آخرین مطالب

حسین زادگان گفت : دولت تدبیر و امید در هفت سال گذشته خدمات متنوعی را در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... ارایه کرده است

حسین زادگان گفت : دولت تدبیر و امید در هفت سال گذشته خدمات متنوعی را در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... ارایه کرده است

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران با انتشار پیامی به مناسبت آغاز هفته دولت تاکید کرد : خدمات متنوع دولت در حوزه‌های مختلف برای امیدآفرینی در جامعه تبیین شود.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :احمد حسین زادگان در این پیام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت بویژه شهیدان رجایی و باهنر ، هفته دولت را به تمامی دولتمردان و کارمندان خدوم و متعهد به ویژه کارکنان و کارگزاران دولت در استان مازندران تبریک گفت. ‎

نماینده عالی دولت در این پیام تاکید کرد : دو خادم شایسته ملت، شهیدان رجایی و باهنر، مصداق و الگوی بلند و ماندگار خدمت صادقانه و بی منت به مردم و معیار تواضع، ساده‌زیستی، تقوی و پاک دستی، تخصص و تعهد، درایت و روحیه جهادی و انقلابی و نمادی الهام بخش از همبستگی ملت و دولت در مسیر توسعه، پیشرفت و خدمت برای مردم در سایه آرمان های بلند حضرت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی هستند و قطعا ترسیم دقیق این راه و آرمان متعالی و و توصیف درست و عمیق عملکرد و ویژگی های شخصیتی این دو شهید، می تواند سرمشق همه خدمتگزاران مردم باشد.

وی افزود : هرچند دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول بیش از 4 دهه از عمر انقلاب، با انواع خدعه ها و نیرنگ ها، تهدیدها و تحریم ها و اعمال سخت ترین و ظالمانه ترین تحریم ها و فشارهای اقتصادی در 2 سال اخیر، تلاش دارند، ملت ایران را از مسیری که با تاسی از آقااباعبدالله الحسین (ع) و شهیدان والامقام ایران اسلامی پای در آن نهاده اند، منحرف کنند، لیکن خدمتگزاران صدیق مردم برغم فشارها و کمبودها، با تکیه بر توان و ظرفیت های داخلی تحت منویات داهیانه مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) هرگز از میدان خدمت، دفاع از استقلال و تقویت عزت کشور برنداشته اند و دولت تدبیر و امید همراه با دیگر قوا و ارکان نظام با اقدامات موثر در بخش های مختلف و همراهی و همدلی مردم، نقشه های شوم استکبار جهانی و دشمنان ایران اسلامی را نقش بر آب کرده اند.

حسین زادگان نوشت : دولت تدبیر و امید در هفت سال گذشته خدمات متنوعی را در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... ارایه کرده است که باید در هفته دولت برای امیدآفرینی در جامعه و آشنایی و تبیین درست آن ها اقدام بایسته صورت گیرد و در استان مازندارن نیز در راستای پاسخگویی به مطالبات و اولویت های مردمی مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی، شهری و روستایی به مرحله افتتاح و بهره برداری در هفته گرامی داشت دولت رسیده است تا فصل ماندگار دیگری از خدمت صادقانه نظام و دولت در کتاب تاریخ خدمت بی منت به مردم در ایران اسلامی ثبت و ضبط شود. 

وی افزود : خدمات دولت تدبیر و امید در بخش های مختلف خصوصا حوزه های زیرساختی، اقتصادی، تولیدی و ... در مازندران، اقدامات نوید بخشی است که در هفته دولت از سوی رسانه ها و صدا و سیما به اطلاع مردم شریف استان خواهد رسید. 

نماینده عالی دولت در مازندران همچنین با یادآوری شرایط سختی که شیوع ویروس کرونا بر کشور تحمیل کرد ، نوشت : دولت در چند ماه اخیر به دلیل شیوع ویروس و بیماری کرونا با موانع صعب و سختی در مسیر صیانت همزمان از سلامت و اقتصاد کشور رو به رو بوده است، اما به لطف خداوند بزرگ، منویات مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی )، مدیریت رییس جمهور و همراهی مردم عزیز و فداکاری و ایثارگری جامعه پزشکی و کادر بهداشت و درمان جلوه زیبایی از مقابله با این بحران منحوس را پشت سر گذاشته است و دولت در قالب برنامه حفظ همزمان سلامت و معیشت، در میدان مجاهده و خدمت حضور شبانه روزی داشته است.

استاندار مازندران افزود : اینجانب ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان آقااباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت بویژه شهیدان رجایی و باهنر، شهیدان ایران اسلامی و مازندران ولایی خاصه شهدای مدافع سلامت، هفته دولت را به تمامی دولتمردان و کارمندان صدیق، متعهد و خدوم به ویژه کارمندان و کارگزاران دولت در استان مازندران تبریک می گویم و توفیق روزافزون دولت تدبیر و امید را در تحقق آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی (ره) در سایه سار منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از آستان خداوند سبحان خواستارم و امیدوارم، با تعامل و اتحاد همه دست اندرکاران و تلاش بیش از پیش، برنامه ها، اهداف و سیاست های جهش تولید با همه توان و ظرفیت به تحقق برسد.

دوم تا هشتم شهریور هفته دولت نام دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار