آخرین مطالب

استاندار مازندران: خدمات زیرساختی واحدهای تولیدی نباید قطع شود کشاورزی و اقتصادی

استاندار مازندران: خدمات زیرساختی واحدهای تولیدی نباید قطع شود

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران گفت : اگر چه شرکت‌های خدماتی مانند آب ، برق و گاز با مشکل تامین منابع مالی مواجه هستند ، اما برای حفظ اشتغال و تولید نباید خدمات زیربنایی واحدهای تولیدی فعال قطع شود.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :احمد حسین زادگان عصر شنبه در نشست شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی استان در ساری افزود: اگر این خدمات در واحد تولیدی فعال به دلیل بدهی قطع و منجر به بیکاری کارگران و توقف تولید شود، با شرکت مسبب این کار برخورد جدی خواهد شد.

وی درعین از واحدهای تولیدی که توان پرداخت بدهی خود را به شرکت های خدماتی آب ، برق و گاز  دارند در خواست کرد تا  نسبت به پرداخت ها کوتاهی نکنند و توضیح داد : شرکت های خدمات دهندده هم  از بودجه و اعتبار دولتی برخوردار نیستند و حتی بخشی از منابع دولت نیز از سوی این شرکت تامین می شود.

نماینده عالی دولت در مازندران به ضرر و زیان واحدهای تولیدی و صنعتی بویژه بخش کشاورزی بر اثر شیوع کرونا اشاره کرد و بیان داشت : بر اساس بررسی‌های به عمل آمده از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان با شیوع ویروس کرونا حدود 600 میلیارد تومان به این بخش خسارت وارد شده ‌است. 

استاندار مازندران مصوبات جبران خسارت به بخش های کشاورزی را ناقص توصیف کرد و افزود : به دلیل نواقصی که در مصوبات وجود دارد ، بیشتر واحدهای تولیدی بخش های مختلف کشاورزی یا نمی توانند از این تسیهلات استفاده کنند و یا بسیار ناچیز است.

حسین زادگان گفت : این که طبق مصوبه دولت فقط پرورش دهندگان ماهیان زینتی می توانند در حوزه شیلات از تسهیلات برخوردار شوند ، یک اشکال اساسی و از نواقص است ، چرا که شیلات دارای بخش های مختلف تولیدی از جمله پرورش ماهیان گرم آبی ، سرد آبی و ماهیان خاویاری است که همه این حوزه ها  با مشکل مواجه شدند.

وی افزود : مطابق اعلام جهاد کشاورزی بخش طیور یعنی مرغداری ها و تولید کنندگان جوجه یک روزه مازندران خسارت سنگینی را متقبل شدند ، اما این که فقط  برای جبران خسارت به ازای  هر کارگر فقط 6 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شود ، بسیار ناچیز است.

استاندار مازندران با بیان این که استقبال از دریافت تسیهلات برای جبران خسارت کرونایی از سوی تولید کنندگان بخش کشاورزی استان بسیار کم است، گفت: بر اساس آمار تا کنون فقط 9 میلیارد تومان از محل تسهیلات کرونایی جذب شده است.

وی به مشکلات سایت کارا وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در ثبت نام برای دریافت تسهیلات کرونایی اشاره کرد و بیان داشت: به نظر می رسد باید در این خصوص اصلاحات اساسی صورت بگیرد و شورای گفت و گو دولت با بخش خصوصی مازندران همه این نواقص و پیشنهادات را دسته بندی و به شورای گفت و گو دولت با بخش خصوصی کشور ارسال کرده است.

طبق اعلام رسمی سازمان جهاد کشاورزی ،تولید جوجه یکروزه ، مرغداری ها و شیلات بیشترین خسارت را از شیوع ویروس کرونا در مازندران متحمل شدند.

استان مازندران با داشتن حدود سه هزار واحد مرغ گوشتی اعم از مجاز و غیرمجاز ، 200 واحد مرغ مادر معادل حدود 15درصد ظرفیت کشور و واحدهای مرغ اجداد به عنوان قطب صنعت طیور کشور مطرح است و با تولید بیش از 11 درصد گوشت مرغ و 30 درصد جوجه یکروزه کشور، مقام اول را در بین استان های کشور دارد.

همچنین بر پایه آمارهای رسمی این استان با داشتن بیش از سه هزار و 700 واحد پرورش آبزیان ، قطب آبزی پروری کشور محسوب می شود. هم اکنون بیش از 12 هزار نفر در حوزه شیلات این استان فعالیت دارند و تنها در سال گذشته با وجود شیوع کرونا در آخرین ماه سال ، 11 هزار تنی محصولات شیلاتی از این استان به خارج از کشور ثبت شد.

صید ماهیان استخوانی و کیلکا هم از دیگر ظرفیت های شیلاتی مازندران است و سالانه به طور متوسط هفت هزار تن انواع ماهی استخوانی ( کفال، سفید و کپور ) توسط چهار هزار و 200 ماهیگیر از آب های دریای خزر در این استان صید می شود. حدود 800 قطعه آببندان با مساحت 17 هزار هکتار و ظرفیت حدود 350 میلیون متر مکعب آب نیز در استان مازندران وجود دارد که هرساله علاوه بر تامین آب کشاورزی ، انواع ماهی کپور ، آزاد ، سفید و فیتوفاک در آنها تولید و به بازار داخلی و خارجی عرضه می شود .

بررسی معافیت های مالیاتی برخی از واحد های تولیدی و صنعتی مازندران از دیگر موضوع شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی در استان بوده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد