آخرین مطالب

اعضای مجمع نمایندگان مازندران: عمر بالای پروژه های عمرانی در مازندران/ تعطیلی 35 درصد صنایع

اعضای مجمع نمایندگان مازندران: عمر بالای پروژه های عمرانی در مازندران/ تعطیلی 35 درصد صنایع

  بزرگنمایی:

اعضای مجمع نمایندگان مازندران، عمر بالای پروژه های نیمه کاره عمرانی، صرفه نداشتن کشاورزی، قیمت بالای نهاده ها، تعطیل 35 درصدی صنایع را از از جمله مسائل و مشکلات استان بیان کردند.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال   :جلسه مجمع نمایندگان مازندران با رئیس مجلس شورای اسلامی در حالی پیش ازظهر جمعه در بابلسر پایان یافت که نابرابری در توزیع بودجه ملی، بهره گیری نامناسب از ظرفیت‌های گردشگری و کشاورزی، مشکلات و تبعات طرح تنفس جنگل، کم توجهی به مکانیزاسیون کشاورزی از جمله مسائل مطرح شده است.

غلامرضا شریعتی نماینده مردم شرق استان در مجلس با بیان اینکه طرح تنفس جنگل و ممنوعیت برداشت از جنگل مشکلاتی را برای استان ایجاد کرده است، اجرای این طرح را سبب از دست رفتن بسیاری از مشاغل و دامن زدن به بیکاری در استان دانست و تجدید نظر در این زمینه را الزامی دانست.

وی همچنین با اشاره به وجودبندر امیرآباد که به عنوان بزرگترین بندر نسل سوم کشور ظرفیت، فعال کردن تمامی ظرفیت‌های این بندر را از جمله خواسته‌ها بیان کرد و گفت: احداث جاده گلوگاه به دامغان و تکمیل طرح کریدور شمال - جنوب نیازمند تکمیل و ساخت جاده دسترسی مناسب است.

وی همچنین به موضوع ساخت پتروشیمی در شرق استان اشاره و خواستار تأمین اعتبار مناسب و حمایت‌های ملی در این بخش شد و بیکاری را از جمله مشکلات استان بیان کرد و گفت: نرخ بیکاری در شرق استان بیش از 18 درصد است.

 

علی اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار نیز در مجلس پایین بودن و نامناسب بودن نرخ محصولات کشاورزی از جمله برنج را از جمله دغدغه‌ها برشمرد و گفت: نظام بودجه استان مازندران از دیگر مسائل است زیرا به رغم ارائه خدمات ملی، اعتبارات محلی و منطقه‌ای است.

وی خواستار رفع نابرابری عدالتی در تدوین و توزیع بودجه استان مازندران شد.

منصور علی زارعی نماینده مردم مرکز مازندران در مجلس نیز با اظهار اینکه 47 درصد مرکبات و 43 درصد برنج کشور در استان مازندران تأمین می‌شود، اظهار داشت: این وضعیت درحالی است که از نظر مکانیزاسیون کشاورزی در رتبه‌های پایانی و آخر قرار داریم.

 

وی نگرانی کشاورزان از افزایش قیمت نهاده‌های صنعت دام و طیور و کشاورزی را از مسائل مهم استان بیان کرد و گفت: اشتغال استان در بخش کشاورزی به 21 درصد رسیده درحالی که این میزان در گذشته بیش از 50 درصد بوده و کاهش اشتغال در حوزه کشاورزی نگران کننده است.

زارعی میانگین احداث پروژه‌های عمرانی در استان مازندران را بین 18 تا 22 سال ذکر کرد و گفت: در حال حاضر دو پروژه در مازندران بیش از 20 سال نیمه کاره مانده است.

 

این نماینده مجلس به موضوع احداث سد فینسک اشاره و اضافه کرد ساخت سد در کشور باید کارشناسی شده باشد و با ساخت سد فینسک 25 میلیون مترمکعب از آب سد شهید رجایی کاسته خواسته شد.

علی کریمی فیروزجایی نماینده مردم بابل در مجلس نیز از مازندران به عنوان قطب کشاورزی یاد کرد و ایجاد معاونت وزارت کشاورزی در استان‌های شمالی را لازم دانست و گفت: نبود متولی در حوزه کشاورزی از جمله برنج از چالش‌ها محسوب می‌شود.

وی واردات بی رویه و بی هنگام برنج در فصل برداشت را سبب کاهش انگیزه و رغبت کشاورزان به شالیکاری بیان کرد و گفت: موضوع افزایش قیمت‌ها نیز از نگرانی‌های کشاورزان محسوب می‌شود.

 

کیوان مردادیان نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار در مجلس نیز کمبود آب و پسماند را از مهمترین چالش‌های استان مازندران یاد کرد و گفت: تأمین آب در برخی از روستاها در حالی است که بخش زیادی از منابع آبی هدر می‌رود.

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی نیز رفع موانع قانونی سرمایه گذاری در استان مازندران را نیازمند انجام کار ویژه ای برمشرد و گفت: مازندران از داشتن بودجه شناور محروم است و ضریب بودجه استان نیازمند اصلاح و بازنگری است.

وی با بیان اینکه در توسعه زیرساخت‌های مازندران توجه لازم صورت نگرفته است، ایجاد سد فینسک را توهین به برنامه ریزی کشور بیان کرد و گفت: باید جلوی ساخت این سد گرفته شود.

 

محمدعلی محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه مازندران از نظر و جهات مختلف از جمله کشاورزی دارای مشکلات فراوانی است، یادآور شد: برای کشاورز استان، کشاورزی در زمین متری 10 میلیون تومانی صرفه اقتصادی ندارد.

وی با اظهار اینکه باید رویکردهای موجود در استان مازندران تغییر و بازنگری شود، افزود: برای اشتغال پایدار باید به زیرساخت‌های استان در حوزه‌های مختلف توجه اساسی شود.

علی حاجی پور نماینده مردم امل در مجلس نیز با اشاره به اینکه 35 درصد از واحدهای صنعتی استان تعطیل هستند، پسماند، افزایش قیمت نهاده‌های دامی و طیور و نامناسب بودن زیرساخت‌ها را از مشکلات بیان کرد.

وی به زیرساخت‌های نامناسب استان در بخش‌های بهداشت و درمان، محیط زیست وغیره اشاره کرد و گفت: همچنین از ظرفیت‌های استان در حوزه نیروی انسانی توجهی نشده است.

سعید فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس نیز با بیان اینکه درآمد خانوارهای استان به ویژه در حوزه کشاورزی روبه کاهش است، افزود: اگر قرار است مازندران قطب تولید و کشاورزی باشد باید به زیرساخت‌های این بخش توجه شود.

وی با اظهار اینکه مازندران بدون برنامه معین استان‌های تهران و البرز شده است، افزود: این استان خود از چالش‌های زیادی رنج می‌برند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد