آخرین مطالب

29 شهریور ماه 99 در دانشگاه مازندران؛

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران با دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) نوشهر به امضاء رسید تفکر، اندیشه و دانشگاه

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران با دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) نوشهر به امضاء رسید

  بزرگنمایی:
گروه اندیشه: ۲۹ شهریور ماه ۹۹ در نشست مشترک فرماندهی دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) و رییس دانشگاه مازندران، تفاهم نامه همکاری بین این دو دانشگاه به امضاء رسید.


گروه اندیشه: 29 شهریور ماه 99 در نشست مشترک فرماندهی دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) و رییس دانشگاه مازندران، تفاهم نامه همکاری بین این دو دانشگاه به امضاء رسید.

        به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، نشست مشترک بین فرماندهی دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) نوشهر با  رییس دانشگاه مازندران و حضور برخی از مسئولان این دو دانشگاه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه مازندران برگزار شد.
   
     
کورش نوذری رییس دانشگاه مازندران در این نشست با اشاره به این مطلب که   دانشگاه مازندران  به عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی و دانشگاه جامع استان و هم‌چنین معین دانشگاه‌های شمال کشور است افزود: حدود 13 هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه مازندران،مشغول به تحصیل هستند و مسوولیت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان را این دانشگاه عهده دار است.
     

وی افزود: دانشگاه مازندران  
50 سالگی خویش را آغاز کرده  و به بلوغ، بالندگی و رشد لازم رسید ن،  پرچم‌دار آموزش‌های عالی در استان مازندران است و راه پر چالش و البته امیدبخش و الهام بخشی در پیش رو دارد.

     نوذری در ادامه از تمرکز این دانشگاه  بر برنامه  استراتژیک خویش و مسایلی مانند استفاده از قابلیت‌ها و مزیت‌های نسبی دانشگاه و منطقه برای ایفای نقش جامعه‌محورانه به عنوان اولویت اول تعاملات در راستای اهداف و ماموریت‌های راهبردی دانشگاه خبر داد و افزود:  تحقیقات و پژوهش‌های دریامحور به‌عنوان یک مزیت نسبی  برای دانشگاه مازندران به واسطه استقرار این دانشگاه در مجاورت دریای خزر، به عنوان یک دریای دارای ویژگی‌های جغرافیایی و ژئوپلیتیک منحصر به فرد و دارای منابع بسیار متنوع از یک سو و چالش‌هایی نظیر مسایل زیست‌محیطی تا مسایل حقوقی و البته تبادلات مالی، علمی، فرهنگی و ... بین کشورها و دانشگاه‌های حوزه خزر از سویی دیگراز اهمیت خاصی برخوردار است.

    رییس دانشگاه مازندران استفاده دانشگاه مازندران از ظرفیت‌های دریای خزر برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی با بهره‌جستن از دو مزیت نسبی قرارگیری در حاشیه دریای خزر از یک سو و وجود دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی از سوی دیگر را از دلایل ممتازبودن دانشگاه مازندران در تعاملات علمی دریامحورانه در شمال کشور دانست و خاطرنشان کرد: وسعت نظر مسوولان دانشگاه علوم دریایی نوشهر به گسترش آموزش عالی به عنوان امری تعیین‌کننده در بخش دفاع ملی و گسترش دانش فنی و مرزهای دانش، فعالیت این دانشگاه در مقوله دریا و علم مبتنی بر دریا را برای دانشگاه مازندران بسیار حایز اهمیت است و هدف مشترک این دو دانشگاه  اعتلا و سربلندی ایران اسلامی از طریق دانشگری و پژوهش‌های هدفمند  است.

     رییس بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی استان در پایان سخنان خود با اشاره به پتانسیل علمی دانشگاه مازندران در دانشکده‌های فنی و مهندسی و دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی، اعلام آمادگی کرد و افزود:  با بهره‌گیری از همه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در راستای اجرایی‌شدن مفاد تفاهم‌نامه همکاری که به امضای دو دانشگاه رسید ه است، امید است که  در مسیر اعتلا و گسترش این دو دانشگاه و در نهایت استان، کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی گام های خوبی برداشته شود.
    
 
در ادامه این نشست  امیر دریادار دوم کریم مصدری فرمانده دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در این نشست مشنرک  با تاکید بر این مطلب که شیوع کرونا نباید مانع از تحقیق، پژوهش و آموزش شود، گفت: به دنبال تربیت دانشجویانی هستیم که بتوانند از مرز و بوم این کشور دفاع کنند. بنابراین باید ویژگی‌های روحی خاصی داشته باشند که این امر مهم به بخش عقیدتی سیاسی واگذار شده است.

وی با تاکید بر این‌که ما به دنبال تعامل علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با دانشگاه‌های استان هستیم، افزود: دانشگاه نوشهر یک دانشگاه ماموریت‌محور است و اولویت کارمان در تربیت دانشجویانی است که باید ویژگی‌های خاصی که شامل ایمان، شجاعت و دانش است، دارا باشند.

       فرمانده دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) نوشهر با ارایه این مطلب که  امیدواریم با عقد این تفاهم‌نامه بتوانیم در مسیری گام برداریم  تا به اهداف هر دو دانشگاه جامع عمل پوشاند خاطرنشان کرد:  با افتخار می‌توان گفت که بعد از 40 سال از تاسیس دانشگاه علوم دریایی حضرت امام(ره)، کلیه فرماندهان و افسرانی که در حال حاضر در نیروی دریایی خدمت می‌کنند دانش‌آموخته این دانشگاه هستند و در واقع می‌توانیم بگوییم که دانشگاه ما آینده‌ساز نیروی دریایی است.

  
   
یادآور می‌شود: از مهم‌ترین برنامه‌های این نشست می‌توان به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دو دانشگاه، ادای احترام به مقام شهدای گمنام دانشگاه مازندران، بازدید از کتاب‌خانه مرکزی و مرکز اسناد، دریاچه مصنوعی و پروژه قایق اکتشافی، کارگاه‌ها و کلاس‌های دانشکده علوم پایه و هم‌چنین کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی دانشگاه مازندران نام برد. هم‌چنین مقرر گردید با تشکیل کارگروه‌های تخصصی، مفاد تفاهم نامه امضا شده به مرحله اجرایی برسند.
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

از سنگرمسجد تا میدان خدمت درسیمرغ کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی