آخرین مطالب

نظام پرسشگری باید در آموزش‌وپرورش نهادینه شود

نظام پرسشگری باید در آموزش‌وپرورش نهادینه شود

  بزرگنمایی:

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار مازندران برلزوم ایجاد تحول و تغییر رویکرد در دستگاه تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت : نظام پرسش‌گری باید دربدنه آموزش‌وپرورش نهادینه و تقویت شود.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :حسین حسن‌نژاد روز شنبه در آیین نواختن زنگ بازگشایی مدارس مازندران که به صورت نمادین در دبیرستان دخترانه علوم  معارف اسلامی شهر ساری برگزار شد، افزود: آموزش فرصتی برای سئوال کردن است و اساس تمام فعالیت‌ها در آموزش و پرورش باید مبتنی بر پرسش‌گری باشد.

وی با بیان اینکه برای تغییر در برخی روش‌ها نباید هراس داشته باشیم، اظهار داشت : فلسفه وجودی ارایه آموزش برای ایجاد تغییرات در بین نسل جوان جامعه به عنوان آینده سازان ایران اسلامی است  و در صورت تحقق این مهم می توان به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.

معاون استاندار مازندران ایجاد تحول در دستگاه تعلیم و تربیت را با مشارکت خانواده‌ها و والدین دانش‌آموزان امکان پذیر دانست و گفت : هدایت کردن دانش آموزان در مسیر درست، زمینه توسعه بیش از پیش ایران اسلامی را در بخش‌های مختلف فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر این که برای ساختن بهتر ایران اسلامی، آموزش‌های ارایه شده به دانش آموزان باید مبتنی بر شناخت و نیازهای روز جامعه باشد ، افزود : باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، کنجکاوی و کنکاش را باید در بین دانش آموزان تقویت کرد چرا که سئوال کردن و توانایی و قابلیت شنیدن پاسخ نیز بسیار مهم و ضروری است.

حسن‌نژاد اظهار کرد : باید به نیازهای دانش آموزان پاسخ داده شود که در این صورت قشر جوان جامعه اقناع سازی را تجربه خواهد کرد و در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

وی گفت: در نظام آموزشی، اصل باید بر انجام فعالیت‌های گروهی باشد و در صورت تحقق این مهم علاوه برشناسایی و کشف استعدادها، تصمیم گیری ها نیز آسان خواهد شد و زمینه لازم نیز برای  رفع مشکلات فراهم می‌شود.

معاون استاندار مازندران با اشاره به شیوع ویروس کرونا که تعطیلی کلاس‌های درس را نیز به همراه داشت گفت: با تعطیلی کلاس های درس، فرصت و امکان فراگیری آموزش در کمترین زمان برای دانش آموزان فراهم شد که این امر بیانگر وجود زیرساخت‌های توسعه در کشورمان است.

وی افزود: برای برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری در سال تحصیلی جدید، اقدامات و تلاش‌های مطلوبی در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مازنداران صورت گرفت تا خانواده‌ها از آرامش خاطر بیشتری نسبت به فرستان فرزندان خود بر سر کلاس‌های درس برخوردار شوند.

مدارس مازندران که از روز پنجشنبه اول مهر بر روی دانش آموزان پیش دبستانی و اول ابتدایی به صورت حضوری بازگشایی شده بودند ، از امروز به صورت فراگیر به دو شیوه حضوری و مجازی سال تحصیلی جدید را شروع کرده اند.

بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش ، تمامی مدارس روستایی و عشایری که کمتر از 100 دانش‌آموز دارند از اول مهر به صورت حضوری فعالیتشان را آغاز کردند. سهم مازندران در این زمینه فعالیت حضوری 202 مدرسه عشایری شامل 187 مدرسه ابتدایی و 15 مدرسه متوسطه بوده است که عمدتا کمتر از 50 دانش‌آموز در هر یک از آنها تحصیل می‌کنند. از این تعداد 100 مدرسه هم کمتر از 10 دانش‌آموز دارند. با توجه به این که دسترسی به اینترنت در این مناطق مطلوب نیست و همچنین تعداد دانش‌آموزان کم است، همه این مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده و فاصله‌گذاری اجتماعی از اول مهر پذیرای دانش‌آموزان شدند.

همچنین طبق تصمیم آموزش و پرورش مدارس روستایی کمتر از 100 دانش‌آموز نیز باید حضور برگزار شود که بر این اساس در استان مازندران غیر از مدارس عشایری ، یک‌هزار و 130 مدرسه شامل 808 مدرسه ابتدایی و 322 مدرسه متوسطه اول و دوم و معادل یک سوم کل مدارس استان کمتر از یکصد دانش‌آموز دارند که از امروز به صورت حضوری فعال شده اند. بر اساس ارزیابی آموزش و پرورش تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های این مدارس عمدتا کمتر از 15 نفر است ، اما در صورتی که بیش از 15 نفر باشد برای زمان‌بندی فعالیت این مدارس و پذیرش دانش‌آموزان طبق شیوه‌نامه‌های در نظر گرفته شده به مدیران مدارس این اختیار داده شده تا در صورت نیاز با تقسیم دانش‌آموزان به دو گروه و نوبت‌بندی حضورشان در کلاس‌ به صورت زوج و فرد یا ضربدری کردن ساعات درس برای گروه‌ها آموزش حضوری را از سر بگیرند.

طبق اعلام مسئولان وزارت آموزش و پرورش ، در تمامی مدارسی که بین 100 تا 300 دانش‌آموز دارند اعم از روستایی و شهری برنامه‌ریزی‌ها متفاوت است و بازگشایی تدریجی از هفته دوم آبان آغاز می‌شود. این مدارس باید فرم06 را که مربوط به معیارهای بهداشتی بازگشایی مدارس در دوران کرونا است ، تکمیل کنند و پس از ارزیابی‌های انجام شده و تایید وضعیت می‌توانند نهایتا از هفته دوم آبان بسته به شرایط آن زمان کلاس‌های حضوری را برگزار کنند.

بر اساس الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط کووید19 که 24 شهریور به همه استان‌ها ابلاغ شد، در مدارس با جمعیت بالای 300 نفر در سراسر کشور با توجه به جمعیت دانش‌آموزی‌شان برای بازگشایی حضوری از نیمه دوم آبان باید تقسیم کلاس‌ها به دو یا سه گروه بسته به تعداد دانش‌آموزان انجام شود. در این صورت برنامه‌ریزی برای دسترسی همه دانش‌آموزان به فرصت‌های یادگیری در متوسطه اول و دوم قدری پیچیده‌تر خواهد بود و نیازمند روش‌های خلاقانه در مدرسه است که این ظرفیت برای مدارس مطابق الگو وجود دارد. همچنین در این شیوه‌نامه عنوان شده که معیار فاصله‌گذاری کلاس درس 2.25 متر مربع برای هر دانش‌آموز و فاصله بین دانش‌آموزان نیز 1.5 متر باید باشد.

مازندران امسال در مقاطع مختلف تحصیلی حدود 520 هزار دانش‌آموز دارد که نزدیک به 261 هزار دانش‌آموز در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین تشت‌گذاری در مازندران

پیام نماینده ولی فقیه در مازندران به مناسبت درگذشت حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدباقر حجتی

پیام تسلیت محمد محمدی در پی درگذشت عالم جلیل القدر آیت الله دکتر سید محمدباقر حجتی

تردد در راه‌های مازندران دو طرفه و روان است

سقانفارها باورداشت‌‎های شیعی مردم مازندران

آیین های تاسوعا و عاشورای حسینی در بابلسر

طرح مشترک ساماندهی متکدیان و کودکان کار در بابلسر به اجرا در امد

ملت ایران با الگو قراردادن قیام اباعبدالله (ع) برابر هر گونه ذلت و تهدید ایستادگی می‌کند

جوانان عزیز قرآن را از خود دور نکنند و با قرآن زندگی کنید

فیلم‌نامه «پدر،مادر،من‌زنده ام» به نویسندگی محمد آهنگر حاجیکلایی

نمایش نامه «هفت دخترون» به نویسندگی محمد آهنگر حاجیکلایی به چاپ رسید

پویش« اطعام و احسان حسینی» به عشق امام حسین (ع) در مازندران

صدور بیانیه جامعه قرآنی مازندران در محکومیت سخنان سخیف رئیس‌جمهور آمریکا

حج تولدی دوباره، فرصتی بی‌بدیل برای پالایش روح و زدودن غبار گذر زمان از جان آدمی

آیین بزرگداشت شهدای ترور و تجاوز رژیم صهیونیستی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک محورهای هراز و کندوان نیمه سنگین تا سنگین است

بیانیه کانون مداحان بابلسر در حمایت از رهبر معظم انقلاب

ارتقای مرتبه علمی دو عضو هیات علمی دانشگاه مازندران

پرداخت 98 میلیارد تومان زکات در سه ماهه اول سال 1404 در مازندران

هشتمین نشست مدیران و رابطین بنیاد حفظ آثار بابلسر با محوریت پدافند غیرعامل و جهاد تبیین برگزار شد

مازندران قطب فرهنگی ایران است

پویش «شکرانه خرمن» در مازندران

نقش بی‌بدیل هیئات مذهبی در تثبیت اعتماد عمومی

هزار مددجو از خدمات درمانی کمیته امداد بهره‌مند شدند

بازسازی 10 سد انحرافی در مازندران

39 واحد خبازی در سطح این شهرستان در حال فعالیت هستند

بررسی وقایع حقوقی جنگ از سوی دستگاه قضا نوعی جهاد تبیین جهت آشکار شدن ابعاد پنهان آن است

مدیر جهاد کشاورزی سیمرغ از کشت نوآورانه و همزمان توت فرنگی و فلفل دلمه ای برای افزایش بهره وری و درامد در یک مزرعه شهرستان خبر داد.

آیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر در بوستان ولایت ساری برگزار شد

برخورد با متخلفان شکار و صید در مازندران

اعتقاد عملی به امر به معروف و نهی از منکر، دوستی با امام حسین(ع)

اتحاد و انسجام ملت از دیگر دلایل تبریک مقام معظم رهبری

آزادی زندانیان جرائم غیرعمد خیری ماندگار است

توزیع 2500 تن جو با نرخ دولتی بین دامداران مازندران

تشییع پیکر مطهر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی

پیشنهادهایی در مجلس برای بستن تنگه هرمز و خروج از ان‌پی‌تی مطرح شده است

دیدار مبلغان «طرح بصیرت عاشورایی» با نماینده ولی فقیه در مازندران

«همایش جهاد تبیین» در ساری برگزار شد

ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

فریاد عهد مردم سیمرغ در سایه پرچم شهیدان در پی اجرای عملیات غرورآفرین «بشارت فتح» توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی،

طرح «بصیرت عاشورایی» در بقاع متبرکه مازندران به اجرا در آمد

3 جاسوس موساد در ارومیه اعدام شدند

دعای پیروزی از دل سیمرغ؛ ندای توسل خادمیاران رضوی در جوار شهیدان برای شکست اسرائیل غاصب

حادثه اخیر بدون خسارت بود

توزیع بیش از پانزده هزار اصله نهال توت میان مددجویان بابلی

موجودی کافی و توزیع مناسب کالاهای اساسی در بابلسر

فراخوان پویش مردمی فیلم‌سازی «وطن به روایت من» در مازندران

همه باید با وحدت و وفاداری دفاع جانانه کنیم و زیر بار ظلم نرویم

فرمانده سپاه کربلای مازندران به‌مناسبت روز بسیج اساتید پیامی صادر کرد

اسکان اضطراری 2 هزار مسافر در بقاع متبرکه مازندران