آخرین مطالب

ضرورت کاهش نرخ بیکاری در بین جامعه ایثارگری سیاست و جامعه

ضرورت کاهش نرخ بیکاری در بین جامعه ایثارگری

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: با تعامل دستگاه‌های اجرایی و همچنین اعطای وام‌های اشتغال می‌توان کاری کرد که نرخ بیکاری در بین جامعه ایثارگران با دیگر افراد جامعه برابر باشد.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال،آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در دیدار با مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، مدیران، معاونین استانی و شهرستانی، اظهار کرد: روز 22 اسفند ماه روز شهدا و ترویج فرهنگ شهادت و ایثار را گرامی می‌داریم و پیشاپیش سال نو و ماه مبارک رمضان بهار طبیعت و قرآن را تبریک عرض می‌کنیم.
وی افزود: خدمت بسیجی‌وار به جامعه ایثارگر جای خرسندی دارد، اما اینکه هنوز خدمات ارائه شده با آنچه که در شان این جامعه است فاصله زیادی دارد به‌خصوص اینکه مشکل اشتغال در جامعه ایثارگری دوبرابر است مایه نگرانی است و نباید اینطور باشد.
آیت الله محمدی لائینی خواستار برنامه‌ریزی برای کاهش نرخ بیکاری در بین جامعه ایثارگری در سال 1402 شد و تاکید کرد: با تعامل دستگاه‌های اجرایی و همچنین اعطای وام‌های اشتغال می‌توان کاری کرد که نرخ بیکاری در بین جامعه ایثارگران با دیگر افراد جامعه برابر باشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی دیگر باید به بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌عنوان یک دستگاه بالادستی نگاه کنند، اضافه کرد: وظیفه همه خدمت‌رسانی به خانواده‌هایی است که برای مملکت خون داده و مصیبت دیدند، چرا که امنیت و پیشرفت را از آن‌ها داریم.
این مسئول ادامه داد: در حوزه مسائل فرهنگی بیش از آنکه به جسم جامعه جانبازان برسیم مسئول هستیم که به ذهن و دلشان برسیم، حفظ باورها و اعتقادات و سبک زندگی درست خیلی مهم‌تر از رسیدگی به جسم و معیشتشان است، پس معاونت فرهنگی مهم است.
وی عنوان کرد: توجه ما بیشتر به فرهنگ دینی و اخلاقی ذیل ارزش‌های اسلامی است، نگاه اعتقادی جانبازان و ایثارگران به این نظام باید حفظ و سبک زندگی اسلامی شان باید تقویت شود تا دستخوش فرهنگ برهنگی نشوند.
آیت الله محمدی لائینی خطاب به جمع حاضر، تصریح کرد: فکر نکنید وظیفه شما پس از ایجاد اشتغال برای فرزندان ایثارگر تمام شده بلکه پایش رفتاری و شغلی پس از آن از وظایف دیگر شماست، اینها نباید هنجارشکن‌تر از بقیه افراد جامعه باشند و این موضوع وجهه جامعه ایثارگری را زیرسوال می‌برد.
نماینده ولی فقیه در مازندران یادآور شد: متاسفانه برخی از دستگاه‌ها بهای لازم و رفتار در شان جامعه ایثارگری را با شاغلین این حوزه ندارند، پس رفتار خود این افراد و رفتار جامعه ایثارگری با اینها باید مناسب باشد.
این مسئول تاکید کرد: انتظار ما از مجموعه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران متفاوت است، اگر خود این کارکنان در موارد فرهنگی پشتیبانی نشوند تاثیرهای بدی دارد، هر روز حداقل دو صفحه قرآن بخوانند و استغفار کنند، در خانواده‌های خودشان به مسئله حجاب و عفاف توجه کنند.
نماینده ولی فقیه در مازندران از سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بدلیل پیگیری مشکلات خانواده های معظم شهدا و ایثارگران قدردانی کرد. 
سعید کهن سال دراین دیدار با اشاره به تاریخچه ای از تشکیل بنیاد شهید امور ایثارگران مازندران و روز شهدا، اظهار کرد: تکریم از مقام شامخ شهدا که بیانگر رشادت‌های شهدا بود وظیفه ای است که در هفته جانباز تا شهید بر خود لازم میدانیم.
وی افزود: ما در بحث فرهنگ ایثار و شهادت بر این باوریم که رفتار شهدا باید در رفتار مسئولان و فرزندان این آب و خاک نهادینه شود، در این راستا در دبیرخانه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مازندران تمام تلاشمان را کردیم.
کهن سال با اشاره به معطل ماندن قانون ماده 74 ایثارگری، تاکید کرد: تلاشمان به احیای این قانون بوده است تا براساس نگاه جمع‌سپاری در حوزه های مختلف هنرهای تجسمی، دیجیتالی، نمایشی و غیره در تولید برنامه‌های محتوایی ورود پیدا کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه مسئولان از دیدار با خانواده‌های شهدا دریغ نکردند، گفت: دغدغه مهم ما آموزش همه کارمندان باهدف توجه ویژه به جامعه ایثارگری و اجرای قوانین معطل مانده در این حوزه در دستگاه‌های اجرایی است.
این مسئول اعلام کرد: بنیاد شهید 134 دیدار با خانواده‌های شهید در هر شهرستان داشت، در این ملاقات‌ها پای دردودل‌ها نشستیم، متوجه شدیم که 70درصد از قوانین قابلیت اجرایی دارد اما متوقف شد.
وی خاطرنشان کرد: ساختار بنیاد باهدف حل مسئله و حضور مشاوران در دستگاه های اجرایی به رفع بیشتر مطالبات جامعه ایثارگری پرداخت، در کنارش تشکل های ایثارگری و سمن‌های مدنی نیز همکاری خوبی دارند.
کهن سال اعلام کرد: بحث مسکن و اشتغال و درمان از جمله مهمترین مشکلات ماست، در بحث اشتغال ضریب بیکاری جامعه ایثارگری نسبت به دیگران علیرغم وجود قوانین دوبرابر است،امسال 300 نفر از جانبازان و 274 فرزندان ایثارگر جذب دستگاه‌های اجرایی شدند که به واسطه ترویج نگاه مطالبه‌گری در دستگاه‌های اجرایی صورت گرفت.
این مسئول با بیان اینکه پرداختی ها در بحث اشتغال از سال گذشته تاکنون از 425 وام خوداشتغالی به هزار و 395 مورد رسید، اذعان داشت: در حوزه مسکن 2 هزار و 455 جانباز و خانواده شهید فاقد مسکن، هزار و 500 نفر برای مسکن معرفی شدند.
وی اضافه کرد: طبق بند ب ماده 44 بیمه باید رایگان باشد اما نیست، در حال حاضر 78 هزار نفر در حوزه تکمیلی، 46 هزار نفر بیمه پایه و درمان و 4هزار و 600 نفر بیماری صعب العلاج داریم، امسال 50درصد افزایش داشتیم، البته میانگین چهار ماه بدهی به بانک دی داریم تلاش داریم تا عید به دو ماه برسانیم.
کهن سال تاکید کرد: پایش سلامت بدون 117 هزار جامعه ایثارگری در منازلشان ویزیت داریم حق پرستاری به همه همسران جانبازان 70درصد به بالا خودمان مراجعه میکنیم.امسال 7درصد ساماندهی در کل گلزارهای شهدا انجام شد 24درصد باقی ماند.

انتهای پیام/

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کشف راز قتل با تصادف ساختگی در محور سوادکوه

آیین گرامیداشت شهدای اردیبهشت خدمت و مقاومت در بابلسر

اهدا 772 سری جهیزیه درسال 1403 به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد در مازندران

تشریح دستاورد‌های بسیج سازندگی مازندران در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و عمرانی

آیین تجلیل از خادمان قرآن در بابل برگزار شد + عکس

کارگاه آموزشی قرآن‌آموزان طرح استعداد‌های درخشان قرآنی مازندران برگزار شد + عکس

تجلیل چهره‌های ماندگار فرهنگ، هنر و رسانه مازندران

آیین تودیع و معارفه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور

تصویب قوانین مؤثر و ماندگار برای پیگیری حقوق ایثارگران

اخبار انتظامی مازندران در 20 اردیبهشت

رشد 32درصدی کمک‌های حامیان بابلی در سال 1403

اعطای تسهیلات 400 میلیون تومانی برای مسکن روستایی در نکا

محفل قرآنی شهدایی در ساری برگزار می شود

ترامپ با تناقضات رفتاری و گفتاری خود همان مسیر مذاکرات در گذشته را دنبال می کند

پیام تبریک مولایی رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان سیمرغ

پزشکان جهادی در سنگتراشان در شب میلاد امام رئوف خدمات رضوی ارائه کردند

آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن در مازندران برگزار شد

گردانندگان جوان، معتقد به عقل جمعی و دگر محور موثر در پر رونق شدن جمعه و جماعات

پیام تبریک فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت ولادت باسعادت امام رضا(ع)

مشارکت 700میلیون تومانی خیران و شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان نوشهر در طرح قرض ماندگار

رونمایی مجموعه «پژوهش‌هایی درباره‌ کرانه‌های دریای کاسپین» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

پل «ورسک» 89 ساله شد

کمک بیش از 6 هزار حامی به فرزندان ایتام و محسنین در قائم‌شهر

اخبار انتظامی مازندران در 17 اردیبهشت

تجلیل از مفاخر، نخبگان و ممتازان قرآنی استان در دانشگاه مازندران + عکس

اعطا بن خرید کتاب به دانشجویان و نخبگان تحت حمایت کمیته امداد مازندران

تجلیل از مفاخر قرآنی مازندران

مازندران با کمبود زیرساخت های ورزشی روبرو است

دانشگاه مازندران میزبان 265 دانشگاه کشور در دوازدهمین دوره «جشنواره ملی رویش»

دوازدهمین دوره «جشنواره ملی رویش» در دانشگاه مازندران

جشن عطر آسمانی در ساری به مناسبت دهه کرامت

برگزاری محفل عاشقی با خاطرات شهدای جبهه مقاومت اسلامی در مازندران

وقف 50 میلیارد تومانی خانواده شهید جنتی در چالوس

ساعت کاری از 7 تا 13 و تعطیلی پنجشنبه‌ها

اجرای عملیات ارتقای ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب بابلسر

برتری هیات رزمندگان اسلام شهرستان سیمرغ در کشور

اعضای جدید کانون بازنشستگان دانشگاه مازندران معرفی شدند

برگزاری همایش بزرگداشت امامزادگان در 1300 شهر کشور

نشست هم‌اندیشی چهره‌های قرآنی مازندران برگزار می‌شود

آیین تجلیل از خادمان بقاع متبرکه و امام‌زادگان معصوم (ع) شهرستان آمل

5900 بیمار صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد هستند

بهره مندی 76 خانوار در سیمرغ از خدمات مسکن مددجویی در سال گذشته سید جواد مصلحی رئیس کمیته امداد سیمرغ

تجلیل ازخانوادهشهدای فرهنگی در سیمرغ

آیین بزرگداشت سه عالم برجسته مازندران در قائم‌شهر برگزارشد

آیین گرامی‌داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران برگزار شد

انتقال آب به روستاهای فرح آباد با تزریق اعتبار جان گرفت

انهدام بزرگ‌ترین گروه سازمان‌یافته قاچاق چوب در آمل

مدیر اجرایی امامزاده عبدالله(ع) آمل هیئت امنای برتر بقاع متبرکه کشور شد

توافق ایران و روس برای میدان گازی چالوس

دیدار مسئولان شهرستان سیمرغ از والدین شهید معلم قربانعلی حسین نتاج در روستای رکن کلا