آخرین مطالب

استاندار مازندران: مطالبه‌گری از دولت با توجه به محدودیت‌های مالی کشور باشد سیاست و جامعه

استاندار مازندران: مطالبه‌گری از دولت با توجه به محدودیت‌های مالی کشور باشد

  بزرگنمایی:

استاندارمازندران گفت: مطالبه‌گری از دولت و افزایش انتظارات مردم از دولتمردان باید با توجه به محدودیت مالی و اقتصادی کشور و مطابق با مشکلاتی باشد که کشور با آن مواجه است.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :احمد حسین زادگان روز پنجشنبه در نشست شورای اداری مازندران که در فرمانداری شهرستان ساری برگزار شد ، افزود : دولت و کارگزاران دولتی در حد توان و شرایط اقتصادی و مالی کشور در حال خدمات رسانی هستند و تمام تلاش خود را برای اجرای پروژه های عمرانی و زیرساختی به کار گرفته اند.
وی گفت : ما هم به عنوان کارگزاران دولت در حد توان با برنامه ریزی در حوزه های عمرانی به دنبال تکمیل پروژه های نیمه تمام هستیم که در دولت های گذشته و در زمان قیمت نفت 100 دلاری به زمین زدند و شاید بخش زیادی از این پروژه ها نیز به حق کلنگ زنی شد، ولی به دلیل محدودیت مالی دولت ناشی از تحریم و اعمال بودجه بدون نفت ، تکمیل آنها با اولویت بندی در دستور کار قرار گرفت.

نماینده عالی دولت در مازندران افزود : به هر حال دولت نیز چنانچه در شرایط خوب اقتصادی و مالی قرار داشت ، قطعا اجرای پروژه های بزرگ در سطح استانی و ملی را اجرایی می کرد ، ولی با محدودیت های مالی ناشی از تحریم و وضعیت بد اقتصادی ، اولویت را به پروژه های مهم داده است و در مازندران نیز چندین پروژه مهم نیمه تمام مشخص شده و کارها برای تکمیل آنها در حال انجام است.

حسین زادگان از نیروگاه زباله سوز ، تالار مرکزی ، کتابخانه مرکزی و تصفیه خانه فاضلاب ساری و جاده دسترسی فرودگاه بین المللی دشت ناز را از مهم ترین پروژه های نیمه تمام چندین ساله شهرستان ساری معرفی کرد که در اولویت تکمیل قرار دارند.

وی با اعلام این که بعضی از این پروژه ها سال ها بدون توجه رها شده بود و در دولت تدبیر و امید با دریافت بودجه مورد توجه قرار گرفتند ، گفت : در سفر مرداد ماه امسال دکتر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه برای این پروژه ها از جمله نیروگاه زباله سوز  ساری اعتبار تکمیلی قرار داده شد و پیش بینی می شود که این پروژه حداکثر تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری برسد.
استاندار مازندران اظهار داشت : به هر حال دولت خدمات خود را در حوزه های مختلف با تلاش تمام مدیران انجام می دهد و تاکنون نیز خدمات دولت به خصوص در ماه های اخیر بارها مورد تایید رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت و همه ما باید در راستای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب  حرکت کنیم.
حسین زادگان اظهار داشت : باید از هر گونه اتهام زنی و انتقاد غیر منصفانه نسبت به عملکرد دولت و یا هر نهاد دیگری پرهیز شود و عملکردها مطابق با شرایط خاص زمانی و مشکلات مورد ارزیابی درست قرار گیرد.

استاندار مازندران همچنین در این نشست نسبت به بهره برداری از مشکلات کشور برای تبلیغات انتخاباتی زودهنگام هشدار داد و گفت : فعالیت زودهنگام تبلیغاتی برای شوراهای اسلامی و یا ریاست جمهوری باعث دلزدگی مردم از انتخابات خواهد شد.

وی افزود : البته تجربه هم نشان می دهد که این گونه تبلیغات هیچگاه برای مبلغانش موثر نیفتاد ولی باعث دلسردی مردم شد.

حسین زادگان گفت : در شرایط فعلی در برخی شهرهای استان برخی با سوار شدن بربر خی اتفاقات شهری به نوعی به دنبال درست کردن کلاه از نمد  در بازار موجود برای خودشان است و این در حالیست که هیچ کس از مسایل منفی و مشکلات موجود حمایت نخواهد کرد و به زمان خودش این اتفاقات نیز بررسی و اطلاع رسانی خواهد شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

روند فعالیت‌های اجرایی نهضت ملی مسکن دانشگاهیان دانشگاه مازندران

برگزاری سومین یادواره شهدا چندلا با محوریت شهدای معلم شهرستان سوادکوه

آغازمقاوم سازی 12 هزار واحد مسکن روستایی در مازندران

جزئیات شرکت در بخش خوشنویسی سومین پویش ملی «سوغات اربعین»

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)