آخرین مطالب

پایانه محصولات کشاورزی روماک نخستین مرکز لجستکی صادراتی محصولات کشاورزی مازندران محسوب می شود. کشاورزی و اقتصادی

پایانه محصولات کشاورزی روماک نخستین مرکز لجستکی صادراتی محصولات کشاورزی مازندران محسوب می شود.

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران خواستار تامین اعتبار لازم و شتاب‌بخشی به روند تکمیل و راه‌اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی استان شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :کار ساخت پایانه صادرات محصولات کشاورزی مازندران با نام " روماک " آبان 96 در زمینی به مساحت 31 هکتار با هدف ایجاد همه تجهیزات لازم برای تسریع و تسهیل در صادرات آغاز شد. فاز اول این مجموعه توانایی آماده سازی بیش از 140 هزار تن انواع محصولات کشاورزی را دارد که با سرمایه گذاری بالغ بر 400 میلیارد تومان در شرف تکمیل است.

مسئولان این پایانه در بازدیدی که اوایل مرداد ماه امسال سرپرست وزارت صنعت ، معدن و تجارت از آن داشت ، اعلام کرده بودند که ساختمان های این پایانه با 95 درصد پیشرفت در حال تکمیل است و 60 درصد ماشین آلات آن هم آماده شده است و در صورت تامین ارز بموقع، این پروژه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

بر اساس گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان در دیدار با مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور در تهران بر ضرورت تسریع در انجام مراحل نهایی کارهای لازم برای راه اندازی اولین پایانه صادراتی و لجستیکی محصولات کشاورزی و بزرگترین پایانه در کشور و تامین اعتبار و تسهیلات تاکید کرد.

استاندار مازندران همچنین در پایان این نشست گفت : با عنایت به وجود صنایع تبدیلی در مازندران و همزمانی با فصل برداشت محصول، مقرر شد بانک صنعت و معدن اعتبار لازم را برای این بخش تامین کند.

وی تلاش برای تقویت تولید و اشتغال را مهم ترین دغدغه استان و محور فعالیت های سال جهش تولید عنوان کرد و افزود : برای اعتلای صنعت، تولید و اشتغال استان از همه ظرفیت های موجود باید بهره برد.

حسین زادگان احیای واحدهای تولیدی و خروج واحدها از تملک بانک ها را از دیگر جهت گیری های استان در این راستا معرفی کرد و گفت : این مهم با جدیت و با استفاده از همه توانمندی ها تداوم دارد.

پایانه صادراتی روماک در شهرستان جویبار در حال ساخت است. این پایانه 78 متر مربع سالن های آماده سازی ، نگهداری ، ذخیره سازی ، بسته بندی ، رنگ آوری و سایر خدمات پنجره دولت را در اختیار دارد و در فاز اول با 250 نفر نیرو شروع به کار خواهد کرد و  با تکمیل 2 فاز دیگر میزان اشتغال در آن به یکهزار نفر خواهد رسید.

پایانه محصولات کشاورزی روماک نخستین مرکز لجستکی صادراتی محصولات کشاورزی مازندران محسوب می شود. این پایانه شامل سالن های مجهز به دستگاههای خنک کننده و سرماساز است و وعده داده شده که در زمان بهره برداری تمامی امکانات تاسیساتی و تجهیزات لازم را برای آماده سازی، نگهداری، بازاریابی محصولات کشاورزی جهت تنظیم بازار داخلی و توزیع مدرن علمی محصولات کشاورزی و شیلاتی و تسهیل و تسریع در صادرات به طور یکپارچه فراهم می کند.

آماده‌سازی و بازاریابی محصولات کشاورزی به میزان 330 هزار تن، نگهداری و ذخیره‌سازی 90 هزار تنی انواع میوه، سبزی، گوشت قرمز و سفید و سایر محصولات، بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی، ایجاد و معرفی برند ایرانی برای محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی و اصلاح نظام نوین و تنظیم بازار محصولات کشاورزی از جمله اهداف این پایانه تعیین شده است.

پایانه صادراتی محصولات کشاورزی روماک در فهرست طرح های اولویت دار مازندران برای افتتاح در سال جاری قرار دارد.

مازندران سالانه حدود هفت میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند که تاکنون به دلیل نداشتن پایانه صادراتی محصول کشاورزی توفیق چندانی در امر صادرات این محصولات نداشت و پیش بینی می شود با راه اندازی پایانه صادراتی رماک بخش زیادی از مشکلات این خطه شمال کشور در صادرات انبوه محصولات کشاورزی کاهش یابد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار