آخرین مطالب

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که در مولد سازی به دلیل بخشی نگری که در دستگاه‌های اجرایی استان وجود دارد، سیاست و جامعه

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که در مولد سازی به دلیل بخشی نگری که در دستگاه‌های اجرایی استان وجود دارد،

  بزرگنمایی:

خبرنگار فجر شمال /استاندار مازندران امروز در جلسه شورای برنامه ریزی استان در ساری، با اشاره به دومین سفر استانی رئیس جمهور به مازندران تا پیش از اسفند امسال گفت: برخی طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی کمتر از 30 درصد که از 10 سال پیش رها شده، در استان وجود دارد که تاکید می شود تمامی طرح‌های نیمه تمام باید در کمترین زمان ممکن از سوی دستگاه‌های متولی تعیین تکلیف شود. ‎

سید محمود حسینی پور  با بیان اینکه طرحهای نیمه تمام در مازندران جلوه ناخوشایندی دارد، افزود: طبق دستور شخص رئیس جمهور، به هیچ عنوان نباید طرح‌های نیمه تمامی در استان وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه باید از فرصت مولد سازی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام که اختیار آن در استان وجود دارد، استفاده کرد، افزود: در سفر رئیس جمهور باید طرح‌هایی که آماده افتتاح است،  به سرعت عملیاتی شود و طرح‌هایی که قرار است در این سفر  آیین افتتاح آن به صورت رسمی انجام شود، باید حداقل یک ماه زودتر مورد استفاده مردم قرار گیرد.

استاندار مازندران با اظهار این که مدیران دستگاه اجرایی، از فرصت برخورداری بودجه وزارتخانه‌ها استفاده کنند، خاطرنشان کرد: هنر مدیران دولت سیزدهم پیگیری دریافت بودجه طبق مقررات از وزارتخانه‌های مربوطه است.

حسینی پور تصریح کرد: به طور یقین بودجه مصوب، جوابگو تکمیل طرح‌های نیمه کاره گذشته نیست، بنابراین باید از بودجه وزارتخانه‌ها استفاده کرد، مشارکت و همکاری نمایندگان مجلس هم در دریافت بودجه از وزارتخانه‌ها هم مهم و اثر گذار است. تاکید می‌کنم مدیری که در چانه زنی در گرفتن اعتبار و بودجه تلاش کند، مورد حمایت دولت است.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که در مولد سازی به دلیل بخشی نگری که در دستگاه‌های اجرایی استان وجود دارد، به درستی پیشرفتی حاصل نشده است، گفت: این در حالی است که طرح‌های عمرانی که رسوب 15 تا 20 ساله دارند، باید از این فرصت سرمایه گذاری به نتیجه برسد.

حسینی پور با بیان این که طرح‌های عمرانی که زیر 50 درصد پیشرفت فیزیکی در استان مازندران دارند باید از محل مولد سازی به نتیجه برسد، گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌های استان توجه به طرح‌های بهداشتی و درمان است.

وی به اهمیت فعالیت‌های 2 سال گذشته دولت سیزدهم نسبت به طرح‌های تولیدی و صنعتی مازندران اشاره کرد و گفت: کارخانه نساجی مازندران با دستور  رئیس جمهور به سر و سامان رسید که علاوه بر پرداخت دیون عقب مانده کارگران، این کارخانه با 500 نفر فعال شده است.

حسینی پور به توجه دولت نسبت به پسماند مازندران به عنوان یکی از دیگر دغدغه‌های مهم استان اشاره و تصریح کرد: اکنون مجموعه زباله سوز نوشهر و ساری با تخصیص اعتبار و مدیریت جهادی به سرانجام خوبی رسیده است. این که تا 13 سال زباله سوز ساری فقط 43 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد، اما در 2 سال دولت سیزدهم به 96 درصد برسد، نشان از اهتمام دولت به مقولات زیست محیطی و مدیریت پسماند استان دارد.

نماینده عالی دولت در مازندران به مشکلات انباشت زباله در آمل و مشکلات نفوذ شیرابه به منابع آب سد هراز اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز با دستور شخص رئیس جمهور و تخصیص اعتبار در حال ساماندهی است.

حسینی پور با اشاره به ایجاد کارخانه زباله سوز 500 تنی در آمل با دستور رئیس‌جمهور ، افزود: حل مشکلات زباله انجیل سی بابل نیز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به مرحله خوبی از مدیریت رسیده است.

استاندار مازندران به مرکز درمان ناباروری حضرت فاطمه زهرا (س) شهرستان بابل اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت اجرای طرح جوانی جمعیت و این که بیش از چهار هزار زوج نابارور در استان شناسایی شدند، این طرح باید هر چه زودتر راه اندازی شود.

وی به بیمارستان 32 تختخوابی بندپی بابل با 55 درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان 280 تخته خوابی بابلسر با 12 درصد پیشرفت فیزیکی اشاره کرد و گفت: ساخت دانشکده دارو سازی و پرستاری و مامایی، 2 طرح مهم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که در سفر بعدی رئیس جمهور مورد اهتمام است.

حسینی پور با اظهار این که بعضی از طرح‌های عمرانی زیر 30 درصد پیشرفت فیزیکی سال‌ها در دید مردم قرار دارد و این طرح‌ها تداعی کننده ناکارآمدی مسوولان مازندران برای مردم شده است، ادامه داد: اگر نظارت‌ها بر اجرای طرح‌های عمرانی انجام شود، مشکلات مردم حل و فصل می‌شود.

استاندار مازندران به نشست مشترک با " داوود منظور "رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی که به نتایج خوبی برای توسعه و پیشرفت فیزیکی طرح‌های عمرانی استان رسیده ایم، اشاره کرد و گفت: در این نشست 16 مصوبه برای تکمیل طرح‌های عمرانی زیر ساختی استان به ثبت رسید.

وی تکمیل محور دزبن به محمودآباد، ایمن سازی جاده چالوس، صدور مجوز کمیسیون ماده 23 در رابطه با پارک و علم و فناوری و تخصیص 28هزار میلیارد ریال از اعتبارات باقی مانده سفر اول رئیس جمهور تا پایان امسال را مهمترین دستاورد‌های این نشست عنوان کرد.

حسینی پور صادرات محصولات کشاورزی، ساماندهی املاک، احیا واحد‌های تولیدی غیر فعال در شرکت شهرک‌های صنعتی. تعیین تکلیف معادن راکد، افزایش شبکه فاضلاب شهری، تامین و تخصیص اعتبار برای توسعه طرح‌های حمل و نقل جاده ای، تکمیل و تجهیز ناوگان حمل و نقل دریایی مازندران و پیگیری ایجاد ریل برای قطار شهری از شرق تا غرب مازندران را نیز از دیگر مصوبات این نشست عنوان کرد.

استاندار مازندران به اشتغال برای فارغ‌التحصیلان به خصوص در روستا‌های استان که باید مورد توجه همه قرار بگیرد، اشاره کرد و گفت: 61 درصد بیکاران مازندران فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند.

حسینی پور با بیان این که برنامه راهبردی رشد اقتصادی مازندران در سال 1401 تا 1402 به عنوان برترین برنامه استان‌های کشور معرفی شد، گفت:‌ بر اساس اظهارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور،  برنامه راهبردی رشد اقتصادی مازندران به عنوان الگو برای همه استان‌های کشور ابلاغ شده است./مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل