که به هفت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با تاکید بر این نکته که دولت در سه سال اخیر به طرح های زیر ساختی استان توجه ویژه ای کرده است ، در عین حال ادامه داد: این که متوسط عمر طرح های نیمه تمام استان به 6 سال برسد شایسته مردم مومن استان مازندران نیست.

استاندار مازندران به حمایت ویژه دولت جهت تکمیل طرح های نیروگاه زباله سوز ساری و نوشهر با هدف  حل معضل پسماند مازندران اشاره کرد و گفت: امروز با حضور معاون رییس جمهوری زباله سوز نوشهر به صورت آزمایشی به بهره برداری می رسد.

وی با بیان این که نیروگاه زباله سوز ساری نیز با همت شخص دکتر نوبخت از پیشرفت خوبی برخوردار است ، بیان داشت: از آن جایی که تجهیزات و ماشین آلات آن وارداتی است و نیاز به عملیات فنی تخصصی خارجی دارد ، کار با کندی پیش می رود ولی در روند کار مشکل بودجه و اعتبار وجود ندارد ، ضمن این که گفته شده است که هر میزان اعتبار نیاز لازم  باشد تخصیص داده می شود.

نماینده عالی دولت در مازندران مطالبه گری مردم مناطق مختلف استان را به حق و مهم دانست و از پیگیری مسئولانه همه مردم و مسئولان به ویژه نمایندگان 12حوزه انتخابیه استان قدردانی کرد و گفت : جهش تولید در مازندران با همدلی و توسعه متوازن استان محقق می شود و یکی از مهم ترین آن حوزه کشاورزی است.

وی یکی از نیازهای اصلی استان را توجه به مهار آب های سطحی با تخصیص اعتبارات ویژه برای چندین سد استان به خصوص سد هراز عنوان کرد و گفت : سد هراز با اعتبار کنونی نمی تواند پیشرفت مناسبی داشته باشد و از آن جایی که دولت بشدت با کمبود منابع مواجه است، باید اعبتار فاینانس برای این طرح در نظرگرفته شود.

حسین زادگان با بیان این که 2 سد کسیلیان و  زارم رود که تمامی مراحل اداری آن در وزارت نیرو انجام شده است ، در مرحله اجرایی قرار گرفته است، بیان داشت : از سازمان برنامه و بودجه کشور توقع داریم تا طرح های سد سازی استان توجه ویژه کنند.

وی با بیان اینکه کشاورزی مازندران عامل رونق اقتصادی و افزایش درآمد مردم استان است، بیان داشت: در یک سال اخیر 100آببندان در استان باز سازی شده است که این امر امید بین کشاورزان منطقه را افزایش داده چرا که کشاورزی به وجود آب وابسته است و تامین آب کشاورزی و صد البته شرب مطالبه جدی مردم استان است.

حسین زادگان به آزاد سازی 85 درصد حریم 60 متری سواحل دریای خزر در مازندران اشاره کرد و گفت : در حال حاضر دولت با هماهنگی در حال آزاد سازی سواحل باقی مانده است که در اختیار نیروهای مسلح ، دستگاه های دولتی امنیتی و بخش خصوصی قرار دارد و  تا پایان امسال مشکل حل می شود.

استاندار مازندران به اضافه شدن یکهزار هکتاری زمین در شهرک صنعتی شرق استان در بهشهر به عنوان یک تحول اساسی در حوزه سرمایه گذاری در صنعت استان اشاره کرد و بیان داشت: سرمایه گذاران می توانند در این شهرک که زیر ساخت های خدماتی آن مهیا است ، حضور بیابند.

وی به منطقه آزاد استان اشاره کرد و گفت: خوشبتانه همه فرایند آن پس از اختلافات به اتمام رسیده است و امید واریم امروز که دولت زمینه تجارت را در منطقه اوراسیا مهیا کرده است ، مازندران با منطقه آزاد خود می تواند به صورت ملی حوزه تجارت خارجی را گسترش بدهد.  

شرکت در نشست مشترک اقتصاد مقاومتی و شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران نخستین برنامه معاون رییس جمهوری در دومین روز سفر  به استان است.

دکتر نوبخت سفر به مازندران را عصر دیروز شروع کرد. بازدید از چند طرح زیربنایی و زیست محیطی ، افتتاح چند طرح تکمیل شده و کلنگ زنی تعدادی طرح جدید ضروری از برنامه های رییس سازمان برنامه و بودجه به مازندران است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز