آخرین مطالب

شتاب خانه دارشدن مددجویان بهزیستی مازندران در دولت تدبیر و امید سیاست و جامعه

شتاب خانه دارشدن مددجویان بهزیستی مازندران در دولت تدبیر و امید

  بزرگنمایی:

بنابر آمارهای رسمی اداره کل بهزیستی مازندران چهار هزار و 147 واحد مسکونی از آغاز فعالیت دولت یازدهم تا به امروز به مددجویان تحت پوشش این نهاد تحویل داده شده است.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :مازندران از جمله استان‌های دارای مددجویان پرتعداد تحت پوشش بهزیستی است. در حال حاضر 245 هزار مددجو در استان از خدمات بهزیستی بهره مند هستند که از این تعداد 60 هزار نفر معلول و حدود 127 هزار زن سرپرست خانوار یا بی‌سرپرست هستند.

مسکن یا خانه به عنوان سرپناه همواره بزرگ ترین دغدغه مددجویان بوده که بسیاری از آنها به دلیل شرایط نامناسب جسمانی که آنها را از منابع اقتصادی محروم می کند، در کنار تمام مشکلات اجتماعی معلولیت بار این معضل را نیز به دوش می کشیده اند.

برای رفع این مشکل مددجویان طرح تامین مسکن مددجویی از سال 88 کلید خورد، اما با کندی روند اجرای طرح رفته رفته امید مددجویان رو به ناامیدی می رفت، به طوریکه از سال 88 تا 92 تنها حدود 750 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی مازندران تحویل داده شد.
اهمیت مبحث خانه دارشدن برای توان یابانی که دغدغه مشکلات جسمی داشتند در کنار توسعه دیگر خدمات به این قشر از آغاز روی کار آمدن دولت یازدهم مدنظر و از اولویت های دولت قرار گرفت به این ترتیب روند خانه سازی مددجویان نیز سرعت گرفت.

مدیرکل بهزیستی مازندران در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون چهار هزار و 167 واحد مسکونی به ارزش 261 میلیارد ریال به مددجویان این استان تحویل شده است.

فرزاد گوهردهی تعهد بهزیستی را فقط در تامین اعتبار و ساخت خانه برای مددجویان عنوان کرد و گفت : طبق قوانین زمین باید از سوی مددجو یا خیرین تهیه شود و بهزیستی صفر تا 100 ساخت آن را بر عهده می گیرد. 

مدیرکل بهزیستی مازندران گرانی و کمبود زمین به خصوص در بافت مسکونی مناطق شهری و روستایی در استان را یکی از چالش برانگیزترین موضوعات برای ساخت خانه مددجویان عنوان کرد و گفت : در استان های دیگر به دلیل فراوانی زمین این مشکل کمتر دیده می شود.

 

مدیرکل بهزیستی همچنین به تعهد سال جاری بهزیستی استان برای ساخت مسکن مددجویان اشاره کرد و گفت : تعهدی که سازمان بهزیستی برای مازندران ابلاغ کرد ساخت 430 واحد مسکونی تا پایان سال بوده که تاکنون 460 واحد تحویل شده و پیش بینی می شود 400 واحد مسکونی دیگر نیز تا پایان امسال احداث و تحویل مددجویان شود که بیشتر از 2 برابر تعهدی است که بر عهده ما گذاشته شده است.

گوهردهی گفت: این واحدهای مسکونی در مساحت 60 متر و در مدت زمان 6 ماه احداث می شوند و برای احداث هرواحد 50 میلیون تومان تسهیلات و 50 میلیون تومان نیز به صورت بلاعوض از سوی دولت به مددجویان پرداخت می شود. 

وی توضیح داد : این که در سخت ترین شرایط اقتصادی دولت و کشور شاهد چنین جهشی از ساخت خانه برای مددجویان در استان باشیم ، هیچگاه در کشور سابقه نداشته است. با تمام این تنگناهای مالی ، سیاست دولت برداشتن فشار از روی اقشار آسیب پذیر و قشر ضعیف جامعه است و ما هم تمام تلاشمان را می کنیم تا در چارچوب این سیاست و فراتر از حد توان انجام وظیفه کنیم.

 

مدیرکل بهزیستی مازندران تاکید کرد: هیچ مددجویی در استان که دارای زمین مناسب برای احداث منزل مسکونی باشد بدون خانه نمی ماند و در صورتیکه زمین مددجو داخل بافت و با قابلیت دریافت پروانه ساخت باشد، با نامه بهزیستی به صورت رایگان پروانه دریافت و پس از احداث تحویل داده می شود.

گوهردهی با اشاره به اینکه هیچ مددجوی دارای زمین در مازندران پشت صف ساخت مسکن قرار نمی گیرد ، افزود : در این زمینه نیاز است که خیرین و نهادهای دیگر وارد عمل شوند و به بهزیستی و مددجویان آن کمک کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد