آخرین مطالب

استاندار مازندران با قدردانی از احیای موقوفات در مازندران گفت: فعالیت‌های اوقاف در تحول اقتصادی جامعه اثرگذار است. سیاست و جامعه

استاندار مازندران با قدردانی از احیای موقوفات در مازندران گفت: فعالیت‌های اوقاف در تحول اقتصادی جامعه اثرگذار است.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران در دیدار با مدیران اوقاف استان که به مناسبت دهه وقف صورت گرفت، با قدردانی از همه تلاش‌های مجموعه اوقاف از سال گذشته تاکنون اظهار کرد: در این ایام کرونایی کارکردن سخت‌تر شده است هم به لحاظ اجتماعی شرایط تغییر کرده و هم مشکلات اقتصادی مردم بیشتر شده، در تعاملات با مردم نسبت به قبل باید موارد و نکاتی را رعایت کنیم، ارتباط را عاطفی‌تر و با تناسب شرایط روحی مردم تنظیم کنیم، شاید باید بیشتر از گذشته با مردم تعامل داشته باشیم کرونا روابط را محدودتر کرده شرایط سخت شده، باید تلاش کنیم از ظرفیت‌های موجود با خلاقیت و نوآوری در حوزه مسؤولیتمان خدمات لازم را ارائه دهیم. 

وی با بیان اینکه آشنایی را نسبت به فعالیت‌های مجموعه اوقاف و در مورد زحمات و تلاش‌های شما داریم، بیان کرد: شاید محدود سازمان‌هایی باشید که گستره آن در حوزه اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی است و باید اطلاع رسانی مناسبی از این فعالیت ها صورت گیرد.
استاندار مازندران ادامه داد: امروزه اوقاف از حالت سنتی خارج شده شاید زمانی حوزه عملکرد اوقاف محدود به برخی موارد خاص بوده اما الان در بخش‌های مختلف ورود پیدا کرده مثلا در حوزه بهداشت و درمان، در بحث کرونا کمک‌های مومنانه، برقراری موکب‌ها و برنامه‌های فرهنگی در بخش‌های مختلف در قالب برنامه‌های متنوع، ساخت و ساز بیمارستان‌ها و مدرسه‌سازی و ... 
حسین‌زادگان افزود: اوقاف جز بخش‌های مهمی است، اگر قرار است ما در اقتصاد چند عامل داشته باشیم که شرایط اقتصادی را تغییر دهیم و کمک حال دولت و ملت باشیم یک پرچم می‌تواند پرچم اوقاف باشد.
وی بیان کرد: در حوزه اقتصادی املاک هم متفاوت است اگر چه شاید خیلی‌ها اوقاف را کلا یک سازمان خیلی غنی بدانند من چون ارتباطات زیادی دارم می‌دانم، فکر نمی‌کنم بیش از 40 درصد رقبه‌ها و موقوفه‌ها درآمدزا باشد بقیه همه هزینه‌زا است و حتی هزینه‌های جاری خود را هم اوقاف نمی‌تواند تامین کند، البته اوقاف زمین و ملک دارد خوشبختانه رویکرد خوب و جدیدی را در حوزه ساخت و ساز و ساختمان و کشاورزی و بخش‌های مختلف شروع کرده که به نظرم می‌تواند کمک کننده باشد.
وی افزود: در جلساتی با مدیرکل اوقاف داشتیم مطرح کردیم که دارایی‌های مغفول ماند‌ه‌ای که در مجموعه اوقاف است ما این آمادگی را داریم که سرمایه‌گذاری بیاید و به صورت مشترک با اوقاف کار کنند و مشارکت داشته باشند تا بتوانند در آمدهای بیشتری را ایجاد کنند.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: البته در این مسیر، اوقاف هم موانع و مشکلات خاص خود را دارد و در اخذ سند مالکیت باید کمک کنیم تا تعیین تکلیف شود و قطعیت پیدا کند، اوقاف هم در حوزه سرمایه‌گذاری و هم فرهنگی بویژه در حوزه‌های  قرآنی کارهای ماندگار و خوبی انجام داده و توسط عزیزانمان در شهرستان ها شکل می گیرد و با مدیریت خوب آقای حیدری و معاونین و همکاران ایشان و متولیان و مجموعه‌های زیادی که زیر مجموعه شما تعریف می‌شوند.

حسین‌زادگان در ادامه بیان کرد: خوشبختانه کار رسانه‌ای خوبی هم در این چند سال اخیر در اوقاف دیده می‌شود ارتباط مدیرکل با صدا و سیما با نماینده معظم ولی فقیه، با استفاده از فرصت‌هایی که در فضای مجازی و حوزه‌های رسانه‌ای است، می‌بینیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه حتما مفهوم اجتماعی و فرهنگی را بیشتر از مجموعه اقتصادی می‌بینم، افزود: اثرات کارهای شما در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و بخش‌های مختلف حتما موثر و ماندگار است، در حوزه فرهنگی برنامه‌ها نمایشگاه‌های مناسبت‌های مختلف امامزادگان، از بابت همه تلاش‌ها تشکر ویژه دارم تقدیر نامه‌ای هم برای قدردانی به کل مجموعه اوقاف اهدا می‌شود. 
وی در ادامه به استفاده از فرصت‌های فضای مجازی برای نشان دادن فعالیت‌ها و عملکردها اشاره کرد و افزود: وقتی تکنولوژی پیشرفت می‌کند ما نباید فقط فضای مجازی را یک تهدید ببینیم و نباید بگذاریم که به جای اینکه ما در آن تولید محتوا کنیم دیگران در آن تولید محتوا کنند. 
استاندار مازندران بیان کرد: متاسفانه ما در تولید محتوا دچار مشکل هستیم همواره در جلسات تاکید کرد‌ ام تا فعالیت‌ها و اقدامات در فضای مجازی و در کانال‌هایی که پرمخاطب هستند نشان داده شود و از ظرفیت های فضای مجازی در تولید محتوا استفاده کنیم. 
حسین زادگان با اشاره به شهدای مدافعین حرم خاطرنشان کرد: در زمان جنگ شهید می‌آمد تمام مردم می‌آمدند کسی نمی‌گفت چرا به جنگ رفت و چرا شهید  شد الان بخشی از جامعه نسبت به شهدای مدافع حرم هنوز ابهاماتی دارند و این ابهامات ریشه در شیطنتی است که دشمن و از بیرون انجام می‌دهد، داعش وحشی‌ترین موضوعی بود که شکل گرفت جنایت ها انجام می‌داد، برخی با پرسش‌های مختلف که مبنایی ندارد خانواده شهدا را آزار می‌دهند و فضای مجازی فضای خوبی است ما باید از ظرفیت آن استفاده کنیم و در این زمینه‌ها تولید محتوا کنیم، مخصوصا اوقاف که هم کار فرهنگی می‌کند و فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی می‌تواند به نحو مطلوب از آن استفاده کند.
وی با بیان اینکه ضمن اینکه باید شبکه‌ها و کانال‌های جذابی را ایجاد کنیم، یادآور شد: کار رسانه‌ای و پیوست رسانه‌ای یکی از کارهای مهم ما در بخش‌های اداری و دولتی است، بحث مدیریت سرمایه‌های اوقاف در استان مورد توجه است معاونت از این فرصت استفاده کند ما هم باید کمک کنیم سرمایه گذار بیاید و منافع آن به مردم بر گردد.
استاندار مازندران با بیان اینکه  اولویت‌ها تغییر کرده قبلا در چند نیت بود و الان در حوزه‌های اجتماعی و مسائل و مشکلات مردم است، بیان کرد: وقتی مردم می‌بینند مشکل آموزش دارند، ماسک مشکل دارند، اوقاف آنجاست و یا مثلا کرونا در  درگیرند اوقاف آنجاست و اگر ببینند که اوقاف دارد با شرایط مردم زندگی می‌کند طبیعتا مردم پیوند بیشتری با آن داشته و آنوقت می‌تواند نوع نیت‌‌ها و وقف‌ها تغییر کند و به مسائل روز سوق پیدا کن


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ایران دریامحور؛ مسیر آینده توسعه و فرصت‌های منطقه آزاد شمال

اولین تجربه حضور در همایش دانشگاه و رسانه در دانشگاه مازندران – بابلسر

مسئله حجاب به عهده مسئولان سه قوه است

حذف 323 سرعت‌کاه غیرمجاز به دستور استاندار مازندران

وضعیت مطلوب دام در شهرستان سوادکوه

جشن بزرگ هفته مازندران در دبستان مهدیه پل‌سفید

پیام تبریک صاحب‌امتیاز و شورای تحریریه‌ی پایگاه خبری فجر شمال به نویسنده سویه‌های نمایشی در آیین‌ها و بازی‌های محلی مازندران

رونمایی از دو اثر ادبی در بابلسر؛ پیوند آیین‌های بومی با نگاه انسان‌گرای ادبیات معاصر

کشف ماینر‌های میلیاردی قاچاق در شهرستان سیمرغ

آیین رونمایی از دو اثر ادبی در بابلسر برگزار می‌شود

حسینیان جانشین سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور شد

پیش‌بینی برداشت بیش از 145 هزار تن مرکبات از 3740 هکتار باغات سیمرغ

نخستین همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در مازندران برگزار شد

مقام قدسی کوثر هستی؛ استدلال قرآنی بر مظلومیت و شهادت حضرت زهرا (س)

81 نوعروس تحت حمایت کمیته امداد بابل راهی خانه بخت شدند

جمع‌آوری بیش از 121 میلیارد ریال برای رفع نیاز محرومان

نخستین رویداد ملی «جایزه ادبی نیما» برگزار می‌شود

نقدی بر گزارش روزنامه هفت صبح از رواج پدیده شوگرددی و شوگرمامی

تأکید بر آنالیز خاک و نقش کشاورزان پیشرو در توسعه کشت‌های استراتژیک

شهر زیرزمینی نوش‌آباد، شاهکار شگفت‌انگیز دست‌کند ایرانیان در دل خاک

بازدید آیت‌الله پیشنمازی از پایگاه هلال‌احمر گدوک؛ تجلیل از فداکاری امدادگران مازندرانی

ارائه‌ خدمات آموزشی جهاددانشگاهی مازندران به دانشجویان جدیدالورود

هشدار نماینده ولی‌فقیه در مازندران نسبت به گسترش ناهنجاری‌های فرهنگی

تیم اتو فرزاد بابل قهرمان جایزه بزرگ والیبال دودانگه ساری شد

حمایت از مظلوم امنیت ملی، منافع و مصالح کشور را تأمین می‌کند،

گرامیداشت زادروز «نیما یوشیج» در روستای یوش

خانلری امام جمعه سیمرغ گفت / با تاکید بر اینکه توان دفاعی کشور خط قرمز نظام است تصریح کرد موشک. های ایران اسلامی همیشه در حالت آماده باش هستند

دودانگه ساری میزبان سومین دوره مسابقه سراسری دو خیابانی کشور شد

بیداری ملت‌ها در برابر ظلم و استکبار نشانه‌ای از تحقق وعده الهی است

چهارمین آیین «شهیدانه دعوت» در پهندر دودانگه برگزار شد

نشست قرارگاه راهبری مساجد شهرستان بابلسر در هادی شهر

احیای زمین‌های «رِجه» پس از چهار دهه رکود؛ آغاز فصلی تازه برای کشاورزی سوادکوه

جمع‌آوری 134 میلیارد تومان زکات در مازندران طی شش‌ماهه نخست سال

امام جمعه شهرستان سیمرغ گفت /کتاب و کتاب خوانی مهم‌ترین ابزار در ارتقا فرهنگ عمومی جامعه است.

نشست نوآوری در مشاغل مرتبط با صنعت نوغان و پرورش کرم ابریشم برگزار شد

مازندران خاستگاه بزرگان علم، ادب و جهاد است

«یاس نبی» در مدارس مازندران به اجرا در می آید

مازندران از دیرباز پیوندی ناگسستنی با تاریخ ایران داشته است

ایستگاه صلواتی چهارشنبه‌های رضوی(ع) درسوگ حضرت زهرا(س)درسیمرغ برپا شد

عطر فاطمی (س) درچهارشنبه‌های امام رضایی در شهرستان سیمرغ

حضور خادمیاران امام رضا(ع) در چهارشنبه‌های رضوی همزمان با ایام فاطمیه (س) در مدارس سیمرغ

راهپیمایی 13 آبان؛ یادآور دلاوری دانش‌آموز شهید حسین فهمیده

افتتاح خانه هلال روستای ورسک

لایحه منع خشونت علیه زنان نیازمند تصویب شدن است

صحنه شکار نافرجام مرغ ماهی‌خوار در ساحل بابلسر

راهپیمایی مردم و دانش‌آموزان بابلسر در یوم‌الله سیزده آبان

عدالت پزشکی در شهرستان‌های محروم رعایت نشده است

پیام فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ به مناسبت 13 آبان

مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان 1404 در شهرستان سیمرغ برگزار شد

nیدار استاندار مازندران با جمعی از ایتام دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد