آخرین مطالب

حسین زادگان گفت : در حال حاضر نسبت به وضعیت گذشته به طرز قابل قبولی شیوع ویروس کاهش پیدا کرده آیین زندگی، بهداشت و سلامت

حسین زادگان گفت : در حال حاضر نسبت به وضعیت گذشته به طرز قابل قبولی شیوع ویروس کاهش پیدا کرده

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :استاندار مازندران گفت : تداوم شیوع کرونا در فصل پاییز که با ورود ویروس آنفلوانزا همراه است ، نیازمند توجه همگانی به مباحث سلامت و رعایت سختگیرانه‌تر پروتکل‌های بهداشتی است و انتظار ما بویژه کادر درمانی از مردم این است که خطرات پاییز کرونایی را جدی بگیرند.

احمد حسین زادگان روز شنبه در حاشیه آیین بازگشایی مدارس مازندران در گفت و گو با خبرنگار ما  افزود : وضعیت استان مازندران در حال حاضر به طور کلی قرمز است ، ضمن این که رفتارهای اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی در هر نقطه از کشور و استان نباید از میزان تغییر رنگ وضعیت کرونایی تاثیر پذیری داشته باشد.

وی گفت : شرایط رنگ بندی کرونایی مناطق تا زمانی که ویروس به طور کلی ریشه کن نشود و یا واکسن و درمان معتبر به کمک نیاید ، شکننده است چنان که ما در مازندران این تجربه را داشتیم که پس از پشت سر گذاشتن موج اول ، متاسفانه به خاطر عادی انگاری و تغییر رفتار اجتماعی دچار موج دوم شدیم که همچنان ادامه دارد.

استاندار مازندران هشدار داد : آنچه که در حال حاضر نگران کننده است ، تداوم شیوع کرونا در فصل پاییز است که با ورود ویروس آنفلوانزا همراه می شود ضمن این که علائم بالینی هر دو ویروس تا حدود زیادی مشابه است به همین خاطر مردم باید نسبت به این وضعیت هوشیار باشند.

حسین زادگان گفت : هر گونه سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی و عادی انگاری در فصل پاییز پیامدهای سنگینی برجای خواهد گذاشت چون با ورود آنفلوانزا بار جدیدی روی دوش کادر درمانی قرار می گیرد در حالی که همه این عزیزان طی هفت ماه گذشته شبانه روزی خدمت کردند تا حافظ سلامت مردم باشند و اکنون نیز خسته هستند.

نماینده عالی دولت در مازندران افزود : هر شهروندی باید بداند هزینه بی توجهی و عادی انگاری اش را علاوه بر خودش ، بقیه جامعه و بویژه کادر درمانی باید بپردازند ، پس لازم است تمامی شهروندان سختگیرانه تر از گذشته پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

حسین زادگان نسبت به تبعات اقتصادی کرونا هم هشدار داد و گفت : استان ما گردشگرپذیر است و گردشگری و خدمات 50 درصد اقتصاد استان را تشکیل می دهدکه نشان دهنده آسیب پذیربودن اقتصاد مازندران از کرونا و تشدید شرایط کنونی است.

وی افزود : از آنجا که کرونا تا پایان سال و حتی سال بعد هم ممکن است ما را درگیر خود داشته باشد ، هم ما و هم مسافران و گردشگران باید این دستورالعمل ها را رعایت کنند.

حسین زادگان تاکید کرد که هر زمان شرایط شیوع کرونا بحرانی شود و تعداد مبتلایان روند افزایشی را دنبال کند، محدودیت و دستورالعمل و نظارت ها را تشدید خواهیم کرد.

استاندار مازندران به گمانه زنی های مربوط به رنگ بندی شهرستان های استان هم اشاره کرد و گفت: وضعیت رنگ‌بندی ابتلا و شیوع کرونا استانداردهایی دارد و خوشبختانه مازندران در حال حاضر در وضعیت شیب تند کاهشی قرار دارد.

وی با بیان اینکه این وضعیت هم جای خوشحالی دارد هم نگرانی ، افزود : خوشحالی از این جهت که نشان می دهد مردم رعایت می‌کنند و با این رعایت هم به سلامت خود و هم کادر بهداشت و درمان کمک می کنند ، ولی نگرانی ما بابت احتمال عادی انگاری است ، یعنی این که کاهشی شدن ابتلا به بیماری کووید-19 در استان منجر به عادی انگاری مجدد مردم شود که مطمئنا ما را در معرض پیک های بعدی قرار خواهد داد.

حسین زادگان گفت : در حال حاضر نسبت به وضعیت گذشته به طرز قابل قبولی شیوع ویروس کاهش پیدا کرده ، اما رنگ بندی ها درصورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی هر لحظه می تواند تغییر کند.

وی تاکید کرد : توصیه ما همچنان مثل گذشته رعایت پروتکل های بهداشتی و حساسیت مستمر و دائم بر این بحث است که اگر این رعایت صورت گیرد هم آموزش و هم اقتصاد و هم سلامت مردم تضمین می شود.

بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در حال حاضر دستکم 680 بیمار مبتلا به کووید-19 در بیمارستان های استان بستری هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر