آخرین مطالب

: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران

تکمیل شدن بیمارستان ماهفروجک ساری با سرمایه‌گذار خارجی آیین زندگی، بهداشت و سلامت

تکمیل شدن بیمارستان ماهفروجک ساری با سرمایه‌گذار خارجی

  بزرگنمایی:
گروه بهداشت و سلامت: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران باانتقاد از تخصیص و تزریق اعتبارات قطره چکانی در تمکیل بیمارستان یک‌هزار و ۱۰۰ تختخوابی ماهفروجک ساری ، گفت که با ادامه این روند تکمیل این طرح تا ۲۰ سال دیگر هم امکان‌پذیر نیست.

گروه بهداشت و سلامت: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران باانتقاد از تخصیص و تزریق اعتبارات قطره چکانی در تمکیل بیمارستان یک‌هزار و 100 تختخوابی ماهفروجک ساری ، گفت که با ادامه این روند تکمیل این طرح تا 20 سال دیگر هم امکان‌پذیر نیست.





  به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران  بیستم اردی بهشت ماه 1400  در نشست خبری با اصحاب رسانه به‌مناسبت هفته گرامی داشت سلامت گفت: که برای تکمیل این طرح که در 16 هکتار زمین در حال ساخت است، حدود چهار هزار میلیارد تومان نیاز است.
وی افزود : بیمارستان ماهفروجک به عنوان یکی از بزرگترین بیمارستان های بزرگ کشور در صورت تکمیل می‌تواند جهش خوبی در حوزه گردشگری سلامت، درمانی، خدماتی و پژوهشی مازندران به وجود آورد و از مسوولان اجرایی و وزارت بهداشت می‌خواهیم که تکمیل این طرح را به صورت ویژه ببینند.
توی اد امه داد : باموافقتی که وزارت بهداشت و استاندار مازندران داشتند، قرار است همراهی و مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی در تکمیل بیمارستان ماهفروجک را داشته باشیم و یکی از بانک های استان هم برای ادامه ساخت این طرح با تخصیص اعتبار اعلام همکاری کرده است.
غلامی اظهارکرد: قرار است در صورت تکمیل این طرح برای جذب دانشجویان خارجی و همچنین هوشمندسازی بیمارستان با فناوری روز جهان اقدام شود اما با تخصیص اعتبارات اندک نمی‌شود این طرح را پیش برد و باید تمام تلاش مسوولان اجرایی و اداری وزارت بهداشت و استانداری مازندران برای تکمیل این طرح با تخصیص اعتبار به کارگیری شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با ارایه این مطلب که تکمیل این بیمارستان مطالبه جدی مردم مازندران است و تاخیر چندین ساله در تکمیل به هیچ عنوان صحیح و زیبنده مردم این دیار نیست و در سفر استانی رییس جمهور به مازندران حدود 200 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این بیمارستان مصوب شد که تاکنون رقمی تخصیص نیافته است. خاطر نشان کرد : به صورت روزانه پی گیر تخصیص اعتبار برای تکمیل این طرح هستیم و در آینده نزدیک برای تسریع در تکمیل این طرح نماینده ویژه تعریف خواهد شد.
وی اذعان داشت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم حدود 18 میلیارد تومان برای تکمیل این طرح برای بودجه سال 1401 درنظرگرفته که این اعتبارات هم تاکنون تخصیص پیدا نکرده است.

غلالمی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی ‌های انجام شده برای مدیریت جامع سلامت در استان، ارائه عادلانه خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی در استان در آینده نزدیک منطقه‌ای خواهد شد و سه منطقه علوم پزشکی در غرب، مرکز و شرق استان با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران شکل می‌گیرد و با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی در هر منطقه می‌توان روند ارائه خدمات بهداشتی عادلانه به اقشار مردم را سرعت بخشید.
وی افزود: حدود 22 هزار نفر در بخش ها اجرایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارند که به طور متوسط 70 درصد از آنان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان این که، یک هزار و 100 پزشک فوق تخصص و یک‌هزار و 337 پزشک متخصص در مازندران فعالیت دارند گفت: از این تعداد 136 نفر به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال فعالیت هستند.
در تقویم جمهوری اسلامی ایران 17 تا 23 اردیبهشت در راستای آشنایی بیشتر مردم، تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان با موضوعات مهم حوزه سلامت به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

گفتنی است: ساخت بیمارستان یک‌هزار و 100 تختخوابی ماهفروجک از مصوبات نخستین سفر استانی دولت نهم بود که کلنگ آن در سال 1386 به زمین زده شد. بر اساس وعده‌ای که مسوولان وقت داده بودند قرار بود این بیمارستان ظرف 2 سال تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری شود ولی با گذشت بیش از 14 سال از آغاز اجرا اما این طرح اکنون تنها 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد

مراسم ایام شهادت آقا امام محمد باقر علیه السلام و آیین گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای قیام خونین 15 خرداد

فرمانده جدید، برای تحقق اهداف عالی نظام و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تلاش نماییم