آخرین مطالب

حسین زادگان گفت : در حال حاضر نسبت به وضعیت گذشته به طرز قابل قبولی شیوع ویروس کاهش پیدا کرده آیین زندگی، بهداشت و سلامت

حسین زادگان گفت : در حال حاضر نسبت به وضعیت گذشته به طرز قابل قبولی شیوع ویروس کاهش پیدا کرده

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :استاندار مازندران گفت : تداوم شیوع کرونا در فصل پاییز که با ورود ویروس آنفلوانزا همراه است ، نیازمند توجه همگانی به مباحث سلامت و رعایت سختگیرانه‌تر پروتکل‌های بهداشتی است و انتظار ما بویژه کادر درمانی از مردم این است که خطرات پاییز کرونایی را جدی بگیرند.

احمد حسین زادگان روز شنبه در حاشیه آیین بازگشایی مدارس مازندران در گفت و گو با خبرنگار ما  افزود : وضعیت استان مازندران در حال حاضر به طور کلی قرمز است ، ضمن این که رفتارهای اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی در هر نقطه از کشور و استان نباید از میزان تغییر رنگ وضعیت کرونایی تاثیر پذیری داشته باشد.

وی گفت : شرایط رنگ بندی کرونایی مناطق تا زمانی که ویروس به طور کلی ریشه کن نشود و یا واکسن و درمان معتبر به کمک نیاید ، شکننده است چنان که ما در مازندران این تجربه را داشتیم که پس از پشت سر گذاشتن موج اول ، متاسفانه به خاطر عادی انگاری و تغییر رفتار اجتماعی دچار موج دوم شدیم که همچنان ادامه دارد.

استاندار مازندران هشدار داد : آنچه که در حال حاضر نگران کننده است ، تداوم شیوع کرونا در فصل پاییز است که با ورود ویروس آنفلوانزا همراه می شود ضمن این که علائم بالینی هر دو ویروس تا حدود زیادی مشابه است به همین خاطر مردم باید نسبت به این وضعیت هوشیار باشند.

حسین زادگان گفت : هر گونه سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی و عادی انگاری در فصل پاییز پیامدهای سنگینی برجای خواهد گذاشت چون با ورود آنفلوانزا بار جدیدی روی دوش کادر درمانی قرار می گیرد در حالی که همه این عزیزان طی هفت ماه گذشته شبانه روزی خدمت کردند تا حافظ سلامت مردم باشند و اکنون نیز خسته هستند.

نماینده عالی دولت در مازندران افزود : هر شهروندی باید بداند هزینه بی توجهی و عادی انگاری اش را علاوه بر خودش ، بقیه جامعه و بویژه کادر درمانی باید بپردازند ، پس لازم است تمامی شهروندان سختگیرانه تر از گذشته پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

حسین زادگان نسبت به تبعات اقتصادی کرونا هم هشدار داد و گفت : استان ما گردشگرپذیر است و گردشگری و خدمات 50 درصد اقتصاد استان را تشکیل می دهدکه نشان دهنده آسیب پذیربودن اقتصاد مازندران از کرونا و تشدید شرایط کنونی است.

وی افزود : از آنجا که کرونا تا پایان سال و حتی سال بعد هم ممکن است ما را درگیر خود داشته باشد ، هم ما و هم مسافران و گردشگران باید این دستورالعمل ها را رعایت کنند.

حسین زادگان تاکید کرد که هر زمان شرایط شیوع کرونا بحرانی شود و تعداد مبتلایان روند افزایشی را دنبال کند، محدودیت و دستورالعمل و نظارت ها را تشدید خواهیم کرد.

استاندار مازندران به گمانه زنی های مربوط به رنگ بندی شهرستان های استان هم اشاره کرد و گفت: وضعیت رنگ‌بندی ابتلا و شیوع کرونا استانداردهایی دارد و خوشبختانه مازندران در حال حاضر در وضعیت شیب تند کاهشی قرار دارد.

وی با بیان اینکه این وضعیت هم جای خوشحالی دارد هم نگرانی ، افزود : خوشحالی از این جهت که نشان می دهد مردم رعایت می‌کنند و با این رعایت هم به سلامت خود و هم کادر بهداشت و درمان کمک می کنند ، ولی نگرانی ما بابت احتمال عادی انگاری است ، یعنی این که کاهشی شدن ابتلا به بیماری کووید-19 در استان منجر به عادی انگاری مجدد مردم شود که مطمئنا ما را در معرض پیک های بعدی قرار خواهد داد.

حسین زادگان گفت : در حال حاضر نسبت به وضعیت گذشته به طرز قابل قبولی شیوع ویروس کاهش پیدا کرده ، اما رنگ بندی ها درصورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی هر لحظه می تواند تغییر کند.

وی تاکید کرد : توصیه ما همچنان مثل گذشته رعایت پروتکل های بهداشتی و حساسیت مستمر و دائم بر این بحث است که اگر این رعایت صورت گیرد هم آموزش و هم اقتصاد و هم سلامت مردم تضمین می شود.

بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در حال حاضر دستکم 680 بیمار مبتلا به کووید-19 در بیمارستان های استان بستری هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه