آخرین مطالب

مدیر حوزه‌های علمیه کشور؛

مردم بافرهنگ مازندران ولایتمداری را در عمل ثابت کردند سیاست و جامعه

مردم بافرهنگ مازندران ولایتمداری را در عمل ثابت کردند

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: مدیر حوزه‌های علمیه کشور در آیین سالگرد ارتحال آیت الله عبدالله نظری خادم‌الشریعه در ساریگفت : مردم بافرهنگ و بااصالت مازندران ولایتمداری و در خط امام راحل و رهبر معظم انقلاب حرکت کردن را در عمل ثابت کرده‌اند.

گروه سیاسی و اجتماعی: مدیر حوزه‌های علمیه کشور در آیین سالگرد ارتحال آیت الله عبدالله نظری خادم‌الشریعه در ساریگفت : مردم بافرهنگ و بااصالت مازندران ولایتمداری و در خط امام راحل و رهبر معظم انقلاب حرکت کردن را در عمل ثابت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور  سی ام دی ماه 1400 در آیین سالگرد ارتحال آیت الله عبدالله نظری خادم‌الشریعه در مسجد جامع ساری افزود: مازندران زادگاه اندیشمندان و فقهای برجسته ایران زمین است که حوزه‌های علمیه کشور به این شخصیت‌های وارسته افتخار می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: تلاش و مجاهدت‌های حکیمانه علما و مردم متدین مازندران در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس ستودنی ، غیرقابل انکار و بی‌مانند است و ملت ایران قدردان میهن‌دوستی و اسلام‌دوستی جوانان و روحانیون معزز این دیار سرافراز هستند.

عضو فقهای شورای نگهبان گفت : به مازندران باصلابت به واسطه تربیت فرزندان صالح ، علما و فقهای ارزشی آفرین می‌گوییم و باید جایگاه واقعی مفاخر دینی این استان بیش از پیش به مردم معرفی شود و در زمان حاضر هم شخصیت‌های وارسته و علمای سرشناسی در مازندران حضور دارند که باید قدردان اندیشه‌های گران‌بهای آنان باشیم.

وی اضافه کرد : حوزه‌های علمیه در سال‌های گذشته در سراسر کشور همواره پذیرای مجاهدانی امانتدار و علما و روحانیون دلسوزی از استان مازندران بوده و این شخصیت‌های والامقام از نظر جایگاه علم الهی در کنار علمای اسلام، سرآمد هستد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد : یک از این شخصیت‌های وارسته، آیت‌ الله نظری خادم الشریعه است که به معنای واقعی در خط امام و رهبری بودن و برای عزت و سرافرازی ایران اسلامی تلاش می‌کردند.

وی گفت : تقوا و علم آیت الله نظری باعث شد که ایشان مردم‌دار شوند و مردم‌دار بمانند و همواره باید نام و یاد این شخصیت فرهیخته را گرامی بداریم و حوزه‌های علمیه کشور به همچنین انسان‌های نیک‌سرشتی می بالد.

او ا فزود : این عالم ارزشی همواره در عمر با برکتش، در راه اعتلای فرهنگ اسلامی و ترویج هدایت مردم تلاش می کرد و ایشان از دل بستگان واقعی مکتب امام راحل بودند.

در این آیین سید محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ساری و آیت الله معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و جمعی از شخصیت های سیاسی، دینی و اقشار مردم حضور داشتند.

گفتنی است:  آیت الله نظری خادم الشریعه در روز 12 بهمن سال 1399 در سن 88 سالگی به دیار معبود خود شتافت. 

آیت الله نظری متولد سال 1311 در شهر زیراب ، از علما و شخصیت های دینی و انقلابی استان مازندران به شمار می رفت که در میان مردم از جایگاه و محبوبیت ویژه ای برخوردار بوده است .

وی در بحبوبه انقلاب اسلامی نقش اثرگذاری در تبلیغ انقلاب در میان مردم مازندران داشت به طوری که او به همراه مرحوم حجت الاسلام مصطفی مصطفوی پیام همراهی مردم زیراب با انقلاب را به امام خمینی (ره) منتقل می کرد.

آیت الله نظری در زمان حضور امام خمینی (ره ) در نوفل لوشاتو ، به مدت 11 روز در آنجا حضور داشت و به همراه بنیانگذار انقلاب اسلامی 12 بهمن سال 1357 به ایران بازگشت .

این روحانی بلندپایه مازندرانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ساری درس خارج از فقه و اصول را تدریس می کرد و افراد و علمای بسیاری از محضر وی کسب فیض کردند .

آیت الله نظری پایه گذار دهه غدیر در کشور است و این رسم نکو را در طول دهه‌های اخیر با برپایی مراسم و سخنرانی های علمی در ساری و شهرهای دیگر مازندران زنده نگاه می‌داشت.

خیرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی

انتهای پیام



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد