آخرین مطالب

نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نبود متولی خاص فضای مجازی در استان‌ها انتقاد کرد سیاست و جامعه

نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نبود متولی خاص فضای مجازی در استان‌ها انتقاد کرد

  بزرگنمایی:

نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نبود متولی در استان‌ها و موازی‌کاری دستگاه‌ها در برخورد با متخلفان فضای مجازی انتقاد کرد و گفت : مشکلات اخلاقی ، ترویج فرهنگ غربی و عرض اندام ارازل و اوباش فرهنگ عمومی استان را به شدت تهدید می‌کند.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال حجت اسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی روز چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی مازندران در ساری افزود : فضا مجازی فرصتی است که اگر به نحوه مدیریت بر آن و در عین حال به تولید محتوا در بخش های مختلف آن مطابق با آرمان های انقلاب و شهدا و صد البته رهنمودهای مقام معظم رهبری توجه نشود ، تهدیدی بسیار خطرناک محسوب می شود.

وی خواستار انتخاب متولی خاص برای این موضوع در استان ها شد و گفت : توقع داریم شورای عالی فضای مجازی در استان ها نیز متولی مشخصی را انتخاب کند.

امام جمعه ساری بر ضرورت مدیریت آسیب های فضای مجازی در استان ها تاکید کرد و افزود : با توجه به اهمیت مدیریت ، رصد و پایش فضای مجازی و خطرات ناشی از گسترش تخلفات ، با هماهنگی شورای فرهنگ عمومی مازندران ، کارگروه پیشگیری از تخلفات فضای مجازی با دبیری دادستانی مرکز استان در ساری  شکل گرفته است.

وی بر لزوم همکای دستگاه های مرتبط اجرایی ، انتظامی و امنیتی استان با این کارگروه تاکید کرد و گفت : هر یک از مسئولان باید همکاری همه جانبه با این کارگروه داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین بر اهمیت انتقال فرهنگ صحیح انقلابی و اسلامی و همچنین  بومی محلی به نسل های آینده تاکید کرد و افزود : یکی از اهداف اصلی شورای فرهنگ عمومی انتقال فرهنگ های صحیح به نسل های بعدی است.

وی به نامگذاری 14 آبان به روز مازندران نیز اشاره کرد و گفت : همواره گذشته دیار مازندران در بخش های مختلف ب ویژه در ارادت به ائمه اطهار (ع) پیروی  از رهنمود های ولات فقیه ، حضور در تمامی عرصه های سیاسی و اجتماعی از جمله دفاع و ایستادگی مقابل توطئه های دشمنان ، مشارکت جدی هشت سال جنگ تحمیلی زبانزد بوده و است و در سال های اخیر نیز با تقدیم شهدای مدافعان حرم نیز پیشتاز کشور است.

محمدی لائینی بر لزوم روایتگری دقیق  فرهنگ عمومی مازندران در قالب های مختلف به نسل جوان تاکید کرد و بیان داشت : باید از تشکل های مردمی در این زمینه بدرستی بهره بگیریم.

نماینده ولی فقیه در مازندران شبکه اجتماعی آموزش و پرورش را بستری مناسب برای ترویج فرهنگ عمومی استان دانست و گفت : بصیرت افزایی سواد رسانه ای باید در بستر این شبکه اجتماعی که مخاطبان آن دانش آموزان و اولیاء هستند ، به صورت جدی دنبال شود.

وی به اهمیت تدوام همه دستورالعمل های بهداشتی در پیشگیری و مقابله با بیماری کووید- 19 در استان نیز اشاره کرد و افزود : تجربه حدود یک سال اخیر پس از سه موج از شیوع ویروس کرونا نشان داده است که هر گاه همه پروتکل های بهداشتی به درستی عملیاتی شده است، آمار مرگ و میر کاهش محسوسی یافته است.

محمدی لائینی به شکل گیری و فعالیت قرارگاه سلامت و معنویت جوانان انقلابی در مازندران با همکاری بسیج و سپاه کربلا مازندران اشاره کرد و گفت : طبق گزارش های ارائه شده 800 گروه جهادی با فرار گرفتن آموزش های لازم وارد کار اجرایی در حوزه شناسایی افراد بیمار و ارائه خدمات لازم شدند.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت : این گروه های جهادی  سلامت و معنویت جوانان انقلابی مازندران همزمان در بخش کمک های مومنانه به این بیماران و البته خانواده های محروم همکاری می کنند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران هم در این جلسه با اظهار این که بررسی ها نشان می دهد که برگزاری جلسات کشوری شورای عالی فضای مجازی نیز به صورت منظم و به بموقع تشکل نمی شود ، گفت: مسایل اخلاقی ، عرض اندام ارزال و اوباش و خرید و فروش سلاح و مهمات  از مهمترین  جرائم در فضای مجازی استان است.

محمد کریمی با بیان این که متولیان مختلفی از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد ، اطلاعات سپاه ، اداره اطلاعات و پلیس فتاء به صورت موازی و بدون هماهنگی برخوردهای متفاوتی را با متخلفان فضای مجازی انجام می دهند، ادامه داد: در بسیاری از موارد برخورد ها به صورت آتش به اختیار نیز است.

وی با قدردانی از نماینده ولی فقیه در مازندران در شکیل کارگروه پیشگیری از تخلفات فضای مجازی در استان ، گفت: این که در تذکر به متخلف فضای مجازی در سطح کارکنان ارشاد ، سازمان های اطلاعاتی و امنیتی و یا تشکیل پرونده در محاکم قضایی شود ، متفاوت است ، لذا تعیین یک متولی خاص برای مدیریت و برخورد یکپارچه با متخلفان فضای مجازی در استان ها به عنوان  زیر مجموعه شورای عالی فضای مجازی کشور ضروری است.

دادستان ساری گفت: طی یک ماه اخیر پس از شکل گیری این کار گروه 15 نفر از ارزل و اوباش که در فضای مجازی مشکلاتی را به وجود آورده بودند دستگیر شدند ، 16 نفر نیز با احضار ، تعهد کتبی دادند و همچنین دو سایت در این بخش نیز مسدود شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد