آخرین مطالب

امام جمعه ساری:

انتظار حضور پررنگ‌تر مسئولان در میان مردم و توجه به ارزش‌های دینی در کنار توسعه اقتصادی نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

انتظار حضور پررنگ‌تر مسئولان در میان مردم و توجه به ارزش‌های دینی در کنار توسعه اقتصادی

  بزرگنمایی:
خطیب جمعه ساری با محکومیت سیاست‌های تفرقه‌افکنانه استکبار، وحدت را مهم‌ترین سلاح فروپاشی قدرت پوشالی آمریکا دانست و با تأکید بر مدیریت دوبعدی استان، خواهان حضور مستمر مسئولان در نمازجمعه و تجمعات مردمی و همچنین تقویت جدی‌تر عفاف و حجاب در کنار آبادانی شد.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری، در خطبه‌های نماز جمعه 6 شهریور 1405 که با حضور پرشور مردم ولایتمدار و شهیدپرور ساری در  مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به اهمیت نماز در زندگی مؤمنان اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمودند هر کس عمداً نماز واجب را ترک کند، از حمایت خداوند بی‌بهره خواهد شد و خداوند تعهدی برای حمایت از او ندارد.

وی با اشاره به وضعیت جامعه بشری پیش از بعثت پیامبر اکرم(ص) افزود: عصر جاهلیت، دوران تفرقه، جنگ، دشمنی و خونریزی بود، اما یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای پیامبر اسلام(ص)، تبدیل دشمنی‌ها به برادری، اخوت و همبستگی میان مردم بود؛ دستاوردی که امروز نیز می‌تواند الگویی برای جوامع اسلامی باشد.



امام جمعه ساری با بیان اینکه وحدت امری فطری است، تصریح کرد: وحدت نیازمند یادآوری و هشدار همیشگی است و باید مراقب باشیم شیطان بار دیگر اختلاف، نزاع و دشمنی را به جامعه بازنگرداند؛ چراکه تفرقه، زمینه‌ساز تضعیف ملت‌ها و افزایش نفوذ دشمنان است.

محمدی‌لائینی با تأکید بر ضرورت برخورداری وحدت از معیار و محور مشخص گفت: وحدت‌هایی که صرفاً بر اساس منافع مشترک یا دشمن مشترک شکل می‌گیرند، پایدار نخواهند بود؛ بهترین محور برای وحدت، مبانی ایمانی، اعتقادی و فرهنگی و حرکت حول محور خداوند، قرآن کریم، پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) است.



وی شیطان، هوای نفس، بدگویی، سخنان زشت و رفتارهای اختلاف‌برانگیز را از عوامل ایجاد تفرقه دانست و خاطرنشان کرد: اگر جامعه در برابر این عوامل هوشیار نباشد، سرمایه ارزشمند وحدت و همبستگی آسیب خواهد دید. از همین رو، اصلاح روابط میان مردم و جلوگیری از گسترش اختلافات باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به مفهوم «جاهلیت مدرن» در جهان امروز اظهار کرد: جهان امروز گرفتار جاهلیتی نوین است؛ جاهلیتی که با وجود پیشرفت‌های علمی و فناوری، جنایات و خونریزی‌های آن از دوران گذشته نیز فراتر رفته است. با یک بمب اتم می‌توان صدها هزار انسان بی‌گناه را نابود کرد و در غزه نیز طی دو سال گذشته، بیش از 70 هزار انسان به خاک و خون کشیده شده‌اند و این جنایات گاه با افتخار نیز همراه است.



امام جمعه ساری ادامه داد: امروز جهان به کسی نیاز دارد که همانند پیامبر اکرم(ص)، جاهلیت را به عقلانیت تبدیل کند؛ موعودی که نام و سیره‌اش با پیامبر(ص) پیوند دارد و جهان را پس از آنکه از ظلم و ستم آکنده شده است، از عدل و داد پر خواهد کرد. آن موعود الهی، حضرت مهدی(عج) است که مؤمنان در انتظار ظهور او هستند.

وی با اشاره به اهمیت اصلاح ذات‌البین گفت: امام صادق(ع) می‌فرمایند محبوب‌ترین صدقه نزد خداوند، اصلاح میان مردم هنگامی است که روابط آنان تیره شده و از یکدیگر فاصله گرفته‌اند. این سخن نشان می‌دهد که ایجاد آشتی، انسجام و همدلی در جامعه اسلامی، از ارزش و جایگاه والایی برخوردار است.



محمدی‌لائینی همچنین هفته وحدت را تدبیر ارزشمند امام خمینی(ره) برای تقویت همبستگی مسلمانان دانست و گفت: نباید اختلافات جزئی، از جمله اختلاف در تاریخ میلاد پیامبر اکرم(ص)، زمینه تفرقه میان امت اسلامی را فراهم کند. وی همچنین با گرامیداشت سالروز شهادت رئیسعلی دلواری و روز مبارزه با استعمار انگلیس، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های اصلی استعمار، تفرقه‌افکنی میان ملت‌هاست و انقلاب اسلامی ایران احیاکننده راه و آرمان رئیسعلی‌ها در مبارزه با سیاست‌های استعماری است.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از خدمات دولت و مدیران استانی، خواستار حضور پررنگ‌تر مسئولان در نمازهای جمعه و اجتماعات مردمی شد و با اشاره به دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی در حوزه عفاف و حجاب تأکید کرد: خواهران انقلابی و آحاد جامعه باید به این ارزش اساسی پایبند باشند. مدیریت استان نباید تنها به مسائل عمرانی و اقتصادی معطوف شود، بلکه تقویت ارزش‌های دینی و اخلاقی نیز باید هم‌زمان با آبادانی و توسعه مورد توجه قرار گیرد.




وی در پایان با تأکید بر قدرت راهبردی وحدت در برابر نظام سلطه گفت: وحدت، سلاحی مهم‌تر و خطرناک‌تر از بمب اتم است و دشمنان و مستکبران جهان، به‌ویژه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی، از وحدت ملت‌ها هراس دارند
.

پایان پیام
سردبیر و خبرنگار:حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انتظار حضور پررنگ‌تر مسئولان در میان مردم و توجه به ارزش‌های دینی در کنار توسعه اقتصادی

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

برپایی نخستین نمایشگاه انفرادی آثار بانوی هنرمند بابلی

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند