آخرین مطالب

نظام پرسشگری باید در آموزش‌وپرورش نهادینه شود

نظام پرسشگری باید در آموزش‌وپرورش نهادینه شود

  بزرگنمایی:

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار مازندران برلزوم ایجاد تحول و تغییر رویکرد در دستگاه تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت : نظام پرسش‌گری باید دربدنه آموزش‌وپرورش نهادینه و تقویت شود.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :حسین حسن‌نژاد روز شنبه در آیین نواختن زنگ بازگشایی مدارس مازندران که به صورت نمادین در دبیرستان دخترانه علوم  معارف اسلامی شهر ساری برگزار شد، افزود: آموزش فرصتی برای سئوال کردن است و اساس تمام فعالیت‌ها در آموزش و پرورش باید مبتنی بر پرسش‌گری باشد.

وی با بیان اینکه برای تغییر در برخی روش‌ها نباید هراس داشته باشیم، اظهار داشت : فلسفه وجودی ارایه آموزش برای ایجاد تغییرات در بین نسل جوان جامعه به عنوان آینده سازان ایران اسلامی است  و در صورت تحقق این مهم می توان به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.

معاون استاندار مازندران ایجاد تحول در دستگاه تعلیم و تربیت را با مشارکت خانواده‌ها و والدین دانش‌آموزان امکان پذیر دانست و گفت : هدایت کردن دانش آموزان در مسیر درست، زمینه توسعه بیش از پیش ایران اسلامی را در بخش‌های مختلف فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر این که برای ساختن بهتر ایران اسلامی، آموزش‌های ارایه شده به دانش آموزان باید مبتنی بر شناخت و نیازهای روز جامعه باشد ، افزود : باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، کنجکاوی و کنکاش را باید در بین دانش آموزان تقویت کرد چرا که سئوال کردن و توانایی و قابلیت شنیدن پاسخ نیز بسیار مهم و ضروری است.

حسن‌نژاد اظهار کرد : باید به نیازهای دانش آموزان پاسخ داده شود که در این صورت قشر جوان جامعه اقناع سازی را تجربه خواهد کرد و در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

وی گفت: در نظام آموزشی، اصل باید بر انجام فعالیت‌های گروهی باشد و در صورت تحقق این مهم علاوه برشناسایی و کشف استعدادها، تصمیم گیری ها نیز آسان خواهد شد و زمینه لازم نیز برای  رفع مشکلات فراهم می‌شود.

معاون استاندار مازندران با اشاره به شیوع ویروس کرونا که تعطیلی کلاس‌های درس را نیز به همراه داشت گفت: با تعطیلی کلاس های درس، فرصت و امکان فراگیری آموزش در کمترین زمان برای دانش آموزان فراهم شد که این امر بیانگر وجود زیرساخت‌های توسعه در کشورمان است.

وی افزود: برای برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری در سال تحصیلی جدید، اقدامات و تلاش‌های مطلوبی در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مازنداران صورت گرفت تا خانواده‌ها از آرامش خاطر بیشتری نسبت به فرستان فرزندان خود بر سر کلاس‌های درس برخوردار شوند.

مدارس مازندران که از روز پنجشنبه اول مهر بر روی دانش آموزان پیش دبستانی و اول ابتدایی به صورت حضوری بازگشایی شده بودند ، از امروز به صورت فراگیر به دو شیوه حضوری و مجازی سال تحصیلی جدید را شروع کرده اند.

بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش ، تمامی مدارس روستایی و عشایری که کمتر از 100 دانش‌آموز دارند از اول مهر به صورت حضوری فعالیتشان را آغاز کردند. سهم مازندران در این زمینه فعالیت حضوری 202 مدرسه عشایری شامل 187 مدرسه ابتدایی و 15 مدرسه متوسطه بوده است که عمدتا کمتر از 50 دانش‌آموز در هر یک از آنها تحصیل می‌کنند. از این تعداد 100 مدرسه هم کمتر از 10 دانش‌آموز دارند. با توجه به این که دسترسی به اینترنت در این مناطق مطلوب نیست و همچنین تعداد دانش‌آموزان کم است، همه این مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده و فاصله‌گذاری اجتماعی از اول مهر پذیرای دانش‌آموزان شدند.

همچنین طبق تصمیم آموزش و پرورش مدارس روستایی کمتر از 100 دانش‌آموز نیز باید حضور برگزار شود که بر این اساس در استان مازندران غیر از مدارس عشایری ، یک‌هزار و 130 مدرسه شامل 808 مدرسه ابتدایی و 322 مدرسه متوسطه اول و دوم و معادل یک سوم کل مدارس استان کمتر از یکصد دانش‌آموز دارند که از امروز به صورت حضوری فعال شده اند. بر اساس ارزیابی آموزش و پرورش تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های این مدارس عمدتا کمتر از 15 نفر است ، اما در صورتی که بیش از 15 نفر باشد برای زمان‌بندی فعالیت این مدارس و پذیرش دانش‌آموزان طبق شیوه‌نامه‌های در نظر گرفته شده به مدیران مدارس این اختیار داده شده تا در صورت نیاز با تقسیم دانش‌آموزان به دو گروه و نوبت‌بندی حضورشان در کلاس‌ به صورت زوج و فرد یا ضربدری کردن ساعات درس برای گروه‌ها آموزش حضوری را از سر بگیرند.

طبق اعلام مسئولان وزارت آموزش و پرورش ، در تمامی مدارسی که بین 100 تا 300 دانش‌آموز دارند اعم از روستایی و شهری برنامه‌ریزی‌ها متفاوت است و بازگشایی تدریجی از هفته دوم آبان آغاز می‌شود. این مدارس باید فرم06 را که مربوط به معیارهای بهداشتی بازگشایی مدارس در دوران کرونا است ، تکمیل کنند و پس از ارزیابی‌های انجام شده و تایید وضعیت می‌توانند نهایتا از هفته دوم آبان بسته به شرایط آن زمان کلاس‌های حضوری را برگزار کنند.

بر اساس الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط کووید19 که 24 شهریور به همه استان‌ها ابلاغ شد، در مدارس با جمعیت بالای 300 نفر در سراسر کشور با توجه به جمعیت دانش‌آموزی‌شان برای بازگشایی حضوری از نیمه دوم آبان باید تقسیم کلاس‌ها به دو یا سه گروه بسته به تعداد دانش‌آموزان انجام شود. در این صورت برنامه‌ریزی برای دسترسی همه دانش‌آموزان به فرصت‌های یادگیری در متوسطه اول و دوم قدری پیچیده‌تر خواهد بود و نیازمند روش‌های خلاقانه در مدرسه است که این ظرفیت برای مدارس مطابق الگو وجود دارد. همچنین در این شیوه‌نامه عنوان شده که معیار فاصله‌گذاری کلاس درس 2.25 متر مربع برای هر دانش‌آموز و فاصله بین دانش‌آموزان نیز 1.5 متر باید باشد.

مازندران امسال در مقاطع مختلف تحصیلی حدود 520 هزار دانش‌آموز دارد که نزدیک به 261 هزار دانش‌آموز در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

به یاد شهید روح‌الله عمادی و به نام عماد

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

سومین یادواره شهدای فراجای سوادکوه

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

ساماندهی گلزار شهدا

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های راهیان نور به ریاست فرماندار

تداوم اجرای نهضت آسفالت در سیمرغ

میدان ورزش باید سرشار از ارزش های معنوی،ایمان، ایثار و فداکاری باشد

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /این زن باشرف ایرانی با حجاب عفت و التزام به قواعد به عالی ترین سطوح فعالیت در تمام عرصه ها دست پیدا کرد

مسئولان از ایجاد دوقطبی‌های سیاسی و فرهنگی پرهیز کنند

گزارش تصویری همایش استانی تکریم و تجلیل از 350 سالمند تحت حمایت کمیته امدادامام(ره) مازندران

پدیده هزینه‌بر رانش زمین در شهرستان سوادکوه

همایش تکریم 350 سالمند تحت حمایت کمیته امداد مازندران برگزار شد

سرهنگ حسنعلی‌زاده، با اشاره به نقش راهبردی بسیج در آموزش‌های دفاعی، آمادگی ناحیه برای پشتیبانی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

استفاده درست از فضای مجازی فرصتی بی‌بدیل در تحقق مردم‌سالاری دینی

بازرسی نباید تنها به توصیه اکتفا کند بلکه باید قدرت الزام قانونی داشته باشد

جشن روز روستا و عشایر در ماهفروز محله سفلی؛ احیای سنت‌ها در ساحل مازندران

توسعه همکاری کمیته امداد و اداره کار مازندران برای به‌کارگیری مددجویان

حق پرسشگری مردم از مسئولان

تکریم و معارفه امام‌جمعه شهرستان سوادکوه (شهر پل‌سفید) و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

گسترش تولید آثار دینی-ورزشی در سینما و تلویزیون

پرداخت 23 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانوارهای مددجوی میاندورود

شروع رقابت دلسوزان کاراته مازندران برای ریاست هیئت

نخستین جشنواره «کتاب و گندم» در دودانگه ساری برگزار شد

لزوم بازنگری در شیوه پذیرش کنکور سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی

محمد صفری به‌عنوان عضو هیأت عامل و معاون برنامه‌ریزی و تحول بانک صنعت و معدن منصوب شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی مازندران خانواده کارکنان نیروی انتظامی را پشتوانه اصلی مأموریت‌های خطیر این نیرو توصیف کرد

فرزین محمودی پاتی به عنوان رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران منصوب شد

مساعدت بیش از 4 میلیاردی زکات مودیان به نیازمندان شهرستان چالوس