آخرین مطالب

انتقاد معاون استاندار از وضعیت جهش تولید در سه شهرستان غربی مازندران علم، فناوری و بازی

انتقاد معاون استاندار از وضعیت جهش تولید در سه شهرستان غربی مازندران

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگارفجر شمال  :معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران از آنچه که کم تعداد بودن طرح‌های جهش تولید و برخورداری اندک عباس آباد ، تنکابن و رامسر از تسهیلات رونق تولید نامید ، انتقاد کرد و خواستار پیگیری و نظارت مستمر فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی این شهرستان‌ها شد.

، حسن خیریانپور عصر شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید این شهرستان ها گفت :  هدف از برگزاری این جلسات هفتگی صرفا بررسی پرونده تولید کنندگان نیست، بلکه باید با ارائه برنامه و رفع مشکلات و موانع در جهت تحقق شعار جهش تولید گام برداشت.

وی افزود : 14 بانک عضو شورای هماهنگی بانک های استان پرداخت  های خوبی برای طرح های تولیدی داشته اند و تنها در سه ماهه  اول امسال 77 هزار 457 فقره تسهیلات در بخش های کشاورزی ، بازرگانی ، صنعت و معدن ، خدمات ، ازدواج و مسکن پرداخت کردند ولی سهم این سه شهرستان اندک بود.

خیریانپور مبلغ پرداختی در این مدت را چهار هزار 877 میلیارد و 800 میلیون تومان اعلام کرد و گفت : از 383 میلیارد و 191 میلیون تومان اعتبارات بند الف تبصره 18 قانون بودجه هم تسهیلات در بخش های کشاورزی ، گردشگری و صنعت و معدن در مازندران پرداخت شد که باز هم شهرستان های رامسر، تنکابن و عباس آباد سهم ناچیزی داشتند.

وی توضیح داد : شهرستان تنکابن با 17 طرح  مبلغ  6 میلیارد و 212 میلیون تومان ، عباس آباد با چهار طرح به مبلغ سه میلیارد و 400 میلیون تومان و رامسر هم با 6 طرح مبلغ 879 میلیون تومان تسهلات پرداختی داشتند که این رقم خیلی کم است.

معاون استاندار مازندران گفت : تا به امروز در استان مازندران 716 میلیارد و  600 میلیون تومان بسته رونق تولید به 207 طرح پرداخت شده است ، در حالیکه میزان پرداختی تنکابن مبلغ یک میلیارد و 400 میلیون تومان برای 2 طرح و رامسر مبلغ 400 میلیون تومان برای یک طرح بود و عباس آباد هم در این زمینه پرداختی نداشته است.

وی با انتقاد از ضعیف بودن میزان طرح های در این سه شهرستان خطاب به فرمانداران و مدیران ادارات گفت : مدیران این مناطق پس از ارائه طرح به بانک ها باید تا زمان انعقاد قرار داد و پرداخت تسهیلات پیگیر پرونده باشند.

خیریانپور با بیان این که تحقق جهش تولید در استان ، نرخ بیکاری را کاهش می دهد ، گفت : فرمانداران این شهرستان ها باید در جلسات کارگروه در راستای دستیابی به اهداف جهش تولید در منطقه بیش از پیش پیگیر موضوع باشند.

 

معاون استاندار مازندران همچنین به پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا در استان اشاره کرد و گفت : برای جبران بخشی از خسارات ناشی از شیوع ویروس کرونابه 14 رسته کسب و کاری که در ستاد ملی کرونا تایید شده تسهیلات پرداخت می شود و در حال حاضر یک هزار و 561 میلیارد تومان اعتبار از این محل در اختیار وجود دارد که این سه شهرستان می توانند برای جذب آن پیگیری کنند.

وی افزود : تاکنون از این محل  273 میلیارد و 58 میلیون تومان به خسارت دیدگان ناشی از ویروس کرونا پرداخت شده است که شهرستان تنکابن با 988 کارگاه ، 33 درصد جذب به مبلغ 10 میلیارد و 216 میلیون تومان داشته ، عباس آباد با 245 کارگاه به مبلغ چهار میلیارد و 306 میلیون تومان ، جذب 54 درصدی داشته و رامسر نیز با 498 کارگاه به میزان 6 میلیارد و 186 میلیون تومان به میزان 39 درصد تسهیلات جذب کردند که نیاز است فرمانداران برای جذب بموقع بقیه تسهیلات پیگیری و اقدام کنند.

خیریانپور همچنین با اشاره به شرایط گردشگری این مناطق ، گفت: مجوز احداث 65 اسکله تفریحی و توریستی، دراستان صادر شده که برای رامسر چهار اسکله ، تنکابن 2 اسکله و عباس آباد هم سه اسکله در نظر گرفته شده است که با جذب سرمایه گذار در این بخش ها می توان به اجرای برنامه های جهش تولید در استان کمک کرد.

فرمانداران سه شهرستان غرب مازندران هم در این جلسه گزارشی از وضعیت طرح ها و برنامه های شهرستان و میزان تسهیلات پرداختی به آنان ارائه کردند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

محور کندوان یک‌طرفه شد

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ