آخرین مطالب

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران: شفافیت نقطه عطفی در ارتقای سلامت اداری و رضایت مردم را به دنبال دارد سیاست و جامعه

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران: شفافیت نقطه عطفی در ارتقای سلامت اداری و رضایت مردم را به دنبال دارد

  بزرگنمایی:

اولین جلسه شورای اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با حضور مدیر کل، معاونین، روسای ادارات ستادی و شهرستانها به صورت وبینار برگزار شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :کامران اصغری مدیر کل  در اولین جلسه شورای اداری این اداره کل که به صورت وبینار برگزار شد ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس طی سخنانی اظهار کرد: ادامه دادن راه شهدا و ایثارگران ضامن پیشرفت جامعه است و مردم ایران همیشه در مقابل ایثار و از خود گذشتگی این عزیزان سر تعظیم فرود آورده اند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت شفافیت در جامعه خاطر نشان کرد: وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی بخشنامه ای را درخصوص ارتقای پاسخگویی، شفافیت و مقابله با فساد در نظام اداری به تمامی مدیران و کارکنان این مجموعه در سطح کشور ابلاغ نمودند که این بخشنامه نقطه عطفی در ارتقای سلامت اداری در جامعه خواهد بود.

اصغری با اشاره به رونمایی از سامانه‌های شفافیت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این سامانه گام بزرگی در جهت تحقق این وعده بر می دارد.

وی تاکید کرد: وزیر کار معتقد است مدیران این وزارتخانه باید خود را در یک اتاق شیشه‌ای ببینند که همواره با نظارت مردمی و رسانه‌ای مواجه هستند تا علاوه بر افزایش بهره‌وری و بازدهی کاری زمینه فسادهای مختلف اداری و مدیریتی نیز از میان برداشته شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تقدیر از زحمات همه کارکنان در ارائه خدمات مطلوب به مردم شریف استان در زمان شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: اکثر اقدامات حمایتی دولت در زمان شیوع کرونا توسط مجموعه این وزارتخانه در سطح کشور ارائه گردیده و هنوز هم ادامه دارد، اما کارکنان خدوم این اداره کل در سطح استان با افتخار و بی وقفه مشغول انجام وظیفه و ارائه خدمت به مردم شریف استان بوده و هستند.

وی با تأکید بر ضرورت استقرار میز خدمت الکترونیکی در این اداره کل خاطرنشان کرد: راه اندازی سامانه جامع روابط کار، بیمه بیکاری، سامانه جامع هوشمند تعاون و... از اقدامات مهم این وزارتخانه در سطح کشور می باشد که انجام خدمت و نظارت و پیگیری های لازم جهت ارائه خدمات الکترونیکی به جامعه هدف از طریق این سامانه ها علی رغم همه مشکلات ابتدای کار مورد تأکید است.

اصغری ادامه داد: برگزاری جلسات و کلاس های آموزشی به صورت وبینار و مجازی نیز در همه حوزه ها علی الخصوص برای تعاونگران باید در دستور کار قرار گیرد.

این مسئول با تأکید بر ضرورت دقت و تسریع در پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا بیان کرد: با همکاری همه مسئولین تا کنون موفق به پرداخت بیش از 280 میلیارد تومان تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در سطح استان شده این و جایگاه خوبی را در سطح کشور از لحاظ پرداخت داریم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به تسهیلات مشاغل خانگی و روستایی تأکید کرد: هدف پول پاشی در استان را نداریم و انتظار داریم که در معرفی طرح ها کیفیت و میزان اشتغالزایی آن مورد توجه قرار گیرد تا از انحراف آن جلوگیری شود.

وی تأسیس مراکز مشاوره کارآفرینی و مراکز نوآوری توسعه تعاون را در سطح شهرستانها ضروری دانست و افزود: ترویج فرهنگ کارآفرینی و تعاون در استان بویژه در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی بسیار ضروریست و همه کارکنان باید در راستای این مهم تلاش مضاعفی انجام دهند چرا که ترویج این موارد به تحقق جهش تولید کمک شایانی خواهد کرد.

اصغری با تأکید بر ضرورت توسعه بخش تعاون، تشکیل تعاونی های توسعه عمران شهرستانی و توجه به طرح روستا تعاون بیان کرد: ادارات شهرستانی ضمن توجه ویژه و پیگیری این موارد باید از ظرفیت بانک توسعه تعاون برای توسعه این بخش مهم در سطح استان استفاده نمایند.

این مسئول با اشاره به بخش تخصصی روابط کار و تقدیر از زحمات بی شائبه همکاران این حوزه خاطرنشان کرد: ارائه خدمات در این حوزه باید تحت سامانه جامع روابط کار صورت پذیرد.

وی افزود: توجه ویژه به صدور آراء سازشی، دقت و تسریع در رسیدگی ها و صدور آراء طبق آیین دادرسی کار همواره مورد تأکید می باشد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر ضرورت توجه و ارائه گزارش بموقع در بحث واحدهای مشکل دار تصریح کرد: همکاران باید توجه داشته باشند قبل از اینکه واحدی دچار مشکل شود باید مورد حمایت قرار گیرد چرا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه