آخرین مطالب

اعلام آمادگی استاندار مازندران برای همکاری با بسیج سازندگی سیاست و جامعه

اعلام آمادگی استاندار مازندران برای همکاری با بسیج سازندگی

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :اعضای مجمع جهادگران استان مازندران در آستانه سالروز تشکیل سازمان بسیج سازندگی که در 17 اردیبهشت سال 79 به فرمان رهبر معظم انقلاب ایجاد شده است، با مجید حسین‌زادگان استاندار مازندران دیدار کردند.

در این دیدار حسین‌زادگان با اشاره به اینکه شرایط فعلی کشور، همچون شرایط زمان جنگ است گفت: اهمیت کار جهادی و انقلابی، در این ایام بیشتر احساس می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه  اگر حضور مردم و رهبری مقام معظم رهبری نبود، کشور نمی‌توانست از تنگنا‌ها و فشار‌ها عبور کند، افزود: اگر در طی چند سال اخیر، علاوه بر توسعه زیرساخت، بطور متوازن برای رفاه، آسایش، معیشت و اقتصاد مردم برنامه‌ریزی می‌کردیم، یقیناً امروز هیچ جریان و رسانه معاندی نمی‌توانست عملکرد نظام اسلامی را زیر سؤال ببرد.

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود تشکیل مجمع جهادگران استان مازندران با حضور حداکثری گروه‌های جهادی از اقشار مختلف را فرصت بسیار خوبی دانست و خاطرنشان کرد: باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری کرد.

حسین‌زادگان در همین رابطه ادامه داد: همگان باید از ظرفیت سپاه، بسیج و گروه‌های جهادی، به طور کامل استفاده کنیم که در حال حاضر، بهترین نوع بهره‌برداری از این ظرفیت، کمک همه جانبه برای تسریع در رفع محرومیت از استان است.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که  باید نقش رسانه‌ها در کار‌های جهادی مورد توجه قرار گیرد و خدمات نظام اسلامی به مردم، به شکل هنرمندانه‌ای منعکس شود، تاکید کرد:‌ الحمدالله مردم به بسیج و گروه‌های جهادی، اعتماد کامل دارند و در امر محرومیت‌زدایی، با آن‌ها مشارکت می‌کنند. 

استاندار مازندران با بیان اینکه امروزه بسیج با استفاده از توان گروه‌های جهادی تخصصی خود، کار با کیفیت و مطلوب به مردم ارائه می‌دهد، خاطرنشان کرد: هر زمان به سپاه، بسیج و گروه‌های جهادی اعتماد کردیم، به نتیجه مطلوب رسیدیم، اکنون نیز این آمادگی را داریم که در تمامی حوزه‌های خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی، با بسیج و گروه‌های جهادی همکاری کنیم.

حسین‌زادگان در پایان اولویت فعلی استان را بهبود فضای کسب و کار برشمرد  و خاطرنشان کرد: گروه‌های جهادی می‌توانند نقش مهمی در تحقق این هدف مهم ایفا کنند.

در ادامه محمدمهدی اقبال‌پور رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا ماموریت اصلی بسیج سازندگی را تلاش برای رفع محرومیت در مناطق محروم و کم‌برخوردار دانست و گفت:‌ در همین راستا یکی از  مأموریت‌های سازمان بسیج سازندگی کمک به دستگاه‌های اجرایی در حوزه خدمت رسانی و محرومیت‌زدایی است.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی بسیج، با رویکرد حل مسئله و رشد متوازن محلات، توان کافی برای حل مشکلات اساسی استان را در حوزه‌های زیرساختی، آموزشی، فرهنگی، بهداشت و سلامت و اشتغالزایی دارند، افزود: جهادگران در این عرصه‌ها از هیچگونه تلاش و تعامل فروگذار نخواهند کرد.

 نائب رئیس مجمع جهادگران استان در پایان تاکید کرد: سازمان بسیج سازندگی با همکاری گروه‌های جهادی تخصصی، آمادگی دارد تا به مجموعه استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان، همکاری کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه