آخرین مطالب

مازندرانی‌ها با شهیدان مدافع حرم خود وداع کردند فرهنگی، هنری

مازندرانی‌ها با شهیدان مدافع حرم خود وداع کردند

  بزرگنمایی:

مراسم وداع با پیکر شهیدان محمود رادمهر ، محمد بلباسی ، حسن رجائی‌فر ، علی عابدینی و رضا حاجی زاده از شهدای مدافع حرم سه‌شنبه شب با حضور قشرهای مختلف مردم و مسئولان مازندران و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل پارک ولایت ساری برگزار شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :در این مراسم که نماینده ولی فقیه در مازندران ، استاندار ، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانواده های شهدا ، رزمندگان و جانبازان حضور داشتند ، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید،  توسط مداح اهل بیت (ع) مداحی انجام شد .

همچنین در مراسم شب وداع مادر شهید محمود رادمهر و دختر شهید حسن رجائی فر  ضمن قدر دانی از حضور آحاد مردم و مسئولان ، تاکید کردند که شهیدان برای امنیت و آسایش این مرز و بوم از خانواده بویژه همسران و فرزندان خودشان گذشتند و با اطاعت از فرمان مقام معظم رهبری در دفاع از حرم اهل بیت ( ع ) به شهادت رسیدند.  

نماینده ولی فقیه در مازندران هم در این مراسم با اظهار این که امروز ملت ایران اقیانوس مقاومت و ایستادگی شده است ، گفت : همه ما مدیون شهدا هستیم  و موظفیم و تکلیف داریم خواسته ها و آرمان های شهدا را در زندگی خود به عنوان یک فرهنگ نهادینه کنیم.

حجت اسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی با ذکر این نکته که مملکت جمهوری اسلامی را باید آنگونه که در شان و شایسته شهدا است ،بسازیم ، تصریح کرد: داشتن جامعه مدرن و پیشرفته  و صد البته با موازین اسلامی حق مردم است .

وی با اشاره به این که شهدای خان طومان مازندران تبدیل به الگوی مقاومت ملت های مسلمان مقابل دشمنان و استکبار شده اند ، گفت : بدانید ملت ایران هرگز از راه شهیدان منحرف نمی شوند چرا که مردم نیز همانند شهدا اطاعت از رهبری ولی فقیه خود را هرگز پشت گوش نمی اندازند.

امام جمعه شهرستان ساری به حضور گرم و صمیمی مردم و مسئولان مازندران در مراسم شب وادع با شهدای مدافع حرم  اشاره کرد و بیان داشت: امروز ایران اسلامی علاوه بر این که اسوه مقاومت در غرب آسیا شده است ، اقتدار این قاره نیز محسوب می شود.

محمدی لائینی در بخش دیگری از سخنانش با ذکر این نکته که توسعه زیر ساختی ، ایجاد رفاه اجتماعی حق مردم استان مازندران است ، بیان داشت : مسئولان و مدیران کارآمد باید همچون شهیدان که در سن 25 سالگی فرماندهی یک لشکر را برعهده داشتند باید مدیرت جهادی داشته باشند.

وی با اظهار این که وضعیت اقتصادی سخت حق مردم ایران و در واقع زیبنده آنان نیست ، گفت : اگرچه تحریم های ظالمانه استکبار مشکلات را بیشتر کرده است اما منابع ایران بسیار فراوان است و با مدیریت کارآمد و جهادی می توان فشارهای اقتصادی بر مردم را کم کرد.

نمانیده ولی فقیه در مازندران به انتخابات و نقش مردم در انتخاب افراد اشاره کرد و گفت: مردم انتظار دارند همواره مسئولان و مدیران در تراز شهدا انتخاب و منصوب شوند چرا که مدیریت جهادی ، گوش به فرمان بودن رهبری ، در خط رهبری بودن از ویژه گی های شهدا بوده است و انتظار داریم مسئولان امروز نیز به این آرمان های شهدا توجه کنند.

پیکرهای مطهر شهیدان گرانقدر محمود رادمهر ، محمد بلباسی ، حسن رجائی‌فر ، علی عابدینی و رضا حاجی زاده بتازگی پس از تفحص در منطقه خان طومان سوریه وارد کشور شد. پیکر پاک این شهیدان دیروز در حرم امام رضا (ع)  طواف داده شد و امشب نیز با ورود به مازندران شب وداع برگزار شد.

دومین برنامه هم برگزاری مراسم وداع در سپاه کربلای مازندران است که صبح فردا چهارشنبه برگزار خواهد شد و سپس پیکرهای هر یک از شهیدان برای تشییع به شهر زادگاهشان انتقال می یابد.

بر اساس اعلام ستاد هماهنگی و برنامه ریزی ، پیکر پاک شهید مدافع حرم محمود رادمهر 9 صبح پنجشنبه 24 مهر ماه در شهر ساری تشییع و در گلزار شهدای ملامجدالدین این شهر در قطعه شهدا به خاک سپرده می‌شود.

بر اساس این برنامه ، پیکر شهید محمد بلباسی در قائمشهر، حسن رجائی‌فر در بابل، علی عابدینی در فریدونکنار و رضا حاجی زاده در آمل تشییع خواهد شد.

مازندران در دفاع از حریم و حرمت اهل بیت (ع) و همچنین ایران اسلامی بیش از 40 شهید هدیه داد تا به جمع 10 هزار و 400 شهید جنگ تحمیلی بپیوندند.

مازندران در نبرد خان طومان سوریه 13 شهید برای دفاع از حریم حرم اهل بیت (ع) تقدیم کرد. شهیدان محمد بلباسی از قائمشهر، علی جمشیدی از نور، رضا حاجی‌زاده از آمل، حسن رجایی‌فر و سید رضا طاهر از بابل، سیدجواد اسدی و محمود رادمهر از ساری، سعید کمالی از میاندرود، علیرضا بریری از بابلسر، علی عابدینی از فریدونکنار، حسین مشتاقی از نکا، رحیم کابلی و یدالله قنبری از بهشهر شهیدان مازندرانی نبرد خان طومان هستند.

از مجموع شهدای مدافع حرم مازندران در خان طومان تا کنون 12 پیکر پاک تفحص و به خانه بازگردانده شد که امروز مازندران میزبان پنج پیکر از انها است. شهیدان رضا حاجی زاده، علی عابدینی، محمد بلباسی، حسن رجایی فر و محمود رادمهر بتازگی تفحص شده و از مهمانان امروز استان لاله خیر مازندران هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نخستین همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در مازندران برگزار شد

81 نوعروس تحت حمایت کمیته امداد بابل راهی خانه بخت شدند

جمع‌آوری بیش از 121 میلیارد ریال برای رفع نیاز محرومان

نخستین رویداد ملی «جایزه ادبی نیما» برگزار می‌شود

نقدی بر گزارش روزنامه هفت صبح از رواج پدیده شوگرددی و شوگرمامی

تأکید بر آنالیز خاک و نقش کشاورزان پیشرو در توسعه کشت‌های استراتژیک

شهر زیرزمینی نوش‌آباد، شاهکار شگفت‌انگیز دست‌کند ایرانیان در دل خاک

بازدید آیت‌الله پیشنمازی از پایگاه هلال‌احمر گدوک؛ تجلیل از فداکاری امدادگران مازندرانی

ارائه‌ خدمات آموزشی جهاددانشگاهی مازندران به دانشجویان جدیدالورود

هشدار نماینده ولی‌فقیه در مازندران نسبت به گسترش ناهنجاری‌های فرهنگی

تیم اتو فرزاد بابل قهرمان جایزه بزرگ والیبال دودانگه ساری شد

حمایت از مظلوم امنیت ملی، منافع و مصالح کشور را تأمین می‌کند،

گرامیداشت زادروز «نیما یوشیج» در روستای یوش

خانلری امام جمعه سیمرغ گفت / با تاکید بر اینکه توان دفاعی کشور خط قرمز نظام است تصریح کرد موشک. های ایران اسلامی همیشه در حالت آماده باش هستند

دودانگه ساری میزبان سومین دوره مسابقه سراسری دو خیابانی کشور شد

بیداری ملت‌ها در برابر ظلم و استکبار نشانه‌ای از تحقق وعده الهی است

چهارمین آیین «شهیدانه دعوت» در پهندر دودانگه برگزار شد

نشست قرارگاه راهبری مساجد شهرستان بابلسر در هادی شهر

احیای زمین‌های «رِجه» پس از چهار دهه رکود؛ آغاز فصلی تازه برای کشاورزی سوادکوه

جمع‌آوری 134 میلیارد تومان زکات در مازندران طی شش‌ماهه نخست سال

امام جمعه شهرستان سیمرغ گفت /کتاب و کتاب خوانی مهم‌ترین ابزار در ارتقا فرهنگ عمومی جامعه است.

نشست نوآوری در مشاغل مرتبط با صنعت نوغان و پرورش کرم ابریشم برگزار شد

مازندران خاستگاه بزرگان علم، ادب و جهاد است

«یاس نبی» در مدارس مازندران به اجرا در می آید

مازندران از دیرباز پیوندی ناگسستنی با تاریخ ایران داشته است

ایستگاه صلواتی چهارشنبه‌های رضوی(ع) درسوگ حضرت زهرا(س)درسیمرغ برپا شد

عطر فاطمی (س) درچهارشنبه‌های امام رضایی در شهرستان سیمرغ

حضور خادمیاران امام رضا(ع) در چهارشنبه‌های رضوی همزمان با ایام فاطمیه (س) در مدارس سیمرغ

راهپیمایی 13 آبان؛ یادآور دلاوری دانش‌آموز شهید حسین فهمیده

افتتاح خانه هلال روستای ورسک

لایحه منع خشونت علیه زنان نیازمند تصویب شدن است

صحنه شکار نافرجام مرغ ماهی‌خوار در ساحل بابلسر

راهپیمایی مردم و دانش‌آموزان بابلسر در یوم‌الله سیزده آبان

عدالت پزشکی در شهرستان‌های محروم رعایت نشده است

پیام فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ به مناسبت 13 آبان

مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان 1404 در شهرستان سیمرغ برگزار شد

nیدار استاندار مازندران با جمعی از ایتام دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد

نخستین دوره مسابقات وزنه‌برداری ارتش‌های جهان «سیزم 2025» در بابلسر

دیدار فلاح مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران با وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

آیین بزرگداشت روز ملی مازندران برگزار شد

نشست مشترک مسئولان شهرستان جهت بررسی مسائل شهری نشست مشترکی

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو