آخرین مطالب

استاندار خواستار حمایت از سرمایه‌گذاری شیلاتی مازندران شد آموزش، علم، فناوری و بازی

استاندار خواستار حمایت از سرمایه‌گذاری شیلاتی مازندران شد

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران رونق کسب و کار در حوزه شیلات استانی را علاوه بر اشتغال‌زایی باعث رونق صادرات دانست و بر ضرورت حمایت از این بخش از جمله فراهم آوردن زیرساخت‌های کامل صادراتی شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :احمد حسین زادگان روز سه شنبه در کارگروه اقتصادی ، سرمایه گذاری و اشتغال استان که با حضور معاون وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در ساری برگزار شد ، افزود : توانمندی مازندران در تولید محصولات شیلاتی و آبزیان بی مانند است و هم اکنون نیز پایانه صادراتی محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری در استان در دست ساخت قرار دارد.

وی خواستار حمایت از سرمایه گذاری صورت گرفته در پایانه محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری استان و تکمیل سریع تر آن شد و گفت : حمایت از این زیرساخت می تواند باعث توسعه صادرات محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری استان شود که نتیجه آن اشتغالزایی همراه با ارزش افزوده بیشتر خواهد بود.

نماینده عالی دولت در مازندران تاکید کرد : حمایت از شرکت های تعاونی ماهیان خاویاری و محصولات شیلاتی در حوزه صادراتی مازندران می تواند ارزی آوری خوبی برای کشور در قالب توسعه صادرات غیر نفتی داشته باشد.

حسین زادگان همچنین از نقش اندک بخش تعاون در اقتصاد کشور و استان ابراز نارضایتی کرد و گفت : توسعه و کارآمدی شرکت های تعاونی در سطح ملی نیازمند اعتماد سازی عمومی است .

وی افزود : با وجود این که برنامه اصلی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسعه تعاونی ها در حوزه اقتصادی بود ، این برنامه ریزی تا حد زیادی موفق عمل نکرده است.
استاندار مازندران سلب اعتماد عمومی از تعاونی ها و موانع فرهنگی را مهم ترین مشکل توسعه تعاونی ها برشمرد و اظهار داشت : بدون توجه به اعتمادسازی عمومی نمی توان امید چندانی به کارآمدی شرکت های تعاونی داشت .
نماینده عالی دولت در مازندران با اظهار این که در این استان برخی از شرکت های تعاونی در حوزه اقتصادی فعالیت های چشمگیری دارند ، خواستار حمایت جدی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی از این شرکت ها شد.

وی حمایت از شرکت های  تعاونی توسعه عمران استانی را از دیگر مطالبات این خطه شمال کشور دانست و اظهارداشت : در حال حاضر پنج شرکت تعاونی توسعه و عمران در این استان فعالیت دارند که از ظرفیت های خوبی در حوزه عمرانی برخوردارند و باید این شرکت ها نیز مورد حمایت مالی و اعتباری برای توسعه فعالیتشان قرار بگیرند.
استاندارمازندران با اشاره به  برنامه استانی حذف شکار غیر مجاز پرندگان وحشی مهاجر در این خطه شمال کشور ، گفت : طرح پرنده نگری برای ایجاد اشتغال و حذف شکار غیر مجاز در دستور کار قرار گرفت که تاکنون سه سرمایه گذار بخش خصوصی برای اجرای این طرح استقبال کردند.
حسین زادگان خواهان حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شرکت های تعاونی در حوزه پرنده نگری برای پایان شکار غیر مجاز شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر