آخرین مطالب

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح کرد پیشگامی مازندران در اجرای طرح های مقابله با کرونا آیین زندگی، بهداشت و سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح کرد پیشگامی مازندران در اجرای طرح های مقابله با کرونا

  بزرگنمایی:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از اجرای طرح محله محور با عنوان سردار شهید سلیمانی برای مهار کرونا در استان خبر داد و گفت: مازندران در اجرای بسیاری از طرح ها پیشگام بوده است.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :سید عباس موسوی ظهر دوشنبه در نشست خبری با محوریت تأثیر اعمال محدودیت‌ها و اجرای طرح محله محور سردار شهید سلیمانی در کنترل بیماری کرونا گفت: ‬ طرح شهید سلیمانی دو بخش دارد که هلال احمر متولی یکی از بخش‌ها است که درآن میزان شناسایی افراد بیمار گسترش پیدا می‌کند و مبتلایان غیر از بیماران سرپایی و بستری شناسایی می‌شوند.

وی افزود: در این طرح شناسایی افرادی که با فرد مبتلا در ارتباط بودند به چند نفر افزایش پیدا می‌کند و اجازه نمی‌دهیم بیماری منتقل دهند افراد را گسترش تست.

موسوی با بیان اینکه در طرح سردار سلیمانی بسیج نیز همکاری دارد، ادامه داد: بیماران که ایزوله و قرنطینه می‌شوند نیازمند خرید مایحتاج زندگی هستند که در این طرح بسیج ورود پیدا کرده و کمک‌های لازم را انجام می‌دهد.

وی بیان کرد: برخی از مبتلایان کارگران روزمزد هستند که اگر یک روز سر کار نروند زندگی آنها مختل می‌شوند که بسیج محله محور شروع به حمایت می‌کنند که این مسئله بعد نظارتی نیز پیدا می‌کند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به مراکز نگهداری بیمارانی که نیاز به بستری در بیمارستان‌ها ندارند اشاره کرد و افزود: اگر افرادی که نیاز به بستری ندارند و در خانه نمی‌توانند قرنطینه باشند یکسری مکان‌هایی تهیه کنند که این افراد 14 روز را در آن سپری کنند.

وی ادامه داد: در دور اول از نقاهتگاه‌ها مورد استقبال قرار نگرفتند که یکی از برنامه‌های ما این است در طرح جدید مراکزی مثل هتل‌ها که مثل محیط زندگی فرد باشد در نظر گرفته می‌شود.

موسوی به اجرای طرح ممنوعیت به ورود شهرهای قرمز اشاره کرد و گفت: بیشترین آسیب را مسافران می‌بینند زیرا امکانات حفاظتی در سفرها بسیار کم است ولی با اعلام ممنوعیت شاهد افزایش سفر قبل از اجرای طرح می‌باشیم که این مسئله باید فرهنگسازی شود.

وی افزود: هر کشوری که همراهی مردم را در اجرای پروتکل‌های بهداشتی داشته باشد نیاز به اجرای قوانین سخت نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران معیارهای رنگ بندی تغییر کرده و بیشتر به سمت اقدامات پیشگیرانه برای کنترل شیوع بیماری رفته است، گفت: بازبینی‌هایی در مشاغل اتفاق افتاده و تعمیرات به گروه یک اضافه شدند که بتوانند در شهرهای قرمز خدمت رسانی صورت گیرد.

موسوی به منع ورود و خروج در شهرها اشاره کرد و افزود: یکی از طرح‌ها منع تردد شبانه بود که از اهداف آن کم کردن مهمانی‌های شبانه است که بتوان دور همی های را کم کرد که باید پس از اجرای طرح نتایج آن باید مورد تحلیل قرار گیرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه استان در اجرای بسیاری از طرح‌ها پیشگام بوده و پیشنهادات خود را برای اجرا در کشور مطرح کردیم، ادامه داد: در استان مازندران از تجمعاتی که می‌توانست ریسک ایجاد کند کم کردیم.

وی به همکاری سازمان‌ها و نهادهای مختلف اشاره کرد و گفت: 95 درصد از آموزش‌ها غیر حضوری برگزار می‌شود که آموزش و پرورش همکاری کردند.

وی استفاده از ماسک، بهداشت دست و فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد و گفت: اگر استفاده عمومی از ماسک را به بالای 95 درصد برسانیم بسیاری از این محدودیت‌ها لازم نیست.

اویس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه بیشترین بار بستری و تعداد مرگ و میر را افراد بالای 60 سال تشکیل می‌دهند، گفت: تمرکز ما در مراکز بهداشتی و پزشکان خانواده حفاظت و کنترل افراد مسن و بیماران زمینه‌ای است.

وی با تاکید بر جلوگیری از خروج غیر ضروری سالمندان، افزود: باید افراد بیمار از سالمندان جدا شوند و برای کنترل بیماری باید جلوی دورهمی های خانوادگی گرفته شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.