آخرین مطالب

رئیس اتاق بازرگانی مازندران خبر داد اصلاح سیاست‌های صدور کارت جدید بازرگانی/میزان تخلفات کارت بازرگانی در مازندران بسیار کم است علم، فناوری و بازی

رئیس اتاق بازرگانی مازندران خبر داد اصلاح سیاست‌های صدور کارت جدید بازرگانی/میزان تخلفات کارت بازرگانی در مازندران بسیار کم است

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :عبدالله مهاجر در گفت‌وگو با خبرنگار ما  از اصلاح سیاست‌های صدور کارت جدید بازرگانی طی سال‌جاری خبر داد.

وی افزود: شهریور امسال حدود یک‌هزار درخواست صدور کارت بازرگانی در سامانه تجارت الکترونیک کشور به ثبت رسیده که تا امروز حدود 400 کارت صادر  و مابقی با فرآیند جدید و اصلاح شده صادر خواهند شد.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران، خاطرنشان کرد: در تمامی استان‌ها، صدور کارت بازرگانی با فرآیند جدید و اصلاحی، لازم الاجرا است و در استان مازندران نیز با سیاست‌های اصلاحی جدید، کارت‌های بازرگانی برای متقاضیان صادر خواهد شد.

مهاجر با اشاره به اعمال تغییرات در فرآیند صدور کارت طی سال جاری، اعلام کرد: در گذشته، ثبت نام اولیه اعضا از سوی اتاق بازرگانی انجام می‌شد که در فرآیند جدید، ثبت نام اولیه به سازمان صمت استان‌ها واگذار شده است.

وی ادامه داد: پس از ثبت‌نام اولیه توسط سازمان صمت، جهت طی مراحل بعدی به اتاق بازرگانی عودت داده می‌شود و اتاق بازرگانی در مرحله بعدی ظرفیت سنجی و اهلیت سنجی می‌کند و اگر درخواست متقاضی از سوی اتاق مورد تایید قرار گرفت، برای او کارت بازرگانی صادر می‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران، عنوان کرد: در واقع، استحقاق فر متقاضی جهت دریافت کارت بازرگانی برعهده اتاق‌های بازرگانی است که این اهلیت، پس از بررسی جامع و کامل از سوی اتاق، محرز می‌شود.

مهاجر میزان درخواست کارت بازرگانی در استان مازندران را بیش از 100 تقاضا اعلام کرد و افزود: از آمار رسمی اعلام شده در سطح کشور، نزدیک به 10 درصد تقاضا، مرتبط با استان مازندران است.

وی با اشاره به مشکلات فنی و زیرساختی صدور کارت بازرگانی با فرآیند اصلاحی، تصریح کرد: متاسفانه، سیستم و مسائل فنی سامانه صدور کارت با فرآیند جدید دارای اشکالاتی است، سیستم ایراد دارد و سامانه‌ها به درستی، کار خود را انجام نمی‌دهند.


رئیس اتاق بازرگانی مازندران، اضافه کرد: در خلال این دو تا سه ماه که کار اصلاح فرآیند صدور کارت جدید بازرگانی در حال پیگیری بود، تعداد کمی صدور کارت، حداقل ممکن بود که مربوط به اشکالات خود سامانه است.

مهاجر گفت: از آن‌جا که سامانه صدور کارت، جدید است و در گذشته کار در اختیار اتاق بازرگانی بوده، لذا جابه‌جایی‌ها کمی کار را در ابتدا کند کرده است و در ادامه با رفع اشکالات، تسریع خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که شما سیاست‌های اصلاحی جدید صدور کارت بازرگانی را موفق ارزیابی می‌کنید یا خیر، اذعان کرد: در گذشته تمامی اتهامات مرتبط با تخلفات صدور و استفاده از کارت بازرگانی به سمت اتاق بازرگانی نشانه گرفته می‌شد، در واقع با این سیاست، اهلیت همچنان در اختیار و عهده اتاق است و در اختیار سازمان صمت نیست؛ ثبت نام اولیه به سازمان صمت واگذار شده است.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران، اضافه کرد: ما در این مسئله، نگاه‌مان این بود که یا اتاق بازرگانی متولی شود و یا سازمان صمت، ولی شکل کار را به این صورت دیدند که ثبت نام اولیه با سازمان صمت باشد و تشخیص اهلیت با اتاق بازرگانی.

مهاجر در پاسخ به این سوال که تخلفات کارت بازرگانی در استان مازندران به چه میزانی است، گفت: خوشبختانه در استان مازندران، تخلفات آن چنانی نداریم و میزان تخلفات بسیار کم است و استان مازندران در این رابطه دارای کارنامه بسیار خوبی است.

وی متذکر شد: آنچه مسلم است با آغاز فرآیند جدید صدرو کارت بازرگانی و اشکالاتی که در سامانه وجود دارد، مشکلات و گرفتاری‌های مردم، زیاد شده است؛ ما معتقدیم ابتدا باید زیرساخت‌ها، آماده می‌شد و سپس کار ثبت‌نام و تغییرات انجام می‌شد؛ لذا همزمانی این دو مسئله، کمی دردسرساز شده است.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران، مطرح کرد: با این شکل کار، در حال حاضر بسیاری از افرادی که در شرف واردات و صادرات کالا بودند، با تاخیر در دریافت کارت بازرگانی و شرایط جدید صدور کارت، موفق به واردات و صادرات نشدند و برای این افراد ایجاد مشکل شده است.

مهاجر افزود: خیلی از افرادی که کارهایشان برای واردات و صادرات انجام شده بود و در آستانه واردات و صادرات کالا بودند با اجرای این طرح، ناکام ماندند و کارشان انجام نشد و متحمل خسارت شدند که این امر ایراد و ضعف کار است.

وی مطرح کرد: بسیاری از کالاهای این افراد در گمرکات قرار دارد و به دلیل اینکه کارت بازرگانی برایشان به موقع  صادر نشد، کالایشان در انبارهای گمرک مانده و نتوانستند وارد یا صادر کنند.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران، یادآور شد: با توجه به شیوع کرونا طی سال جاری، صادرات استان مازندران به جهت ارزی، 20 تا 25 درصد کاهش دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

محور کندوان یک‌طرفه شد

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ