آخرین مطالب

یک کارشناس رسانه گفت: نشان دادن دستاوردهای ارزشمند دفاع مقدس پرداخت رسانه‌ای خاصی را می‌طلبد که این مسئولیت بر عهده رسانه‌های انقلابی با تربیت خبرنگاران دغدغه‌مند و ارزشی است. سیاست و جامعه

یک کارشناس رسانه گفت: نشان دادن دستاوردهای ارزشمند دفاع مقدس پرداخت رسانه‌ای خاصی را می‌طلبد که این مسئولیت بر عهده رسانه‌های انقلابی با تربیت خبرنگاران دغدغه‌مند و ارزشی است.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :عبدالمهدی حق‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگارما  در خصوص نقش رسانه‌ها در انتقال و انتشار فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های پس از دوران جنگ تحمیلی، اظهار کرد: به عقیده من رسانه‌ها، امروز مهم‌ترین نقش را در ترویج فرهنگ دفاع مقدس و شهدا در جامعه دارند و نیروی پیش برنده و پیش رونده هستند.

وی ادامه داد: اگر رسانه‌های انقلابی  و یا اصلا رسانه‌هایی که در جمهوری اسلامی مشغول فعالیت هستند، در جبهه مبارزه با دشمنان نظام،  سلیقه‌های شخصی و حزبی را کنار گذاشته و در مسائلی از قبیل هویت ملی، اقتدار ملی و یا افتخارات عصر حاضر مانند هشت سال دفاع مقدس و از این دست موارد  (سوریه، مدافعان سلامت و ... ) یک‌دل  و دور یک  هدف  متحد شوند، قطعا جامعه ما  مسیر درست را پیدا می‌کند.

مسئول بسیج رسانه استان مازندران، خاطرنشان کرد: چه اندازه رسانه‌های ما توانستند که افتخارات ملی عصر حاضر را به فرزندان‌مان نشان دهند؟ چه اندازه توانستند بصیرها، طوسی‌ها، نوری‌ها  و جدیدتر، کابلی‌ها، رادمهرها و بلباسی‌ها  و یا قهرمانان ملی‌مان، حاج قاسم‌ها، باکری‌ها، همت‌ها و ...  را به جامعه و نسل امروز، معرفی کنند؟

حق‌شناس متذکر شد: تا چه اندازه رسانه‌های ما در این مسیر موفق عمل کردند که جوان امروز دنبال قهرمانان خیالی و افسانه‌ای و یا حتی هر چند واقعی کشورهای دیگر  نباشند؛ می‌بینیم که متاسفانه برخی‌ها بدنبال بتمن، بنتن، جومونگ و یا حتی در درون کشورمان کوروش، داریوش و غیره هستند و الگو و قهرمان خود می‌دانند.

وی تاکید کرد: پس رسانه انقلابی و یا رسانه ملی ( چه در حوزه مکتوب و چه در حوزه برخط ) که هدف گذارترین در ذهن مردم و جهت دهی یک نظام  هستند، می‌توانند   نقش ارزنده‌ای در شناساندن و ترویج فرهنگ دفاع مقدس و ایستادگی داشته باشند.

این کارشناس حوزه رسانه با بیان اینکه رسانه‌ها، نیرو های لجمن (لبه جلویی منطقه نبرد ) هر کشوری در عصر حاضر هستند، تصریح کرد: کشور ما بر پایه   مردمی بودن و ایستادگی، مقاومت، پایداری و  ولایت پذیری است که در جهان حرفی برای گفتن دارد و اگر نباشد رسانه که اصل این ماجرا را تبیین کند، برای تمامی اقشار جامعه مغفول خواهد ماند تمام این ماجرا و تمام این ایثارها، رشادت‌ها و از جان گذشتن‌ها.

حق‌شناس عنوان کرد: رسانه‌ها باید دغدغه انقلابی و کار فرهنگی داشته باشند، تا در کنار یکدیگر بتوانند رو در روی هجمه فرهنگی و رسانه‌ای دشمن بایستند.

وی اذعان کرد: شناخت مخاطبان رسانه از قشرهای جوان گرفته تا کودک و نوجوان  باید درست باشد و در حال حاضر جوان نسل فعلی با 30 سال قبل، خیلی متفاوت است و رسانه‌ها باید بر اساس سلایق  و دیدگاه‌های جوان امروز  و با استفاده از ابزارهای روز دفاع مقدس، ارزش‌ها را نشان و این فرهنگ را به نسل‌های بعدی، منتقل کنند.

مسئول بسیج رسانه استان مازندران، گفت: رسانه‌ها آئینه تمام قد در انعکاس ارزش‌ها به‌شمار می‌روند و نباید اجازه دهند ارزش‌های این انقلاب خصوصا دوران دفاع مقدس فراموش شود.

حق‌شناس اضافه کرد: رسانه در دوران دفاع مقدس به عنوان پل ارتباطی مردم و رزمندگان توانست دلاوری‌ها، حماسه آفرینی‌ها و مقاومت رزمندگان را برای مردم در پشت جبهه بیان کند و حال باید در خط مقدم فعالیت رسانه‌ای، این ارزش‌ها و فرهنگ‌ را محافظت و به نسل بعدی منتقل کند.

وی با بیان اینکه رسالت رسانه‌ها در حال حاضر با توجه به شرایط کشور از اهمیت بالایی برخوردار بوده و باید همچنان با‌صلابت در انتقال فرهنگ شهادت و دفاع مقدس به نسل جوان تلاش کنند؛ متذکر شد: نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت بین جوانان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که رسانه‌ها باید در راستای نهادینه شدن این فرهنگ از هیچ کوششی فروگذاری نکنند.

به گفته این کارشناس رسانه، نشان دادن دستاوردهای ارزشمند دفاع مقدس پرداخت رسانه‌ای خاصی را می‌طلبد که این مسئولیت بر عهده رسانه‌های انقلابی با تربیت خبرنگاران دغدغه‌مند و ارزشی است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین

خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی با مردم هستند