آخرین مطالب

مازندرانی‌ها با شهیدان مدافع حرم خود وداع کردند فرهنگی، هنری

مازندرانی‌ها با شهیدان مدافع حرم خود وداع کردند

  بزرگنمایی:

مراسم وداع با پیکر شهیدان محمود رادمهر ، محمد بلباسی ، حسن رجائی‌فر ، علی عابدینی و رضا حاجی زاده از شهدای مدافع حرم سه‌شنبه شب با حضور قشرهای مختلف مردم و مسئولان مازندران و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل پارک ولایت ساری برگزار شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :در این مراسم که نماینده ولی فقیه در مازندران ، استاندار ، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانواده های شهدا ، رزمندگان و جانبازان حضور داشتند ، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید،  توسط مداح اهل بیت (ع) مداحی انجام شد .

همچنین در مراسم شب وداع مادر شهید محمود رادمهر و دختر شهید حسن رجائی فر  ضمن قدر دانی از حضور آحاد مردم و مسئولان ، تاکید کردند که شهیدان برای امنیت و آسایش این مرز و بوم از خانواده بویژه همسران و فرزندان خودشان گذشتند و با اطاعت از فرمان مقام معظم رهبری در دفاع از حرم اهل بیت ( ع ) به شهادت رسیدند.  

نماینده ولی فقیه در مازندران هم در این مراسم با اظهار این که امروز ملت ایران اقیانوس مقاومت و ایستادگی شده است ، گفت : همه ما مدیون شهدا هستیم  و موظفیم و تکلیف داریم خواسته ها و آرمان های شهدا را در زندگی خود به عنوان یک فرهنگ نهادینه کنیم.

حجت اسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی با ذکر این نکته که مملکت جمهوری اسلامی را باید آنگونه که در شان و شایسته شهدا است ،بسازیم ، تصریح کرد: داشتن جامعه مدرن و پیشرفته  و صد البته با موازین اسلامی حق مردم است .

وی با اشاره به این که شهدای خان طومان مازندران تبدیل به الگوی مقاومت ملت های مسلمان مقابل دشمنان و استکبار شده اند ، گفت : بدانید ملت ایران هرگز از راه شهیدان منحرف نمی شوند چرا که مردم نیز همانند شهدا اطاعت از رهبری ولی فقیه خود را هرگز پشت گوش نمی اندازند.

امام جمعه شهرستان ساری به حضور گرم و صمیمی مردم و مسئولان مازندران در مراسم شب وادع با شهدای مدافع حرم  اشاره کرد و بیان داشت: امروز ایران اسلامی علاوه بر این که اسوه مقاومت در غرب آسیا شده است ، اقتدار این قاره نیز محسوب می شود.

محمدی لائینی در بخش دیگری از سخنانش با ذکر این نکته که توسعه زیر ساختی ، ایجاد رفاه اجتماعی حق مردم استان مازندران است ، بیان داشت : مسئولان و مدیران کارآمد باید همچون شهیدان که در سن 25 سالگی فرماندهی یک لشکر را برعهده داشتند باید مدیرت جهادی داشته باشند.

وی با اظهار این که وضعیت اقتصادی سخت حق مردم ایران و در واقع زیبنده آنان نیست ، گفت : اگرچه تحریم های ظالمانه استکبار مشکلات را بیشتر کرده است اما منابع ایران بسیار فراوان است و با مدیریت کارآمد و جهادی می توان فشارهای اقتصادی بر مردم را کم کرد.

نمانیده ولی فقیه در مازندران به انتخابات و نقش مردم در انتخاب افراد اشاره کرد و گفت: مردم انتظار دارند همواره مسئولان و مدیران در تراز شهدا انتخاب و منصوب شوند چرا که مدیریت جهادی ، گوش به فرمان بودن رهبری ، در خط رهبری بودن از ویژه گی های شهدا بوده است و انتظار داریم مسئولان امروز نیز به این آرمان های شهدا توجه کنند.

پیکرهای مطهر شهیدان گرانقدر محمود رادمهر ، محمد بلباسی ، حسن رجائی‌فر ، علی عابدینی و رضا حاجی زاده بتازگی پس از تفحص در منطقه خان طومان سوریه وارد کشور شد. پیکر پاک این شهیدان دیروز در حرم امام رضا (ع)  طواف داده شد و امشب نیز با ورود به مازندران شب وداع برگزار شد.

دومین برنامه هم برگزاری مراسم وداع در سپاه کربلای مازندران است که صبح فردا چهارشنبه برگزار خواهد شد و سپس پیکرهای هر یک از شهیدان برای تشییع به شهر زادگاهشان انتقال می یابد.

بر اساس اعلام ستاد هماهنگی و برنامه ریزی ، پیکر پاک شهید مدافع حرم محمود رادمهر 9 صبح پنجشنبه 24 مهر ماه در شهر ساری تشییع و در گلزار شهدای ملامجدالدین این شهر در قطعه شهدا به خاک سپرده می‌شود.

بر اساس این برنامه ، پیکر شهید محمد بلباسی در قائمشهر، حسن رجائی‌فر در بابل، علی عابدینی در فریدونکنار و رضا حاجی زاده در آمل تشییع خواهد شد.

مازندران در دفاع از حریم و حرمت اهل بیت (ع) و همچنین ایران اسلامی بیش از 40 شهید هدیه داد تا به جمع 10 هزار و 400 شهید جنگ تحمیلی بپیوندند.

مازندران در نبرد خان طومان سوریه 13 شهید برای دفاع از حریم حرم اهل بیت (ع) تقدیم کرد. شهیدان محمد بلباسی از قائمشهر، علی جمشیدی از نور، رضا حاجی‌زاده از آمل، حسن رجایی‌فر و سید رضا طاهر از بابل، سیدجواد اسدی و محمود رادمهر از ساری، سعید کمالی از میاندرود، علیرضا بریری از بابلسر، علی عابدینی از فریدونکنار، حسین مشتاقی از نکا، رحیم کابلی و یدالله قنبری از بهشهر شهیدان مازندرانی نبرد خان طومان هستند.

از مجموع شهدای مدافع حرم مازندران در خان طومان تا کنون 12 پیکر پاک تفحص و به خانه بازگردانده شد که امروز مازندران میزبان پنج پیکر از انها است. شهیدان رضا حاجی زاده، علی عابدینی، محمد بلباسی، حسن رجایی فر و محمود رادمهر بتازگی تفحص شده و از مهمانان امروز استان لاله خیر مازندران هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

به یاد شهید روح‌الله عمادی و به نام عماد

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

سومین یادواره شهدای فراجای سوادکوه

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

ساماندهی گلزار شهدا

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ

میدان ورزش باید سرشار از ارزش های معنوی،ایمان، ایثار و فداکاری باشد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /این زن باشرف ایرانی با حجاب عفت و التزام به قواعد به عالی ترین سطوح فعالیت در تمام عرصه ها دست پیدا کرد

مسئولان از ایجاد دوقطبی‌های سیاسی و فرهنگی پرهیز کنند

گزارش تصویری همایش استانی تکریم و تجلیل از 350 سالمند تحت حمایت کمیته امدادامام(ره) مازندران

پدیده هزینه‌بر رانش زمین در شهرستان سوادکوه

همایش تکریم 350 سالمند تحت حمایت کمیته امداد مازندران برگزار شد

سرهنگ حسنعلی‌زاده، با اشاره به نقش راهبردی بسیج در آموزش‌های دفاعی، آمادگی ناحیه برای پشتیبانی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

استفاده درست از فضای مجازی فرصتی بی‌بدیل در تحقق مردم‌سالاری دینی

بازرسی نباید تنها به توصیه اکتفا کند بلکه باید قدرت الزام قانونی داشته باشد

جشن روز روستا و عشایر در ماهفروز محله سفلی؛ احیای سنت‌ها در ساحل مازندران

توسعه همکاری کمیته امداد و اداره کار مازندران برای به‌کارگیری مددجویان

حق پرسشگری مردم از مسئولان

تکریم و معارفه امام‌جمعه شهرستان سوادکوه (شهر پل‌سفید) و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

گسترش تولید آثار دینی-ورزشی در سینما و تلویزیون

پرداخت 23 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانوارهای مددجوی میاندورود

شروع رقابت دلسوزان کاراته مازندران برای ریاست هیئت

نخستین جشنواره «کتاب و گندم» در دودانگه ساری برگزار شد

لزوم بازنگری در شیوه پذیرش کنکور سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی

محمد صفری به‌عنوان عضو هیأت عامل و معاون برنامه‌ریزی و تحول بانک صنعت و معدن منصوب شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی مازندران خانواده کارکنان نیروی انتظامی را پشتوانه اصلی مأموریت‌های خطیر این نیرو توصیف کرد

فرزین محمودی پاتی به عنوان رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران منصوب شد

مساعدت بیش از 4 میلیاردی زکات مودیان به نیازمندان شهرستان چالوس