آخرین مطالب

کرونا و تعدیل نکردن نیرو عملکرد استانداری مازندران را متاثر کرد آیین زندگی، بهداشت و سلامت

کرونا و تعدیل نکردن نیرو عملکرد استانداری مازندران را متاثر کرد

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :اداره کل بازرسی استانداری مازندران اعلام کرد که شیوع کرونا در اواخر سال گذشته و مخالفت استاندار با تعدیل نیروی انسانی در شرایط سخت اقتصادی کشور سبب شده است تا نمره ارزیابی این مجموعه از سوی وزارت کشور تحت تاثیر قرار گیرد.

ارزیابی عملکرد استانداری های کشور به استناد مصوبه شورای عالی اداری و در راستای استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد در دستگاه های اجرایی موضوع فصل یازدهم قانون مدیریت خدمات کشوری از سوی وزارت کشور در شاخص های عمومی و اختصاصی انجام می شود و نتایج ارزیابی عملکرد سال 98 نیز بتازگی اعلام شده است.

اداره کل بازرسی استانداری مازندران اعلام کرد که  ارزیابی عملکرد سال 98 این مجموعه به خاطر تاخیر قرارگیری عملکرد در سایت ارزیابی به دلیل شیوع ویروس کرونا و ابتلای تعدادی از کارکنان استان به این ویروس تحت تاثیر قرار گرفته است.

در اطلاعیه اداره کل بازرسی استانداری آمده است : انتشار آخرین آمارها در این حوزه برخی سئوالات را در میان افکار عمومی ایجاد نموده است که ضروری است اطلاع رسانی و شفاف سازی لازم در این زمینه صورت گیرد تا با نگاهی درست و واقع گرایانه به این مساله توجه شود.

در این اطلاعیه آمده است : این ارزیابی در 2 محور اختصاصی و عمومی صورت گرفته و برابر اعلام کتبی وزارت کشور در 2 سال متوالی 97 و 98 در مجموع امتیازات و از چهار سطح کیفی عالی، خوب ، متوسط و ضعیف ، استانداری مازندران در سطح خوب  قرار گرفته است.

اطلاعیه اضافه می کند : در زمینه ارزیابی عملکرد محورهای اختصاصی ، استانداری مازندران موفق به تحقق حدود 92 درصد اهداف تخصصی در زمینه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ... شده و در شاخص های عمومی نیز به استناد آمارها به صورت کلی عملکرد خوب و قابل توجهی داشته است، اما تنها در دو شاخص نمره کمتری کسب نموده که این موضوع تاثیر خود را بر میانگین کلی ارزیابی گذاشته است.

در توضیح اداره کل ارزیابی عملکرد استانداری مازندران آمده است : در شاخص هایی مانند استقرار نظام مدیریت عملکرد و بهبود فضای کسب و کار نیز عدم وجود زیرساخت و بعضی از مسائل فنی به علاوه عدم تخصیص اعتبار کافی، برخی از چشم اندازهای مورد نظر محقق نشده است . همچنین  در زیر شاخص هایی مانند کاهش نیروهای قراردادی و کاهش پست سازمانی و ... دغدغه استاندار مازندران بر جلوگیری از هر گونه تعدیل نیرو آن هم در شرایط فعلی اقتصادی بوده که این موضوع یکی از دلائل کاهش امتیاز در شاخص عمومی مدیریت سرمایه انسانی به شمار می رود.

اداره کل بازرسی استانداری مازندران یاد آور شد :  ارزیابی انجام شده بر اساس شاخص های ابلاغی انجام می شود که بسیاری از عملکردها در این شاخص ها دیده نشده و به عبارتی بعضی از شاخص های عملکردی یک دستگاه را در بر نمی گیرد ، لذا انبوهی از موفقیت های استان در بخش های مختلف در شاخص ارزیابی لحاظ نشده و یا نمره کمتری به آن اختصاص داده شد.

در اطلاعیه این اداره کل آمده است : ارزیابی  طبق روال معمول با بارگزاری مستندات پس از پایان سال و در ابتدای سال جدید انجام می پذیرد که در سال جاری متاسفانه با شیوع ویروس کرونا همزمان شد  و استان مازندران به عنوان سومین استان درگیر با ویروس کرونا در آن زمان شرایط سخت و ناگواری را سپری کرد و به دلیل عدم تجربه و شناخت کافی از این ویروس بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری کرونا ویروس کشور و اعلام وضعیت قرمز، محدودیت هایی نظیر تعطیلی ادارات، به کارگیری یک سوم نیروها را به همراه داشته است که در این راستا حسب مصوبه ستاد پیشگیری کرونا استان در جهت حفظ جان هم استانی های عزیز این مصوبه با پیگیری زیاد در تمامی ادارات و از جمله استانداری اعمال شد.

اداره کل بازرسی استانداری مازندران یادآور شد : از این جهت تعداد زیادی از کارشناسان مربوطه به دلیل اجرای طرح فوق و درگیر شدن خود و اعضای خانواده به ویروس کرونا و ضرورت قرنطینه و درمان، متاسفانه انجام بموقع بارگذاری های مستندات برای اموری که اجرایی شده بود محقق نشد ، ضمن اینکه غالب استان های بالای جدول در آن دوران از لحاظ ویروس کرونا در شرایط سفید بوده و حتی درگیری خاصی در این زمینه نداشته اند. البته این مسئله نافی برخی از کم کاری ها در بعضی از واحدهای ستادی نبوده که تذکرات و برخورد لازم در زمان مقتضی توسط مسئولین استانداری انجام خواهد شد.

اداره کل بازرسی استانداری مازندران برای ارزیابی عملکرد استانداری در سال 98 مردم را به سایت استانداری به آدرس www.ostan-mz.ir ارجاع داد.

در روزهای اخیر برخی رسانه های جایگاه عملکرد استانداری مازندران در رتبه 28 میان استانداری های کشور را مستمسک قرار دادند و خواهان بررسی این عملکرد ضعیف از سوی نمایندگان استان در مجلس شدند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت

تنها کشوری که اجازه نداد طرح «اسرائیلِ بزرگ» شکل بگیرد، ایران بزرگ بود

نخستین روز آیین عزاداری فاطمیه دوم در بابلسر با حضور مسئولان شهرستان

همراه با سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) آیین یادواره شهدای روستای باقرتنگه برگزار می‌شود

دنیای رنگین‌کمان با هنر عکاسی در دل جنگل

شهید سد لفور، حکایت گوهری بر روی سد است

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند

اقامه ولایت مهم‌ترین درس زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) است

برگزاری رویدادهای ورزشی در بابلسر چه آورده ای دارد؟

برگزاری دوره توانمندسازی هنرآموزان صنایع چوب و مبلمان مازندران در بابلسر

دودانگه در سوگ افتخار؛ خوشامدگویی عاشقانه به شهید شلمچه

تفکر بسیجی بر منطق مقاومت استوار است

خانواده‌های زندانیان محروم و مظلوم‌اند و باید کرامت آن‌ها حفظ شود.

سوگ یاس نبوی در سیمرغ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها مراسم سوگواری

نسل زد و شهدا/ آشکار شدن نیمه پنهان نسل زد در یاد شهدا

آغاز طرح «مسجدی وچون» و «پسران حاج قاسم» در میاندورود

اردوی جهادی در بازسازی منزل نیازمند درسیمرغ در ادامه فعالیت‌های جهادی و خدمت‌رسانی،خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

پیام تبریک دکتر_علی_کشوری نماینده مردم شریف قائم‌شهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی

مساعدت بیش از 11 میلیارد ریالی حامیان سیمرغی به فرزندان ایتام و محسنین در 7 ماهه سالجاری

نمایشنامه‌خوانی «آلوده» توسط گروه تئاتر سیاوشان جهاددانشگاهی مازندران

ایران دریامحور؛ مسیر آینده توسعه و فرصت‌های منطقه آزاد شمال

اولین تجربه حضور در همایش دانشگاه و رسانه در دانشگاه مازندران – بابلسر

مسئله حجاب به عهده مسئولان سه قوه است

حذف 323 سرعت‌کاه غیرمجاز به دستور استاندار مازندران

وضعیت مطلوب دام در شهرستان سوادکوه

جشن بزرگ هفته مازندران در دبستان مهدیه پل‌سفید

پیام تبریک صاحب‌امتیاز و شورای تحریریه‌ی پایگاه خبری فجر شمال به نویسنده سویه‌های نمایشی در آیین‌ها و بازی‌های محلی مازندران

رونمایی از دو اثر ادبی در بابلسر؛ پیوند آیین‌های بومی با نگاه انسان‌گرای ادبیات معاصر

عطر رضوی میهمان دانش‌آموزان سیمرغی شد در ادامه اجرای طرح معنوی چهارشنبه‌های رضوی(ع)

کشف ماینر‌های میلیاردی قاچاق در شهرستان سیمرغ

آیین رونمایی از دو اثر ادبی در بابلسر برگزار می‌شود

حسینیان جانشین سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور شد

پیش‌بینی برداشت بیش از 145 هزار تن مرکبات از 3740 هکتار باغات سیمرغ

نخستین همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در مازندران برگزار شد

مقام قدسی کوثر هستی؛ استدلال قرآنی بر مظلومیت و شهادت حضرت زهرا (س)

81 نوعروس تحت حمایت کمیته امداد بابل راهی خانه بخت شدند

جمع‌آوری بیش از 121 میلیارد ریال برای رفع نیاز محرومان

نخستین رویداد ملی «جایزه ادبی نیما» برگزار می‌شود

نقدی بر گزارش روزنامه هفت صبح از رواج پدیده شوگرددی و شوگرمامی

تأکید بر آنالیز خاک و نقش کشاورزان پیشرو در توسعه کشت‌های استراتژیک